lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ihana Wanilla Rose

Olen sata ja yks kertaa katsellut netissä liikettä nimeltään Wanilla Rose. Ja myös täällä bloggerissa seurannut liikkeen blogia. Siellä on kyllä näyttänyt olevan jos sun mitä ihanaa, juuri niin omaan makuun, laidasta laitaan sisustusta ja kaiken maailman pientavaraa. 
Yksi päivä kauppa tuli puheeksi kaverin kanssa ja sovittiin että joskus lähdetään käymään Hyvinkään liikkeessä. 

Sitten.. ..

.. .. päivänä eräänä näin että kyseiseen kauppaan oli tullut Brukan mansikka kulhoja, sitten piti jo kalenteri ottaa eteen heti ja katsoa että mikä päivä se oikein olisi kun lähdetään. Tällä viikkoa keskiviikko sitten näytti hyvältä ja työpäivän jälkeen nokka kohti motaria ja Hyvinkäälle. 





Tässä tämä ihastus :-) Brukan kipot ovat vaan kerrassaan iki ihania, vastustamattomia ;-) Ja tähän kesään tämä on kun tehty, niin yksinkertainen mutta niiiiin mahdottoman hieno kippo. Jos nyt vaikka olisin tarpeeksi ehtinyt tätä ihanuutta hehkuttaa? Vielä täytyy mantsuja hakee tähän pikimiten, viikonloppu herkuksi? 




Tätä ihanaa kukkapurkkia ei voinut vastustaa. Piti vain miettiä että isompi vai pienempi ja lopulta päädyin isompaan. Aloin miettimään että kovasti kaikki tuollaiset tekstipurkit nykyään itseeni iskee, ehkä ennemmin kun joku kuvio?! Riippuu tietysti mutta monessa olen sen nyt huomannut ;-) 
Tämä on Bloomingville sarjaa, joka itse asiassa on myös aika hurmaava. 
Voi että kun kyllä sitä vaan kaikkea ihanaa löytää. Ja tuo kauppa oli pitkästä aikaa oikein super kiva, sieltä olisi voinut nimittäin kotiuttaa vaikka ja mitä ;-)





Toinen toistaan ihanampia keittiöpyyhkeitä myös tässä myymälässä oli. Ja itsellä mikäs muukaan kun vaikeus valita. Ensin oli ehdottomasti tähtiliina kainalossa mutta.. .. jottei sitä tähti ähkyä tule niin päädyin tähän ihanaan kukkaliinaan. Myös ihania vaaleanpunaisia olisi ollut.. .. mutta ettei myöskään liikaa vaaleanpunaista niin, tämä oli nappi valinta :-) 

Yksi mistä myös tykkään kovasti että keittiössä on kivan näköinen tiskirätti :-D Nyt sitten ainakin on viimeisen päälle hieno! 




Ihana. Yksi sana kuvaa tätä :-) Käyttö tarkoitusta vielä hakee mutta kyllä paikkansa löytää.


Tälläisiä löytöjä siis Wanilla Rosesta :-) Jos suunnilla liikut niin kannattaa poiketa, hyvää palvelua ja ihana valikoima, vielä kertaalleen. Voit kurkkia vaikka tästä liikkeen sivuille :-)


Matkan varrella pysähdyttiin myös syömään ja samassa yhteydessä oli ihana pieni sisustusliike joka myy mm. Riviera Maisonia. Liike on nimeltään Room Deco. Ja oli todellakin käymisen arvoinen paikka tämäkin kovasti, jotain aivan ihanuutta sieltäkin löytyi, todella ihanaa ;-)




Eihän näitä voinut vastustaa, eihän?! Vaaleanpunaista, harmaata, tähtiä.. .. ja kaiken kruunasi tuo "leima". Todella super hienot servetit! Tää tykkää niin hirveän paljon! :-)
Liikkeellä löytyy Facebook sivut, tästä voit kurkkailla sinne.





Sellaisia löytöjä tällä kertaa. Kyllä ne kaupat ovat vaan pullollaan ihanuuksia, ja vielä toisin sanoen, vastustamattomia sellaisia. Oletko sinäkin törmännyt vastaavaan? ;-)


IHANAA LAUANTAITA! 


12 kommenttia:

  1. Vitsi miten ihania löytöjä! Sulla on kyllä niin samanlainen maku kuin itsellänikin, olisi kelvannut kaikki nämä mullekin.
    Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia :-) Ja tosi kiva kuulla että sinulla on samanlainen maku :-) Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Wanilla Rosessa tai nettikaupassa heillä, sieltä kun olisi voinut kotiuttaa vaikka ja mitä :-)

      Poista
  2. Voi että! <3 Mulla on ollut samat kipot wish-listalla, kun nuo näin (saman liikkeen sivuilla ;)). Kurjaa, kun täältä on niin pitkä matka Wanilla Roseen ja ei oikein tule Helsinkiin matkallakaan pysähdyttyä. Pitäisi kyllä, näin ihania kuvia liikkeestä ja sieltä tuskin tulisi lähdettyä tyhjin käsin. :D

    Mutta siis purkit ja servetit on kyllä aivan ihanat! <3 Niin kyllä muutkin shoppailusi, oli kannattava reissu! :)

    Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä kävi samoin kun näin heidän sivuillaan tuon mansikkakipon esim. niin kyllä sitten tuli kiire sinne kauppaan päästä ;-) Brukan kippoja on niin vaikea vastustaa :-)

      Se on totta että aina sitä tulee suoraa tietä Tampereelta ajettua vaan Helsinkiin / kotiin, vaikka matkan varrella olisi kyllä monta pysähtymisen arvoista paikkaa :-)

      Kiitos kovasti mukavasta kommentista! <3

      Poista
  3. Noi servetit on aivan ihana!! Noita mäkin haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös?! :-) Ne oli kerta kaikkiaan vastustamattomia! :-)

      Poista
  4. IHANA TUO TÄHTIPUSSUKKA!! HALUAAAAAAAA :))

    Kivaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä pussukkaa taisi olla Wanilla Rosen nettikaupassa myynnissä mielestäni?! :-) Jos en ihan väärin katsonut :-)

      Poista
  5. Mä tykkään kans Brukan kipoista kovasti! :) Kivoja hankintoja olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kipot on kyllä niin sellaisia että ei voi vastustaa :-) Niitä voisi olla vaikka kuinka montaa väriä :-)

      Uudet hankinnat piristää kyllä kovasti :-)

      Poista
  6. Kivoja ostoksia olet tehnyt! Minäki haluan tuollaisen tähtipussukan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! <3

      Mielestäni nettiputiikissa Wanilla Rosella oli tuota tähtipussia myynnissä :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...