maanantai 19. elokuuta 2019

Unikko - hitti vai huti?
Monellekaan blogini lukijalle, tai insta seuraajalleni ei varmaan suurena yllätyksenä tule, että täällä asustaa innokas Marimekko fani. 

Marimekko on kuulunut oikeastaan lapsuudesta asti elämääni, ja voisin kai yhtyä monen ajatuksiin, että ehkäpä tälläinen innostus hiukan periytyy. Toisaalta, voihan siinä käydä myös päinvastoin. 

Viime aikoina, hmm, ehkäpä reippaan vuoden aikana olen kuitenkin entisestään innostunut enemmän ja enemmän Marimekosta, ja se näkyy toki kotona oikeastaan kaikkialla tänä päivänä, mutta myös vaatteita on tullut hankittua entistä enemmän, ja niistä onkin tullut aivan luottovaatteitani. 
Tänään kuitenkin ajattelin ihan mielenkiinnosta nostaa Marimekon rakastetun Unikko kuosin aiheeksi - onko se hitti vai huti? 

Oma historiani Unikkoon on aika monihaarainen. Lapsena, ja nuorena tykkäsin äärettömän paljon Unikosta, ja olipahan ensimmäisessä omassa kodissani ruskeat Unikko verhotkin ;) Ja ne olivatkin liki ensimmäinen sisustus juttu koko kotiin! Joten jonkinverran halutut oli! 
Jossain vaiheessa kuitenkin itsellä alkoi hieman kyseinen kuosi tökkiä, ja sen sijaan muut Marimekon kuosit alkoivat viehättää entistä enemmän. 

Nyt kun Unikosta on tullut aivan viehättäviä uusia värejä, kuosi on alkanut hiljaa miellyttämään silmää uudelleen enemmän ja enemmän. 

Viime syksynä ilmestyi aivan kertakaikkisen hurmaava väri Unikosta ( kuvissa ), ja tämä oli ehkä itselle se totaalinen ihastuminen uudelleen. 
Hiukan kuitenkin taisin olla myöhässä tämän värin kanssa, koska kyseessä oli sesonkiväri, ja ehdin ostamaan vain yhden tyynynpäällisen. 
Sen lisäksi, että väri miellytti todella paljon, niin ehdoton ja iso plussa, että n. puolet materiaalista on pellavaa! 

Hiukan epätoivoisena laitoin sitten tori.fi osto ilmoitusta, josko saisin ostettua edes toisen päällisen, josko jollakin olisi nurkissaan ylimääräistä. 
Hirveän kauaa ei onneksi tarvinnut odotella, kun sain viestin, ja ostettua toisen päällisen! 
Muutamista kaupoista kyselin vielä tämän värin perään, mutta vastaukseksi sain eioota. Ehkäpä tämä sesonki väri oli monen muunkin ( sisustajan ) silmään. 

Jätin myös Marimekolle palautetta, että olisi mukava saada ko. väri takaisin myyntiin, ja toive on otettu huomioon, joten aika näyttää vieläkö tätä tulisi takaisin. 
Jos näin onnellisesti käy, niin sitten kyllä olen varmasti tarkkana, ja ajoissa liikenteessä! 

Halusin nyt tähän postaukseen nostaa nimenomaan tämän lempparivärini Unikosta, mutta maininnan ansaitsee myös ehdottomasti kevääksi tullut vaaleanpunainen Unikko, joka onkin ilahduttanut talvesta kesään asti niin tekstiileissä kun astioissakin meillä. 

Mitä mieltä sinä olet, onko Unikko hitti vai huti? Entäpä mikä sinun lemppari värisi on ko. kuosissa?


Näissä tunnelmissa toivottelen mukavaa alkanutta viikkoa! <3

4 kommenttia:

 1. Voi unikko! Rakastin sitä kun se oli 2000-luvun taitteessa pinnalla, oli kotona mukia ja jotain muutakin tekstiiliä. Sitten kyllästyin, siihen ja koko Marimekkoon. Koska sitä vaan oli liikaa. Edelleenkään en unikkoa oikein kestä, en edes näissä ehdottoman kivoissa neutraaleissa väreissä vaikka Marimekko muuten on jo paljon siedettävämpi omaan silmään.

  Unikko itselleni kuuluu "aikansa kutakin" kohtaan ja siihen yksiöön Kalliossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Satu kommentista! :) Sitä oli todellakin ihana lukea ja kuulla erilaisia tarinoita Unikon takaa :)
   Sinulla on kuitenkin hauskaa muistoa Unikko ajalta, oma tarinansa varmasti sekin aika :)

   Poista
 2. Mikä on tämän kyseisen unikko sävyn nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ikävä kyllä muista mikä on tarkalta nimeltään, mutta tässä on tosiaan pellavaa, niin sillä ainakin erottaa "muista" Unikko sävyistä :) Sain myös vihiä, että tätä olisi tulossa uudelleen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...