perjantai 16. elokuuta 2019

Ihan itse poimittujaViime perjantaina kerroin täällä blogissa, että pienen "jännityksen" kera olin menossa kaverin kanssa auringonkukka pellolle. Tätä loppukesän juttua voin sanoa odottaneeni k o v a s t i! 

Miksi ihmeessä sitten "jännityksen" kanssa? 
Pari vuotta sitten ei tosiaan ollut kukan kukkaa, ja luulinkin olevani autuaasti väärässä paikassa. Viime vuonna tämä ahaa elämys tuli sensijaan hiukan liian myöhään, ja pellolla oli enää kukka siellä, toinen täällä. 

Tänä vuonna oltiin kuitenkin aivan täydelliseen aikaan, kiitos kaverilleni, joka osasi ajoittaa tämän reissun juuri hyvään aikaan! :) 
Pellolla kukki aivan uskomaton määrä näitä ihania pieniä aurinkoja! Kyllä siinä nimittäin riitti ihasteltavaa. Onneksi olin myös napannut kameran mukaan, ja sain myös muistikortille taltioitua nuita upeita hetkiä pellolla elokuisena päivänä. 

Kuinka upeaa onkaan, että tuollaisia peltoja kasvatetaan, josta sitten saa käydä poimimassa jokainen tälläistä iloa päiviinsä! Aivan huisin upea juttu! 
Kukat ovat myös kestäneet maljakossa todella hyvin, mielenkiinnolla kun odotin, että onko kuinka paljon eroa kaupan versioihin. 

Ajattelin kuitenkin, että viikonlopun ja pitkien vapaiden iloksi taidan tehdä uuden retken pellolle katsomaan josko siellä olisi vielä tähänkin viikonloppuun ja myös tuliaisiksi näitä ihanuuksia. 

Oletko sinä käynyt poimimassa auringonkukkia? :) 


ILOISTA ja LEPPOISAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 


4 kommenttia:

 1. Ihania kirkkaita keltaisia <3 En ole käynyt, sen verran haipakaa ollut pari viikkoa että aika on liiankin kortilla tällä hetkellä mihinkään extraan. Mieli tekisi kyllä mennä, saa nähdä jos ehtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, aivan ihania pieniä aurinkoja! :)

   Toivottavasti aikataulu antaisi myös siellä myöden, ja pääsisit noukkimaan näitä piristykseksi kiireen keskelle! :)
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Auringonkukat ovat niin kauniita 😍 Ihan tässä meidän lähellä on kasvanut ennen myös auringonkukkapelto, mutta jostakin syystä parina viime kesänä sinne ei ole kylvetty kukan kukkaa 😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä, ja ehdottomasti elokuun kukka :) <3 Kuten kirjoitinkin, näitä tulee odotettua enemmän ja enemmän vuosi vuodelta! :)

   Voi harmitus, tästäkin kun voi tulla sellainen mukava perinne, niin tuntuupas harmilliselta kun nyt ei ole. Jospa kuitenkin moni muukin kaipaisi tälläistä, ja vielä uudestaan sellainen lähellenne kylvettäisiin :)

   Kaunista viikonloppua sinulle! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...