torstai 19. lokakuuta 2023

Woltataan kukkia

 


Olen kirjoitellut blogin puolella muutamiakin kertoja, että nykyään tulee hieman harvemmin ostettua leikkokukkia, koska olen nykyään (aika) tarkka kissojen kanssa mitä kukkia uskaltaa pitää esillä. 

Ennen oli ihan vakio, että kun vapaat alkoivat niin kävin hakemassa uudet leikot, tai ainakin täydennystä vanhaan kimppuun josta sai kenties vielä tuunailtua uutta kimppua. Nykyään leikkoja tulee ostettua fiiliksen mukaan, lomilla, välillä viikonloppu vapaille ja tottakai juhla-aikoina aina. 

Olen itse aika "kangistunut" tiettyihin leikkoihin vuodenaikojen mukaan, onko tämä sitten hyvä vai huono tiedä häntä. Ja tähän tottakai huomioksi, että mainitsen aina leikkoja ostaessa, että kimppu olisi "kissa turvallinen". Voisin ehkä jatkaa vielä tuota ajatusta, että olen hieman "kangistunut" tiettyihin valintoihin leikkojen osalta ja täten usein valmiit kimput mitä kukkakaupoissa on saatavilla ei ole omaan mieleeni. Tottakai poikkeus vahvistaa säännön. 

Sain kuitenkin tässä syksystä mitä hurmaavimman kimpun Ihana Kukkanen kukkakaupasta  ( keskimmäinen kuva ) ja sitä ihastellessa ja katsellessa mietin, että ehdottomasti pitää olla jatkossa rohkeampi valinnoille, eikä valita aina niitä samoja kukkia. Maailmassa on niin paljon hienoja kukkia ja miten niitä taidokkaasti yhdistetään, niin voi ja syntyykin niin upeita kimppuja! 

Tuosta kimpusta oli todella kauan myös iloa ja lopulta sitä pystyi kuitenkin vielä harventamaan pienempäänkin maljakkoon. Tästäpä innostuneena olenkin sitten pariinkin otteeseen Woltannut vapaalla, että syyslomalla kukkia koti-ovelle. Jos menisin itse kukkakauppaan, helposti valitsisin ne tutut ja turvalliset vaihtoehdot, mutta Wolttaamisen kautta on tullut valittua aivan erilaisia kimppuja, ja olen ollut paljon iloisempi näistä kimpuista :) 

Itse olen Woltannut sekä Ihana Kukkanen, että Little Bouquet Factory ( sama yrittäjä! ) kukkakaupoista ja voinkin enemmän kun lämpimästi suositella näitä ihania kauppoja kaikille! 

Viimeksi laitoin esimerkiksi valmiin kimpun toiveisiin erilaisesta eucalyptyksestä ja toiveeni toteutettiin täydellisesti ja kimppu on kertakaikkisen hurmaava. Tähän on vielä mainittava, että näissä molemmissa liikkeissä valmiit kimputkin ovat juuri niitä poikkeus vahvistaa säännön tapauksia. Voi mitä ihania kimppuja molemmissa! Ihanan rentoja sekä moderneja! 

Kuinka ihanaa onkaan ensin siivota koti ja palkinnoksi Woltata kukkia jotka tulevat suoraan koti ovelle! Vähän liiankin koukuttavaa, eikös? 


* keskimmäisen kuvan kimppu saatu yhteistyössä: Ihana Kukkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...