tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ihana aurinkoinen Juhannus ♡

Juhannus juhlat onnellisesti takanapäin. 4 vapaa päivää viuhahti aivan silmissä, vastahan ne alkoi?! Ja samalla jo loppui. Tänään on suunnattava jälleen sorvin ääreen. Paljon kaikkea mukavaa Juhannukseemme mahtui tänä vuonna. 

Torstaina auton nokka otettiin kohti Keski-Suomea, ystävä pariskunnan kesäpaikalle valmiiksi juhlia varten ja siellä oltiin aina sunnuntaihin asti, kunnes oli pakko lähteä hakemaan kisu tytöt hoidosta ja suunnata vielä kotiin.

 Tykkään niin hurjan paljon tästä ihanasta, vanhasta, satumaisesta paikasta.  Siellä kyllä viihtyy enemmän kun hyvin. Siellä on vaan sitä jotakin, ihanuutta. Toivottavasti vielä kesälomalla ehtisimme tehdä uuden visiitin tuonne :-)

Kuvia tuli otettua viikonlopun aikana aivan hurja määrä ja nyt tähän väliin on pakko sanoa että kyllä on myös vaikea tästä postauksesta kovin lyhyttä saada siitä syystä. Toivottavasti viihdytte mukana loppuun asti.








Juhannukseemme kuului paljon paljon kukkia. Sisällä koristeena, kesän kauniit kukat ulkona sekä ulkopöydällä koristeena missä monet juhannus ateriat syötiin. :-) 
Ilmat suosi aivan loistavasti, vettä ei tullut pisaraakaan ja ulkoilmasta saatiin nauttia suurimmaksi osaksi aikaa, voiko juhannukselta parempaa säätä toivoa?! Aurinko ei koko aikaa näyttäytynyt mutta meille oli pää asia että sadetta ei tullut. 
Ihastelin kerran jos toisenkin alimman kuvan kimppua minkä ystäväni teki, perinteinen juhannus kimppu. :-)








Muutama ihana yksityiskohta tästä ihanasta satumaisesta paikasta:

ihanat valot makuuhuoneessa, paremmin sopivia valoja ei tuonne voisi olla, aivan hurmaavat

aivan ihanat keittiön nupit, jaksoin vain ihailla ja ihailla

ihanat miete kortit mitkä ystäväni on jo aikanaan, monta vuotta sitten tehnyt, joka päivä nostan kortin aamusta kun aikaani vietän täällä










Juhannuksena tuli herkuteltua / syötyä kyllä ainakin loppu kesäkuun edestä ;-) Ruokaa oli yllin kyllin ja sitä oli ihana valmistaa yhdessä sekä syödä kaikessa rauhassa ulkona koska sää niin salli. Aivan ihania hetkiä alusta loppuun meillä oli myös nämä hetket. 
Uusi grilli pääsi testiin ja se todettiin erittäin hyväksi, sekä uusi "maja" pihakaluston ympärillä. Siellä saattoi istua myöhäänkin illalla ilman että hyttyset kiusasi jota meinaan oli hyvin hyvin paljon. Ihanalla muistolla nyt muistelee näitäkin hetkiä. Kurkataan vielä pari herkku kuvaa jookos?! :-)





Ystäväni kanssa tehtiin aivan ihana juhannus täytekakku. Nyt täytyy kyllä oikein muistella koska olisin noin onnistutta kakkua syönyt! :- ) Se oli kerrassaan herkullista, voi nam nam. Ja eikös se siis niin ollut että nyt oli herkuteltu kesäkuun lopunkin edestä?!






Traktori, vanha traktori. Olen vasta hiljattain itsekin ihastunut näihin vempaimiin. Voiko suloisempaa olla?! Ja tuo vanha aarre on kun tehty tuonne paikkaan! Kerrassaan hurmaava peli. Vaikka olen kasvanut perheessä jossa autot ovat aina olleet isossa osassa sekä vanhoja autoja löytyy isältäni useita sekä veljiltä niin tämä traktori ihastus on ihan uutta. Niissä on vaan sitä jotakin. Murukin oli aivan innoissaan kun pääsi ajelemaan maalais maisemissa tällä aarteella. :-)










Tämä ihana satu paikka on rakennettu vuonna 1948. Talo kertoo monta tarinaa ja mikä ihaninta, kaikkia ihania vanhoja aarteita on säilynyt näihin päiviin asti valtava määrä. Edelleen jaksan hehkuttaa vanhojen tavaroiden ihanuutta ja sitä kuinka ne kertoisi monta tarinaa mitä mikin on nähnyt. 
Aitta rakennus on kokonaan siivottu ja kolmessa eri osassa se sisältää suuren määrän ihania aarteita. Tässä muutama maistiainen myös aitasta. Voi nui käsilaukutkin! :-) Ihanuudet!

Tämä Juhannus oli valokuvattavaa täynnä, kamera kaulassa kuljin ja olisin voinut kuvata vaikka joka kulman ja nurkan ja korren :-D Ja välillä niin teinkin. Valokuvaajan aarreaitta!




