lauantai 29. kesäkuuta 2013

Esittelyssä Onnen ovi

Sain aivan ihanan mahdollisuuden esitellä teille ihanat lukijat Tampereelta aivan ihastuttavan sisustuskaupan nimeltään Onnen ovi lahja&koti. 
Tämä ihana kauppa sijaitsee siis Tampereella aivan keskustassa osoitteessa Kuninkaankatu 31, aivan Sokoksen takana. 





Täältä persoonallisesta sisustuskaupasta löydät mm. lahjatavaroita moneen lähtöön, vanhoja aarteita, erilaisia koruja sekä sisustustavaroita. Monipuolinen ja ihana kauppa, ja se mikä itseeni on kaupassa iskenyt kovasta on persoonallisuus. Mielestäni se kuvaa tätä ihanaa kauppaa loistavasti. Ihan joka kaupasta ei vastaavia löytöjä tee mitä täällä näkee. 






Onko tämä kauppa sinulle tuttu jo entuudestaan? Jos ei ole niin voit kurkkia tästä Onnen oven nettisivuille ja tästä voit kurkkia Onnen oven Facebook sivulle. 

Jos asut kauempana eikä kesäloma matkallekaan osu tämä ihana liike niin nettikauppa löytyy nykyään myös mistä löytyy ihanuuksia. Facebook sivut päivittyy usein ja sieltä löytyy monia ihanuuksia. Kannattaa ehdottomasti kurkkia!






Itselle aivan ihastuttava asia mm. tässä liikkeessä on Bloomingville tuotteet. Itselle suht uusi merkki ja on vienyt täysin mennessään, tältä ihanuudelta löytyy jos sun mitä.
Lista on pitkä minkä voisin luetella mitä kaikkea ihanaa tälläkin reissulla liikkeessä näin. Nyt kyllä harmittaa kun liike on kaukana, Tampereella asuessa pistäydyin liikkeessä useinkin, nyt on mentävä aina kun mahdollisuus :-)







Itse ihastelin kaikkien ihanien pikku tuotteiden lisäksi huonekaluja mitkä myymälässä oli. Mm. ylimmäisissä kuvissa näkyvä vitriini on mielestäni aivan namu!

Tuotteet on niin kivasti esillä ihanien huonekalujen ympäröimänä, eihän tätä voi kun ihastella ja ihastella. Olenkohan jo tarpeeksi ihastustani sanonut? :-D

Kovasti itse odotan mitä kaikkea ihanaa syksy liikkeeseen tuo tullessaan :-) Mutta toki, nautitaan nyt kesästä vielä ja ale myynneistä :-)






Omista ihanista löydöistä laitan juttua vielä erikseen tulemaan ettei tämä postaus nyt ihan pursua :-D Kuvia tuli napsittua paljon liikkeestä ja oli tähän vaikea valita, mutta koetin valita parhaimmat että sellasetkin kenelle liike ei ole tuttu niin saa kuvaa millainen paikka on kyseessä :-)





Tähän loppuun vielä vinkkiä: kurkatkaa ihmeessä myös liikkeen pitäjän Susannan blogiin tästä :-)

Putiikissa on välillä myös suloinen koiruliini, niin kiltti kaveri, aivan ihanuus :-)




Näissä merkeissä tänä lauantaina mennään :-) Me suunnataan tänään maalle viikonlopun viettoon ja päästään pitkästä aikaa myös meidän pesään :-)


ILOISTA LAUANTAITA! ♥

24 kommenttia:

  1. Mua jännäsikin, että mikä liike on kyseessä. ;) Tuo on Onnen Ovi on ihana, olen vain ikkunasta pariin kertaan ihastellut ohikulkiessani, mutta täytyypä ehdottomasti poiketa sisään ensi kerralla. :) Kiitos Seija kivasta postauksesta ja ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten paljastui :-)

