tiistai 19. helmikuuta 2013

Kotiin ilmettä : matot

Pikku hiljaa alkaa kotona näyttää siltä miltä olen ajatellut / haaveillut. Kanakoppi pursuaa vielä tavaraa kovasti, hyvä kun avata uskaltaa mutta nyt ei heti jaksa niitä alkaa setvimään, kylläpä ne siellä säilyy hyvinkin ;-) Mutta sisällä ei ole enään laatikoita ja pusseja ja ja.. .. onneksi! Kyllä se muutto on vaan niin sellaista hommaa kyllä että eipä hetkeen siihen halua käydä uudestaan! 

Jospa sitten tämän päivän juttuun.

Muutto vaiheessa jo tiesin että mattoja pitää laittaa uusiksi. Miehellä oli oikein kivat matot mutta joka paikassa sini sävyiset ja ne nyt ei oikein jostain syystä minulle iskenyt ;-) Joten matto kauppoja on tullut viime aikoina kierrettyä aikastavalla. Ja ihan helppoa ei ole löytää hyviä. Periaatteessa kun päässä on mielikuva minkälainen matto mihinkäkin mutta sitten ei kumminkaan tarkkaan. Voin sanoa että olen kaupan jos toisenkin kolunnut ja koettanut löytää hyvät matot meille. Ja todella hitaasti mutta nyt voin sanoa että varmasti sitten löytyi. Välillä jo ihan ärsytti ja ajattelin että en katso yhtään mattoa enään.. ;-) Viime perjantaina kävi viimeinen onnenpotku kun löysin olohuoneeseen maton, siitä olen super onnellinen! 

Kurkistetaan sitten millaisia mattoja on löytynyt.

MAKUUHUONE:


Makuuhuoneeseen löysin maton jotexilta. Ihana pitkä vaaleanpuna-valkoinen jossa ripaus omenan vihreätä. Löysi paikkansa sängyn päädystä. Tämä on jo kerran vilahdellutkin kuvassa. Olen erittäin tyytyväinen tähän. Hiukan aina jännittää kumminkin kun tilaa että miten värit vastaa todellisuutta. 


KYLPPÄRI:


Kylppärin maton kanssa kävi hiukan köplästi. Pari viikkoa sitten poikkesin H&M home myymälässä ja nappasin tämän harmaan sävyisen maton sieltä mukaan. Mutta, empä taas ajatellut kovin pitkälle asiaa. Tämä kun oli hyvin "kevyt malli", ns pyyhemäinen kylppärin matto niin kun nuo kaksi touhu neitiä juoksee niin tämä matto se oli sitten aina muualla kun paikallaan.. .. joten siihen piti löytää uusi. Löysin sitten erittäin hauskan maton, saa nyt nähdä onko kuinka ja kauan siinä mutta nyt on hauska piristäjä. ;-)



Annon mallistosta: pöllö matto ;-) Oli jotenkin niin pirteä tapaus että olkoon nyt ainakin hetken piristämässä meidän kylppäriä. 


OLOHUONE:



Tämä olohuoneen matto jos jokin oli löytö. Pika kierroksella olin kodin 1:ssä ja menin matto osastonkin läpi. Katsoin heti että voi kun ihana matto, mutta vastaavia kun olin katsonut niin hinnat olivat myös aika mukavia. Kumminkin menin katsomaan tarkemmin ja aloin katsoa että vihreä hinta lappu, mitähän tämä meinaa?! Ja matossa luki: poisto 14.95€! Sitäpä en sen kauemmin miettinyt, soitin miehelle vielä ja kysyin tarkemmat mitat että ei ole liian suuri olohuoneeseen. Se lähti heti mukaan! :-)


KEITTIÖ:


Keittiön mattoon olen myös kovin tyytyväinen, on vaan niin vaalea että se hiukan nyt arveluttaa että kuinka hyvin sellaisena pysyy. Hiukan tummempi sävy olisi parempi mutta seuraava mikä tästä oli meni jo kovin ruskeaksi ja se ei enään meille hyvä ollut. Tämä matto löytyi anttilasta. Periaatteessa minulla on tähän "vara matto" katsottuna jos kovinkin pian likaantuu ;-)


Tälläisiä kuulumisia tänään.

Oikein mukavaa päivää! ♥

Muistakaahan talvinen ihana arvonta! 


13 kommenttia:

  1. VAu! Joskus kannattaa varoa vääriä kopioita! Olenkin Ukkokullalle sanonut että ellet löydä just sitä lahjaa minkä mä haluan ÄLÄ osta mitään..Oppi mennyt perille..se ei uskalla ostaa enää mitään :) Mutta tommonen pöllö-matto mun pitää saada! Annohan on Anttilan sarjaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kodin 1 sestä mutta anttilasta löytyy myös, on niin piristävä :-)

      Poista
  2. Meilläkin olisi maton osto edessä. Ainakin makuhuoneisiin pitäisi saada, kun seinien väri muuttuu. :)

    VastaaPoista
  3. tuo pöllö matto on kyllä söötti. meidän lastenhuoneeseen olis oikein soma..

    VastaaPoista
  4. Heippa pitkästä aikaa! Sairastupa on vetänyt puoleensa ja koneelle en ole jaksanut pitkään aikaan kunnolla. Aivan ihania päivityksiä olet tehnyt, ihastelin kuvia ja reseptejä! :) Kauniita mattoja olet teille hankkinut, tuo pöllö on aivan suloinen! :) Kevään säteitä toivoo Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :-) Parantumista kovasti sinulle ja kiitos kauniista kommentista <3

      Poista
  5. Mattokaupoilla käynti on kyllä välillä hermoja raastavaa, kun ei tahdo löytyä sitten millään sellaista mattoa jota on pyöritellyt mielessään. Noi räsymatot ovat kauniita ja meillä on pienessä kylppärisimme H&M:n lattiapyyhkeet ja niitä löytyykin liinavaatekokoelmista melkein kaikissä väreissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä sitä se todella oli, ajattelin jo hetken että ei löydy niin ei löydy et olkoon koko matot :-D Mutta sitten kun ei ihan tosissaan ota etsintää niin jo alkoi löytyy :-)

      Poista
  6. Ompa kiva kylppärin matto! En tiennytkään että myymälä on muuallakin kun verkossa! Onko tuo nyt ihan turhan panttina teillä? Olisin kiinnoStunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Helsingissä on ja kai Kuopiossa myös se myymälä, ihana! :-) No juu, periaatteessa on tarpeettomana mutta kissat ehti hiukan jo myös näyttää jälkensä mattoon :-/

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...