keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Ihanat auringonsäteet



Sunnuntaina kun pääsin aamuvuorosta töistä piti oikein hieraista silmiä. Ja totta se oli, aurinko paistoi kauniisti lähes siniseltä taivaalta. 

Kotiin päästyä nappasin innolla kameran hyppysiin, ja nappailin siinä jo hiljalleen laskeutuvassa auringonvalossa muutaman kuvan. 
Tämä pimeys on myös antanut "lepoa" kameralle, ja siksi olikin niin ihana tunne kun pääsi pitkästä aikaa kuvaamaan kunnon valossa. Nyt sen taas huomaa kuinka haasteellista kuvaus onkaan tänä pimeänä vuodenaikana, kun taas kesällä sitä voi räpsiä kuvia lähes koska vaan! 

Kotiin on alkanut hiljalleen tulla jouluilmettä, ja kuinka paljon nautinkaan juuri tästä hetkestä. Ihana joulun odotus, ja kaikki vielä edessä. 

Ehkä hieman yllättävää ( itsellekin ), mutta vihreä väri on alkanut kiehtoa kokoajan enemmän ja enemmän. Eilen jopa kotiutin pari pakettia erilaisia vihreitä joulupalloja! Mutta, mukavaa vaihtelua, joten ihan tervetullut vaihtoehto. 

Tällekin päivälle on luvattu upeaa auringon paistetta, joten eiköhän tänäänkin kamera pääse töihin, ja sen lisäksi vapaaseen kuuluu reipas ulkoilulenkki! Jospa sitä sitten ehtisi myös hetken ottaa rennostikin. 

Mukavaa marraskuista päivää juuri sinulle! <3

5 kommenttia:

  1. Oli kyllä aivan upea sää viikonloppuna auringonpaisteineen <3 Täälläkin olisi tarkoitus laitella hiukan lisää joulua kotiin viimeistään viikonloppuna. Ihanaa iltaa <3

    Jenni /Keski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja tälle viikonlopulle on myös luvattu kutakuinkin ihania säteitä myöskin <3 Kuinka ihanalta ne todella tuntuvatkaan tässä marraskuun harmaudessa :)

      Iloista viikonloppua teille! <3

      Poista
  2. Täällä on myöskin nautittu auringonpaisteesta. Kameraan en vaan ole ehtinyt tarttumaan valoisaan aikaan. Mutta, energiaa aurinko on antanut, vaikka kuvaamaan en olekaan ehtinyt. :)
    Mukavaa lähestyvää viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuulostaa hyvälle, näitä ihania säteitä kannattaakin kerätä talteen niitä harmaampia päiviä ajatellen :)

      Tuo on todella haasteellista juuri nyt, että saisi valoisalla ajalla otettua kuvia. Itsekin aina kovasti vapaapäivilleni ( varsinkin arkena ) toivon, että olisi valoisaa, jotta saisin hyödynnettyä valon kuvaukseen :)

      Kiitos Kaisa ja samoin sinne suunnalle! <3

      Poista
  3. Se on juurikin näin. Marraskuu on pitkä ja harmaa kuukausi yleisesti, joten aurinko on todella tervetullut vieras :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...