maanantai 11. helmikuuta 2013

Vuohenjuusto-kanaleipä, nam!

Viime viikolla kun pahin tauti alkoi hellittään niin mies teki kyllä kerrassaan nami leivät meille illaksi. Parhaan mukaan koetin antaa ohjetta ja kyllä tuli todella namia!




VUOHENJUUSTO-KANALEIPÄ

* esipaistettu ciapatta leipä

* kanan rintafileitä

* vuohenjuustoa

* tomaattia

* rucolaa

Paista ciapatta valmiiksi. Kypsennä ja mausta kananfileet. Halkaise leipä ja voitele pintaa aavistuksen verran öljyllä. Laita täytteet leivän päälle ja laita hetkeksi aikaa uuniin jotta vuohenjuusto sulaa hieman. Mausta lopuksi rucolalla.






4 kommenttia:

  1. Nam, tuli nälkä! Vuohenjuusto on mun lempparijuustoja :) Mukavaa alkanutta viikkoa! Olen ajatellut laittaa blogini vain kutsuttujen lukijoiden luettavaksi. Onko sulla kokemusta sellaisesta? Koska en halua, että anonyymit lähettelevät ihmeellisiä viestejä ja haluan kontrolloida jatkossa ketkä lukevat juttujani. Ilmoittelen sulle kunhan näin käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenjuusto on myös mun lemppari juusto nykyään, uusi herkku mulle :-)

      Kiitos, sinulle myös <3

      Ikävä kyllä, tuohon en osaa sanoa oikein mitään. :-/ Onkohan että asetuksista valitaan ne sähköposti osoitteet jotka halutaan listalle?!

      Poista
  2. Herkullista leipää. Nyt alkoi tekemään mieli tuollaista :)
    Ihanaa päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla :-)

      Kiitos samoin <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...