torstai 11. elokuuta 2016

Kesällä kerran( Mökki ) lomalla tuli kuvia luonnollisesti räpsittyä hyvin reippaasti, ja ajattelinkin että teen hieman koostetta lomamuistoista. 

Suurinosa lomasta meni mökkimaisemissa ( 2½ viikkoa ) jonka jälkeen palattiin kotiin. Loppuloma meni pieniä reissuja tehdessä, ja kotia laittaen sekä kyläillen. Kaikinpuolin ihana loma takana, ja paljon ihania hetkiä ja muistoja johon varmasti palaan uudelleen ja uudelleen. 

Mökillä ollessa:

* sauna lämpesi liki joka ilta
* tehtiin paljon pieniä retkiä
* nautittiin auringon säteistä
* herkuteltiin // leivottiin
* nähtiin tärkeitä ihmisiä
* nautittiin luonnon kauneudesta
* pelailtiin
* käytiin mustikassa
* luettiin
* juotiin monet ihanat päiväkahvit
* nautittiin kiirettömästä ajasta
* oltiin koko perhe yhdessä 
* ....

Särkänniemi (ilta)päiväkin vietettiin ihanan kummitytön kanssa. Harmiksi kyseiselle päivälle osui hiukan sadetta, mutta siitä huolimatta meillä oli kaikilla hauskaa! Välissä käytiin juomassa kuumaa kaakaota, ja sitten taas jaksoi mennä! Lasten riemu on kyllä niin mahtava asia, ja kuinka tarttuvaa! 


Kesäilloissa on aivan oma taikansa. Se kauneus saa välillä silmät suuriksi kun sitä luonnon taidetta katselee. Usein touhukkaan päivän päätteeksi odottikin ihanaa iltaa, ja rauhoittumista. Näistä on paljon paljon muistoja... :-) 


Näitä kuvia ja tunnelmia riittäisi jaettavaksi vaikka kuinka. Ihania muistoja, ja kuinka ihana oli tätä postaustakin tehdä, ja palata nuihin hetkiin. Omasta mielestä tuntuu, että juuri oli se päivä kun auto pakattiin tupaten täyteen, ja mentiin mökille, mutta voiko siitä todella olla jo 5 viikkoa aikaa?! Voi ajankulu, niin nopeaa! 

10 kommenttia:

 1. Vau miten hienoja kuvia sulla on. Toi sateenkaari on hieno, se heijastus. Lamput ja lyhdyt ihania.Tosta liskosta en niin piittaa !!

  VastaaPoista
 2. Ihania lomakuvia ja tunnelmia <3 Näihin on mukava palata talvella. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kovasti, ja olen aivan samaa mieltä :-) <3 Näihin voi talven kylminä hetkinä palata :-)

   Samoin sinne! <3

   Poista
 3. Oi, että olen ihan missannut muutamat postukset kun muut kiireet vei mennessään :) Ihanat kuvat ja lomatunnelmat <3 Näihin on ihana palata talvella kun pakkaset paukkuvat ulkona <3 Upean värinen orkidea edellisessä postauksessa ja hienot kuvat kauniista olohuoneestanne <3

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janina mukavasta kommentista! <3

   Juuri näin se on, näihin tunnelmiin varmasti tullaan palaamaan kerran jos toisenkin :-) Ihanat kesä ja lomamuistot :-) <3

   Orkidea oli kyllä oikea löytö! Tänään koetin toista saman väristä etsiä, niin ei tokikaan ollut :-)

   Kiitos, ja iloista viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...