      Kannattaa poiketa, tämä liike on kyllä kerrassaan ihana ja persoonallisuutta pidän valttina kovasti :-) Ja mikä ihaninta niin täältä löytyy Tampereelta Bloomingvilleä :-)

      Mukava että postauksesta oli iloa! :-)

      Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  2. Ihanaa ja iloista viikonloppua Seija :) Oli tosi kivan näköinen liike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! :-)

      Tuo liike on kyllä ihana, isolla iillä :-) Pirteitä ja hauskoja yksityiskohtia ja kokonaisuutena persoonallinen :-) Tutustumisen arvoinen :-)

      Poista
  3. Näyttääpä ihanalta liikkeeltä! Mä tykkään kaikista tommosista pikkutavaraa myyvistä liikkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset liikkeet on minunkin mieleen kovasti! :-) Tälläisistä sitä löytyy juuri aina jotain pientä erilaistakin :-)

      Poista
  4. Mikä puoti...ihanuuksia pullollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, tuo oli hyvin sanottu :-) Löytyy vaikka mitä ihanuuksia, vähän pienemmästä isompaankin :-)

      Poista
  5. Onpas piristävää nähdä hieman erilainen sisustusliike, ei aina sellainen maalaisromanttinen ja vaalea. Kauniita nuo huonekalut mitä liikkeestä löytyy, varsinkin tuo turkoosi lasivitriini <3 Kiitos vinkistä, ei ollut tuttu liike ennestään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitit tosi hyvin Jansku! :-) Vaikka omaan mieleen onkin kovasti juuri maalaisromanttinen ja nykyään vaaleampi ja vaaleampi niin retro / vanhan aikainen on myös tullut vahvasti rinnalle ja on kiva laittaa kotiin myös ripaus hiukan erilaista :-)

      Tuota samaa vitriiniä myös itse ihastelin :-)

      Jos suunnilla pyörit niin kannattaa poiketa :-)

      Poista
  6. Tuo on tosi kiva kauppa! Käytiin siellä siskoni kanssa jokin aika sitten, ja ostin sieltä kauniin postikortin muistoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn sanoihisi, tuo on kyllä ihana kauppa :-) Siellä viivähtää helposti tovi jos toinenkin :-) Ihania juttuja kauppa pullollaan :-)

      Poista
  7. Ihastuttavan näköinen liike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On juu, hiukan erilainen ihastuttavasti, se itseeni ainakin kovasti iskee :-)

      Poista
  8. Oih ihanan näköinen liike :) Tuolta löytyisi vaikka mitä kotiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs juuri, tuolta todellakin löytää heti ovesta astuttua vaikka mitä :-) Ensimmäisenä voisin kotiuttaa tuon ihanan vitriinin ja sillekin täytettä löytyisi todella kivasti tuolta kaupasta todellakin :-)

      Poista
  9. Voi mikä ihana liike!:) Voiskin lisätä kesän retkilistalle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on :-) Suosittelen lämpimästi jos mahdollisuus on niin poiketa tuolla, hyvällä mielellä kaupasta voi poistua :-)

      Poista
  10. Ihanan näköinen liike. Tuonne kun joskus pääsisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa poiketa jos suunnilla olette :-) Nettikauppa korvaa pahimman ;-) Mutta liikkeessä käynti on toki aina eri asia ja tuossa liikkeessä saa kyllä vietettyä hetken jos toisenkin :-)

      Poista
  11. Voi ihanuus!! :)) Tuollaiset kaupat ovat ihania, mutta niissä iskee aina olo ettei tiedä mitä sitä oikein ostaisi!! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon olisi ostettavaa :-) Se on kyllä todellakin totta :-)

      Poista
  12. Tuttu liike!:) muutaman kerran oon käyny ja susanna on muutaman paketinkin mulle lähettänyt. Mä tykkään onnen ovesta tosi paljon!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse asiassa oli puhettakin asiast :-)

      Samoin, tuo on niin ihana liike :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...