lauantai 3. elokuuta 2019

Uusi Marimekko taulu ruokailutilaan



Täällä elellään jo omalla tavallaan syksyisissä tunnelmissa. 
Arki on alkanut pyörimään loman jälkeen jo hyvän tovin, rakas harrastus on tauon jälkeen aloitettu reippaasti, syksyn sisustus innostuskin on tullut kylään, ja täytyy sanoa että helteiden loputtua ilmassakin on ollut aavistus jo syksyisempää sävyä. 

Instan puolella laitoinkin kuvan, jossa tekstinä oli, että elokuu on kesäkuukausista lempparini. Tämä luonnollisesti siksi, että illat alkaa hämärtyä, ja viikko viikolta itselleni tärkein vuodenaika lähestyy, ja sen tunnelma. 

Joten vielä täällä bloginkin puolella, elokuu on varsin tervetullut! :) 




Tammikuussa tehtiin ruokailutilaan Marimekon kangastaulu itse Bottna kankaasta ( klick ), ja tämä taulu oli itselle samalla yksi haaveiden täyttymys, ja samalla yksi onnistunein DIY. 

Taulu oli, ja on edelleen erityisen mieluisa, mutta koska satun olemaan kovin vaihtelun haluinen ( ei ehkä yllätys! ), ja koska se syksy siellä kolkuttelee niin siksi ruokailutila sai nyt uutta ilmettä uudella Marimekon Tantsu taululla. 

Taulu tehtiin samaan tapaan kun edellinenkin taulu, styrox pohjaan pingoittamalla. Kiinnitys seinään tuo meillä pieniä haasteita, vaikka taulu kevyt onkin, mutta onneksi tässä on harjaannuttu! 




Kangas tähän tauluun tuli ostettua itseasiassa jo kesäkuun alussa, kun äitini kanssa Marimekossa käydessäni löysin tämän ihanan värisen Tantsu kankaan. Kankaat sattuivat silloin olemaan vielä alennuksessakin, joten kaikinpuolin onnistunut ostos. 

Tähän täytyy kyllä mainita, että kun taulu saatiin seinälle, niin ensimmäisen minuutin aikana ajattelin: " että voi ei, eihän tuo sovi yhtään tuohon! ", mutta kun taulua katselin, niin hetki hetkeltä ihastuin enemmän ja enemmän, ja jopa enemmän kun ensimmäiseen tauluun. 

Nyt kun taulu on ollut reippaat pari viikkoa seinällä, niin muistelen vaan huvittuneena tuota ensi reaktiota. Taulu on nimittäin äärimmäisen mieluisa, ja siinä on sopivasti sitä syksyn tuntuakin. Ja kuinka mukavasti keltaiset isot auringonkukat piristävät rinnalla! :) 

Ihanaa viikonloppua! 



4 kommenttia:

  1. Kaunis taulu! Tuollainen taulun vaihtaminen tuo helposti mukavaa vaihtelua ja ymmärrän hyvin että vaihtelua haluat. :) Täällä toinen muutoshaluinen. :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisa! :) <3

      Yllättänkin suurta muutosta tuo tuollainen muutos, ja tietty tässä muuttui kovasti värimaailmakin verrattuna entiseen :)
      Mahtava kuulla, että meitä muutoshaluisia on :) Kyllähän sitä kotona kuitenkin paljon aikaa viettää, niin mukavahan se on että on iloa silmälle :)

      Iloista loppu viikkoa! <3

      Poista
  2. Onpas kaunis taulu ja sillä saa kyllä kivasti eloa ruokailutilaan ja samalla nuo on niin helppoja vaihtaa!

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3

      Tuo on kyllä nyt oikein pirtsakka, ja sopii niin tähän alkavaan syksyyn :) Täällä kun syksystä ollaan ( vaihteeksi ) niin innoissaan! :)

      Kiitos, ja iloa loppu viikkoon :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...