Minua odotti mieluinen tehtävä minkä ystäväni nimenomaan oli suunnitellut sopivaksi minulle. :-D Pääsin servetti hommiin, voi kuinka ihanaa! Ja aika kaunis asetelma tulikin, se kulki ruokapöytään ja sai täydennystä muutamaan otteeseen. Ihanat servetit ;-)







Saunan rappusilla päivää paistatteli ihana lisko pariskunta. Pakko myöntää että eka kerralla pelästyin kun muru näillä pelästytti minua mutta suloisethan nuo ovat kun mitkä :-)
Perhoset ja sudenkorennot ovat myös ystäväni mieleen ja niitä löytyy täältä maalta monesta paikkaa. Perhosta jaksoin kovasti ihailla, tuttujen sudenkorentojen rinnalla :-)






Sitten koetti se kotimatka, pitkä matka, mutta rauhallisesti mentiin, ihanat muistot mukana. Vaikka mieli olikin aika haikea näiden ihanien päivien jälkeen. 
Matkalla on aivan hurmaava paikka, korkea / iso silta. Pysähdyttiin bussi pysäkille nappaamaan muutama kuva tästä hienosta paikasta. 


Toivottavasti jaksoit loppuun asti katsella Juhannuksen kuulumisia! :-)


Kiitos vielä tätäkin kautta ystäville suuresti Juhannuksesta! 

Sekä vanhemmilleni kisu neitien hoidosta! 


OIKEIN IHANAA ALKAVAA KESÄKUUN VIIMEISTÄ VIIKKOA! 




22 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan täydelliseltä juhannukselta kaikin puolin!:) Aivan mielettömiä kuvia!<3

    Kivaa alkanutta viikkoa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi Merita! <3

      Juhannus kyllä meni niin ihanasti mutta liian nopeasti tietenkin, aika hujahtaa käsissä :-/ Mutta mukavat muistot on juhannuksesta! :-)

      Samoin sinulle! <3

      Poista
  2. Jestas, kun tässä on nyt muutenkin haikea ja tyhjä olo juhannuksen jälkeen niin olipa vaikea katsoa kuvia... ja silti niin kiva. Helmikuun lapsen parasta vuodenaikaa eletään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samanlaiset fiilikset täälläkin kun aloin näitä kuvia laittamaan.. .. meidän ihania hetkiä <3 Niitä on ilo muistella vaikka vieläkin haikeuskin nousee, kaikki meni niin äkkiä. Uusia ihania yhteisiä hetkiä odotellen :-)

      Poista
  3. Kuvat olivat vaan kerrassaan ihania! Hienoja kukkia, ihania herkkuja ja tuo museotavarakin, wau! Traktori on aika symppis! Mahtava juhannusreissu teillä on näköjään ollut!K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! <3

      Tuo paikka on kyllä jo itsessään sellainen aarre, muistan niin ensi hetken kun muutama vuosi sitten olen tuonne mennyt ja ihastuin heti.. sen jälkeen itsellä tyyliin tullut osittain samaa niin paikka on entistä ihanampi ja viehättävämpi :-)

      Tuo traktori on kyllä aivan ihana namu! :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia. Vaniljajäde ja mansikat on paras yhdistelmä :):):)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Love kovasti :-) Kyllä, se on yksi kesän ihana herkku kerrassaan, helle päivien pelastaja :-)

      Poista
  5. Ihania kuvia olit ottanut, oli kivaa nähdä miten teidän juhannus on sujunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Susanna! :-)

      Kamera viuhui mukana tuon tuosta, kuvattavaa oli vaikka kuinka ja paljon :-) Ei vielä viime juhannuksena samassa paikkaa niin kovasti kamera kulkenut tiiviisti ;-)

      Ihana juhannus takanapäin ja lomaa odottaen kun se sieltä jossain vaiheessa tulee. Kyllä se aika nopeasti menee vaikka pitkältä nyt tuntuukin :-D

      Poista
  6. Oih mitä kuvia ja teillä on ollut aivan ihana juhannus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna kovasti :-) <3

      Ihana juhannus mukavine muistoineen takana, nyt arjessa porskutetaan ja odotetaan lomaa sitten :-)

      Poista
  7. Ihania kuvia! :) Mäkin haluan tuollaisen traktorin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :-) Kuvia tuli niin napsittua, oli vaikea valita postaukseen, ts. tiiviistää muutamaan kuvaan vaan :-D

      Niimpä, tuo traktori on niin itse ihanuus ja hauska kapistus :-)

      Poista
  8. Niin kaunista :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  9. Niin kauniita kuvia, niistä välittyi mukava juhannustunnelma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3 Mukava kuulla että kuvista välittyi juuri oikea tunnelma :-) Juhannus oli kyllä niin onnistunut :-) Ihana plussa kun myös ilma suosi :-)

      Poista
  10. Voi mitä ihania fiiliskuvia, kyllä on varmasti olllut upea juhannus <3 mikä traktori, menisköhän tuollanen sisustuselementtinä meidän takapihalle, muuta ei sit mahtuiskaan. Mitähän naapurit sanois :D

    Mukavaa viikkoa Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jansku! <3 Ihanan kommentin kirjoitit :-)

      Tuo traktori on niin ihanuus, ja jos suinkin pihaan mahtuu niin "puutarha tuoliksi" sitten vaan :-D Se on niin suloisuus :-) Naapurit varmasti tykkäis ;-)

      Kiitos samoin sinulle päin <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...