maanantai 11. joulukuuta 2017

Yhdestoista luukkuYhdestoista luukku <3

Tänään lähdetään pienelle nojatuoli retkelle aivan hurmaavaan Lamminpään kukkakauppaan

Kirjoittelinkin jo alkusyksystä, kun pääsin ystäväni kanssa tänne käymään ( pitkästä aikaa! ) ja kuinka olin yhtä huokausta vaan! Edellisestä kerrasta oli siis hujahtanut jo pidempi tovi, ja sillä välin paikalle olikin rakentunut u p e a uusi ja tyylikäs rakennus! 

Itsellä riitti katseltavaa joka puolelle, ja ainoastaan aika laittoi vastaan sillä kerralla. Tuo kyseinen hetki ja retki on kyllä jäänyt mieleen todella kovasti alkusyksystä. Sittemmin on kaupassa tullut piipahdettua parikin kertaa, ja aina olen ollut yhtä hurmaantunut lähtiessäni pois! :)

Mutta, katsellaampa nyt muutamia kuvia kaupalta! :) 
Kuvia tuli napsittua kaupalla t o d e l l a paljon, ja kyllä oli vaikea nyt valita kuvista parhaimpia! Kuvat kun olisi voinut jatkua ja jatkua, mutta toivottavasti pääsit nyt vähän mukaan tuohon upeaan tunnelmaan mikä tulee vastaan heti kun oven aukaisee kauppaan! :) 

Kukkakauppa siis sijaitsee nimensä mukaan Tampereella Lamminpäässä, lähellä Tampereen ja Ylöjärven rajaa osoitteessa Rauhantie 20. Jos siis joulureissu tännepäin suuntautuu, tai tie vie edes ohitse, niin suosittelen ehdottomasti pysähtymään hetkeksi tunnelmoimaan joulutunnelmaa kaupalle. 

Kaupalta löytyy kukkien lisäksi paljon upeaa sisustustavaraa ( kuten kuvissa näkyy ), ja myös sellaista jota ei ihan jokaisessa kaupassa tule vastaan. Myös herkkuhylly kaupalta löytyy, josta voi napata kauniin ja persoonallisen muistamisen vaikka kukkien lisäksi mukaan :) Kaiken tämän kruunaa loistava asiakaspalvelu kaupalla, joten hymyssä suin saa kaupasta lähteä. 

Kiitos suuresti Lamminpään kukalle  kun sain tulla kameran kanssa kylään teille! <3 Toivottavasti pian pääsee taas uudelleen! :) 


8 kommenttia:

 1. Huippu paikka💗aina jotain kaunista löytyy! HL

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana kukkakauppa. Itselläni on vielä joulukukat ostamatta, mutta kyllä tällä viikolla varmasti kotiimme jo kukkia kotiutuu. Jos antaisin tehtävän miehelle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin hurmaava paikka, odotan aina suurella innolla kun pääsen tänne! :)

   Hiljalleen on mukava ostaa joulukukkia! :)

   Poista
 3. Upealta näyttää <3 Ihanasti yhdistetty kukkia ja sisustusta. Rakastan kukkakauppoja. Kuvissa näkyi ihania amarylliksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin yhtyä tuohon, kukkakaupat ovat saaneet ihan uuden merkityksen! <3

   Nuo amaryllikset olivat aivan ihania! :)

   Poista
 4. Kaupungin paras kukkakauppa! ❤

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...