sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Koti ei ole koskaan valmis?



En ehkä ole ainoa sisustaja, joka voi otsikon ajatuksiin tarttua. 

Tämä ajatus oikeastaan tarttui jokin aika sitten ihan "aikuisten oikeasti" mieleeni Vepsäläisen mainoksesta, ja mietin asiaa moneltakin kannalta. 
Elämä, ja tilanteet muuttuvat, ja se toki jo muuttaa kotia paljonkin. Mikä toimii nyt, ei välttämättä vuoden päästä joidenkin muutosten vuoksi esimerkiksi toimi. 
Tottakai mielikin muuttuu ajan myötä, ja se muokkaa myös kotia. 

Kasvamme ja opimme kokoajan uutta joka muokkaa luonnollisesti myös kotia. Sen lisäksi, itse olen ollut osittain sisustamisessa kantapään kautta oppija, ja vasta kokeilujen jälkeen olen huomannut onko jokin toimiva vai ei. 

Myönnän myös, että vielä muutama vuosi sitten laitoin kauneuden käytännöllisyyden edelle, jota nyt voin huvittuneena muistella. Ei todellakaan ole ikävä mm. niitä siivouspäiviä kun piti kaiken maailman tavaraa nostella imurin tieltä pois ihan liioiksi. Yhdeksi esimerkiksi. 

Mielessä on siintänyt kuitenkin kokoajan erittäin toimiva koti, varsinkin näillä ( n. 50 neliöllä ) ja nyt vihdoin voin sanoa että siihen ollaan alettu päästä. Koti nimittäin on parin viikon aikana kokenut pari ( toimivaa ) muutosta, ja kunhan saan viimeisetkin silaukset tehtyä niin ehdottomasti kurkataan näihin. 

Mitä ajatuksia sinulla aiheesta herää? :) 








4 kommenttia:

  1. Näin se varmasti juurikin on kuten kirjoitat. Mieli ja elämäntilanteet muuttuvat ja välillä täytyy ja haluaa tehdä kotona pieniä tai suuriakin muutoksia. Itse pyrin koko ajan myös siihen suuntaan etten ostaisi turhia juttuja hetken mielihalusta. Äsken meillä oli kirpparipöytä varattuna ja kyllähän sitä tavaraa taas sinne kuskattiin jonkin verran. Oli kuitenkin ilo huomata ettei vuoden aikana ollut kertynyt mitään uutta turhaa vaan kaikki oli enemmänkin juuri sitä jo vuosia sitten ostettua mukia ja purkkia jos jonkinlaisissa muodoissa :) Iloa ja rauhallisuutta sunnuntai-iltaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on myös ihan täällä allekirjoitettava juttu, että on kyllä selvästi vähentänyt näiden muutaman vuoden aikana ihan niitä heräteostoksia. Toki joskus niitäkin tulee, mutta huomattavasti enemmän ja tarkemmin harkitsen ja mietin onko todellakin tarvetta! :)

      Kiitos hyvästä kommentistasi! <3

      Iloista tiistaita! <3

      Poista
  2. Elämäntilanteet muuttuvat ja koti sen myötä. Täällä on ollut aikamoisten muutosten syksy kotona käsillä. Toinen kohta on muuttunut enemmän kuin toinen. Pikkuhiljaa valmistuu!
    Ja, onhan muutos aina virkistävää, on se sitten pieni tai iso! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, ja näinhän sen toki kuuluu mennäkin :)

      Mukava kuulla, ja ilolla myös seurata teidän muutoksia :)
      Voin yhtyä samaan, että täällä on myös koti mennyt kovastikin uusiksi, yksi asia on johtanut aina toiseen.

      Muutokset on ilman muuta piristäviä :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...