keskiviikko 14. elokuuta 2019

Keinutellen



Elokuu on saatu hyvin käyntiin, ja monilla on myös arkikin jo alkanut. Itse olen jo muutamassa postauksessa ehtinyt iloita, kun ilmassa on selvästi jo pala syksyä. Ilmalla on tietysti oma osuutensa, mutta kyllä sitä muutenkin huomaa syksyn sieltä hiljalleen saapuvan. 
Välillä mietin, olenko itse turhan aikaisessa, mutta varsinkin tänä vuonna on ollut ilo huomata, että moni muu on päivitellyt samaa. Joten, en siis ole yksin odottelemassa tuota ihanaa vuodenaikaa :) 




Parvekkeelta on pitänyt tehdä jo aikaisemmin päivitystä, mutta tänä kesänä on ollut monta muuttuvaa tekijää tuossa osassa kotia, ja nyt viimeisimpänä ilmalämpöpumpun asennus. 

Mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan, ja nyt muutama tunnelma pala parvekkeelta. 
Eipä sillä, että tämä loppukesä onkin parasta aikaa viettää parvekkeella meillä, koska muuten parvekkeella tahtoo olla aivan liian kuuma. 

Parvekkeelle tosiaan kotiutui aivan ihana keinu Kotisiili huonekaluliikkeestä. Kyseessä on siis tämä ( klick ) Swinger polyrottinki riippukeinu. 
Instan puolella muutama parveke kuva onkin vilahtanut. 

Keinu oli pieni "yllätys" murulle, koska pitkän pitkän aikaa tämä on ollut haaveissa. Ja nyt se on sitten kotiutunut! Onhan tuossa aikas leppoisaa istuskella, ja keinu on kyllä päässyt ahkeraan käyttöön. Tätä myöden myös parveke on saanut enemmän käyttöaikaa. 




Loppumetreillä ennen keinun saapumista aloin jännitellä, että onkohan keinu liian iso kuitenkin parvekkeelle. Onneksi jännitys osoittautui turhaksi, ja keinu on ihan omiaan meidän parvekkeella, vaikka parveke ei järin suuri olekaan. 

Empä sinne itse paljon muuta kaipaakaan, kunhan muutaman kukan saa laitettua hyllylle // kukkalaatikoihin. Tosin, nyt ilmalämpöpumpun kanssa kukat ovat kovilla, mutta ehkä tässä hyvät rutiinit vielä muodostuu! 



Leppoisaa keskiviikkoa kaikille! 

Yhteistyössä: Kotisiili


4 kommenttia:

  1. Kiva keinu ja ihanan viihtyisä parveke teillä. Toivottavasti saadaan nauttia lämpimästä ja värikylläisestä syksystä. Ihanaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana kuulla! :) Nyt kun tuli vielä se pumppu, ja se vie osaa parvekkeesta, niin mukava sitten laittaa muuta osaa kuntoon :)

      Kiitos samoin sinulle! <3

      Poista
  2. Oikein kiva keinu ja kivan viihtyisä parveke noin muutenkin <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...