maanantai 4. helmikuuta 2013

Smoothie

Mukavaa helmikuun ensimmäistä viikkoa kaikille! :-)

Niin se vaan helmikuu on lähtenyt käyntiin kovaa vauhtia. Helmikuu menee minusta aina kovin nopeasti. Pitkä tammikuu on takana ja helmikuun "vähät" päivät sujahtaa sitäkin nopeammin. Sitten on jo niin kevättä! Helmikuussa on monta ihanaa juttua, ystävänpäivä, synttäreitä ja sitä ihanaa kevään odotusta. Nautitaan tästä talvikuusta vielä, toivotaan kauniita päiviä.

Onko teillä aina välillä olo että samat ruoat / iltapalat / välipalat pyörii kotona? 

Itselle tulee välillä sellainen olo. Vaikka edelleenkin, kovin ronkeli olen ja mies kyllä myös, ja sepäs meillä hiukan rajoittaa myös tätä asiaa ;-) Olen kumminkin kaikesta huolimatta kovin vaihtelun haluinen, en halua syödä esim. samaa ruokaa monena päivänä peräkkäin. Niin hyvää ei olekaan! ;-) Ennen lauantain kauppa reissua mietittiin että mitä viikonloppuna voisi sitten iltapalaksi tehdä. Ja minä aloin miettiin mitä nyt ei hetkeen olisi ollut. Hmm.. ..

SMOOTHIE! Itse smoothien teen aina noin ohjeilla, en kovin mittaa aineita kun laitan blenderiin, ja joka kerta on hyvää tullut! Tällä kertaa tein mustikoista koska niitä pakastimessa on hyvin. 

SMOOTHIE

* maitorahkaa

* mustikka-vanilja jogorttia

* valion mehukeittoa

* kauraleseitä

* sokeria

* mustikoita

Smoothien kanssa käy myös usein niin kun blenderin ottaa esille kaapista, sitä tulee tehtyä muutaminakin päivinä, mutta sitten se jää taas tauolle. Niin hyvää kun se onkin. Ja lopun kaiken terveellinen herkku! Itselle smoothiessa(kin!) on kauraleseet tärkeitä, kuten aika monessa olette sen saattaneet huomata että niitä tipautan moneen eri paikkaan :-)
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥6 kommenttia:

 1. Smoothiet on kyllä hyviä. Meillä mies sitä toisinaan tekee. Välillä kyllästyttää kun ns. oikea ruoka on aina sitä samaa. Välillä otan jotain uutta kokeiluun. Täytyy kyllä myöntää, ettei itsellä tulisi syötyä samallatavoin jos ei ois lapsia. Jos lapset ei syö kotona niin voin elää vain hedelmillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveellinen ja hyvä välipala :-) Ja ihan sama, vaikka maailmassa miljoonia ruokia niin sitten on ne samat jota pyörittää itse :-D

   Poista
 2. Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Oon huomannut, että mulla on jonkinlainen teema-elämä, joskus on kausia jolloin syön himona maksamakkara-näkkäreitä ja toisena taas puuroja, outoa mutta ihanaa viikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on totta, tuollaisia kausia aina välillä todella tulee :-D

   Kiitos samoin! ♥

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...