keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Täällä taas & arvonnan voittajaReipasta keskiviikko huomenta!

Täällä ollaan taas. Loman yhteydessä tuli pidettyä myös hiukan blogitaukoa, oikeastaan sen kummemmin suunnittelematta mutta nyt kun työtkin kolkuttelee nurkan takana niin on hyvä palata myös blogin pariin :) 

Huomenna tosiaan alkaa arki myös itsellä, äkkiä ne lähes kaksi viikkoa ( yllättäen ) meni. Syysloma on itselle lomista aina se tärkein lemppari vuodenajan vuoksi. Loma oli kaikin puolin onnistunut, ja maiseman vaihdos rauhallisiin mökkimaisemiin teki todellakin vielä parempaa kun osasi odottaa. Lomasta on monta ihanaa hetkeä jotka eläisi mielellään vaikka uusiksi, onneksi ne säilyy muistoina sydämessä <3 

Kotiin palatessa aloin laitella hiljalleen jo joulua esille. Rakastan tätä aikaa kun voi tunnelmoida, joulu pyhineen menee kuitenkin niin nopeasti ohitse joten nautitaan tästä ajasta kunnolla. 

Muutamia postauksia taaksepäin kirjoittelin tämän vuoden "kuusi haaveesta", ja onnistuin lopulta toteuttamaan haaveeni. Nyt ollaan vaan siinä pisteessä, että pitää malttaa odottaa sen kanssa ;) Niin jouluinen se ei ole, etteikö se joutaisi aikaisemmin esille, mutta jos nyt vielä hetken malttaisi... 

Onko siellä jo laiteltu joulua esille? :) 

Sitten vielä arvonnan pariin. Kiitos hurjasti kaikille osallistuneille, teitä oli mahtava määrä! <3 Oli ilo lukea kommenttejanne, ja mustavalkoinen räsymatto vei ehdottoman voiton. Punavalkoiset olivat kuitenkin aivan ihania piristyksiä välissä! 

Arpaonni suosi tällä kertaa: anonyymillä kirjoittanutta Jonna Tiittasta, ONNEA! :) 


Nyt on aika toivotella ihanaa päivää kaikille! <3


KIITOS ihana MARI-A upeasta arvonnasta! <3

2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...