tiistai 28. toukokuuta 2013

Vihreyttä

On ollut iso & ihana ilo huomata kuinka pian puut ovat alkaneet vihertään. Kesä on tullut kuin "salaa". Nopeasti se jälleen tänä vuonna tapahtui, vai tuntuuko vaan minusta siltä?! Äitienpäivä viikonloppuna oli pienet silmut puissa, ja vain pari päivää eteenpäin kun mentiin niin vihreys oli tullut laajasti.


IHANA KESÄ!


Kotona piti myös laittaa hiukan vielä "vihertämään". :-) Ainoat mitkä takuu varmasti onnistuu minun kasvatuksessa on nuo ihanat herneenversot. Joten niitä sitten uusi erä kasvuun. Kasvavat aivan hurjalla tahdilla! Päivän kun olet pois ja katsoo illalla niin kyllä on reippaasti pituutta tullut! 





Edelleen jaksan hehkuttaa kuinka ihania nämä herneenversot ovat :-) Jos et ole vielä kokellut niin suosittelen laittamaan multaan! :-) Pelkästään tuollaisenaan herkullisia! Nam. Ja erittäin ihania purkissa, joten monen monta asiaa tässä pienessä asiassa yhdistyy :-)

Viimeksi tuli laitettua aivan liikaa kasvamaan kerralla. Laitoin kahteen isoon kulhoon ja niitä ei sitten me kaksi ehditty siihen tahtiin syödä eli pahaksi meni silloin osa. Nyt yksi päivä löysin ylläri ylläri jälleen Tigeristä tuon ihanan vaalean vihreän kipon ja siihen tuli oiva määrä laitettua kasvamaan. :-)




Nyt on niin ihanaa aikaa vuodesta kuvata kun kukat alkavat aukeamaan, puut vihertää ja kaikki herää eloon. Kuvattaa olisi vaikka kuinka ja paljon! Kamera kulkeekin kovasti mukana monessa paikkaa :-) Tällä kertaa kun kuvasin ulkosalla niin ei tarvinnut mennä merta edemmäs kalaan koska koti pihasta löytyi monta ihanaa paikkaa mistä ottaa kuvia :-)






Nyt toivottelen ihanaa alkukesän päivää teille kaikille! ♥




14 kommenttia:

  1. Pitäisikin laittaa noita herneenversoja kasvamaan, kun niitä tulee ostettua kuitenkin, niin samallahan ne itse kasvattelisi. Suloiset versot sinulla tulossa! <3

    Ja ihanan kesäisiä kuvia. Kyllä tuo lehtien tulo puihin yllättää joka vuosi nopeudellaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa itse kasvamaan ehdottomasti, siitäkin on iloa kun nuo ihanuudet kasvaa :-) Ja tulee vielä mahdottoman nopeasti :-)

      Sanoppa muuta, todella, se kyllä yllättää aina :-)

      Poista
  2. Kauniita kukkasia ja itsellänikin on kasvit kasvamassa, saa nähdä mitä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että kasvaa hyvin, pidetään peukut :-)

      Täällä myös on kovasti peukutettu että joku edes lähtisi kasvamaan, ei kyllä hirveän lupaavalta näytä :-D

      Poista
  3. Meillä kasvaa melkein koko ajan herneenversot...hyviä, kuin mitkä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, ne on kyllä niin hyviä, olen ihan samaa mieltä asiasta :-) Ja pidän niin kovasti niiden pirteydestäkin mitä tuovat kotiin :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia,tykkään kovasti:) Rakastan itsekin kuvaamista vaikka ihan aloittelija olen mutta hyvän kuvan saadessaan tunne on mahtava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos mukavasta kommentista! :-)

      Päivä päivältä sitä enemmän oppii ja hyvä tulee kun rauhallisesti opetteleekin, hätäilemällä ei tule hyvä :-) Mukavia kuvaus hetkiä! :-)

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia!<3

    Pitääkin kokeilla noita versoja!

    Ihanaa päivää!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Merita! <3

      Laita ihmeessä kasvamaan, ovat niin herkkua ja mukavia kotona purkissa :-)

      Kiitos, sinulle myös! :-)

      Poista
  6. Ihanan aurinkoista iltaa sinulle! :)

    VastaaPoista
  7. Niin ihanan kesäisiä kuvia! ♥ Tuoksuttelin muuten tänään muksujen kanssa koivunlehtiä ensimmäistä kertaa tänä vuonna,se jos mikä on kesän tuoksu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Masha! :-)

      Kyllä, siitä tulee niin ihana kesän tuoksu :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...