keskiviikko 29. toukokuuta 2013

DIY valot

Muutamissa blogeissa on vilahdellut ihania valosarjoja näin kesän kynnyksellä. Ajatus jäi mieleeni ja sitten päätin myös itse alkaa tuumasta toimeen. Niin ihanat ja hennot nämä on kesään :-) Kaiken lisäksi nämä oli erittäin helpot sekä nopeat tehdä. Mukavaa vapaa päivän puuhaa kerrassaan!





Tähän hommaan ei tarvitse muuta kun valosarjan sekä muffinssi vuokia. 
Itse ostin värikkäitä vuokia mitkä sopivat olohuoneen sisustuksen väreihin hyvin. Näistä vuo'ista käytin sarjaan kaikkia muita paitsi nuita sinisiä. Ne ei nyt niin suuresti iskenyt ;-) Mutta nuo muut olivat niin omaan mieleen, varsinkin vaaleanpunaiset pallo vuoat.. .. 

Aletaan hommiin :-)






Olin ajatellut tehdä tämän ensin toiseen valosarjaan mutta sitten kun aloin tekemään muistinkin että kyseinen sarja oli lenkki mallinen ja se ei oikein tähän hommaan nyt soveltunut. 
Tein sitten toiseen sarjaan, mistä en niin valon väristä tykkää mutta yllätys yllätys, se sopi tähän tarkoitukseen hyvin, väri ei hämää tässä tapauksessa! :-) 

Painoin pelkästään valon kärjellä muffinssi vuoan pohjaan pienen reijän ja sinne valo sisään. 
Varovasti kannattaa käsitellä jos on ohuita vuokia kuten nämä olivat ettei mene ryppyyn! 





Ja sitten vaan riippumaan olohuoneen sohvan nurkkaan, paikka oli kun nakutettu tälle ihanalle ja hempeälle kesä valosarjalle! :-) Rakkaat pallovalot saivat nyt toviksi aikaa siirtyä sivuun. 

Älkää hämääntykö kuvissa näkyvistä ikävistä putkista :-D Valokuvissa näyttää kovin tympeältä mutta oikeasti häilyy seinän nurkkaan. 






Mukavaa päivää teille! ♥



24 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin?! :-) Jotenkin niin kesän hempeät :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin on, aivan ihana :-) Ja pystyy vuoden aikojen mukaan vaikkapa muuttamaan näitä tms :-)

      Poista
  3. Oi, nuo on ihanat! <3 <3
    Itselläkin on ollut mielessä jotain samantyylistä, mutta arvaa vaan olenko saanut aikaan? :D No, ehkä nyt sinun inspiroimana voisi koota omat kesävalot. :) Tosi kauniit tuli noista sinun valoistasi! <3

    Mukavaa keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni! <3

      Kyllä nämä minullakin oli piiiitkän et tänään teen, no en ehtinyt, huomena.. en ehtinyt. Kunnes viime viikolla otin niskasta kiinni vapailla ja tein :-) Ja ääri tyytyväinen olen :-)

      Ensin ajattelin että onko liian lapselliset meille mutta sitten ajattelin että kun nuita värejä muutenkin kotoa löytyy niin eipä ne saa olla :-D Hennot valot kesään, pallot saa nyt levätä :-)

      Toivottavasti saat myös aikaan, nopeasti ne sitten teki kun vaan alkoi :-)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niimpä, jälleen voi vaan todeta että ääri pienellä saa niin ihanaa aikaan, se ei paljon vaadi! :-)

      Poista
  5. Niistä tuli ihanat!
    Mieki ostin lisää vuokia terkoituksena tehdä lisää.En vaan löytänyt sopivan värisiä joten otin valkoisia,ainahan niitä voi maalata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vaan myös idean jakajalle! :-) Ne sinunkin oli niin kauniit, jos meillä olisi sen sävyistä niin olisivat kun tehty meille :-)

      Kyllä, tottakai voi, saa varmasti persoonalliset ja sehän on aivan ihanaa :-)

      Poista
  6. Todella suloiset valot! Voisin itsekin yrittää väsätä tommosia Jasminin huoneeseen. Nyt pitäis vaan löytää jostain tommosia värikkäitä muffinssivuokia, mistä olet ne löytänyt?
    Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :-)

      Tee ihmeessä, lastenhuoneeseen ihan oivat ne onkin, niinkö itsekin ajattelin että sopiiko nuo nyt meille ollenkaan ensin :-D Mutta kyllä ne tähän kesään on kun tehdyt nyt kun olohuoneessa roikkuu :-)

      Eli nuo vuoat on sitä mitä dr oetker sarjaa, ja ihan cittarista tai varmaan prismasta myös löytyy juuri noita vuokia :-)

      Poista
  7. Tosi ihanat! Nuo näyttävät varmasti kauniilta kun niissä on valot päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Susanna! :-)

      Kyllä, valojen kanssa on aivan ihanat myös :-) Ja nimenomaan nyt tuo valosarja sitten sopi kun sopikin paremmin koska muuten en siitä väri sävystä tykännyt mikä sarjassa oli mutta valo muuttuu hiukan kun on vuokien sisällä ja on oikein hyvä :-)

      Poista
  8. Voi miten söpikset valot,ihanat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kanssa niin kovin paljon, hentoa kesävaloa pimeisiin iltoihin :-) Tyytyväinen kyllä olen kun viimein sain aikaiseksi tehtyä :-)

      Poista
  9. Oi, kuinka mahtava idea! Sä oot nero! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kiitos kyllä kuuluu jollekin fiksummalle :-) En tiedä kuka on ihanan idean saanut ensin päähän, muutamissa blogeissa olen itse nämä bongannut ja sitten oli pakko alkaa itse vääntämään :-) Laitoin pallovalot lepäämään hetkeksi aikaa ja hempeät valot sai nyt tulla tilalle :-) Jos edelleen syksyllä pidän yhtä paljon niin voisi muokata syksyyn paremman väriset :-)

      Poista
  10. Nuo on kyllä ihanat! <3
    Täytyy itekkin tehdä, jos vaan sopiva valosarja löytyy kaappien uumenista. :)
    Mukavaa kesäistä viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Minttu! :-)

      Ne on kovasti minunkin mieleen, loppu tulos miellyttää ääri paljon kerrassaan :-) Oli mukava tehdä ja näyttää nyt olohuoneessa mukavalta :-)

      Kannattaa tehdä ihmeessä, ihanaa piristystä pimeisiin kesä iltoihin :-)

      Poista
  11. Oi onpas ihanat<3 Pitääkin ruveta askartelemaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Merita! :-)

      Tee ihmeessä, lapsillekin aivan oivat kerrassaan :-) Ja nyt kun muffinssi vuokia on vaikka mihin lähtöön niin varmasti jokaiselle löytyy mieleiset vuoat mistä voi askarrella ihanat valot :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...