perjantai 7. kesäkuuta 2013

Makuuhuoneeseen Annoa

MAKUUHUONE

Meidän makuuhuonetta on minulle ollut aikasta haastava sisustaa. Kun asuin Tampereella niin siellä oli iso makuuhuone koska talo oli vanha ja vanhoissa taloissa usein huoneet ovat isompia ja välttämättä ei "turhia kaappeja" ole tiellä. Tai sitten ne on ainakin fiksusti laitettu yhdelle seinälle. 
Nyt meidän makuuhuoneessa on kahdella eri seinällä kaappeja, yhdellä seinällä parvekkeen ovi ja makuuhuone on kooltaan yllättävän pieni ja iso sänky vie toki paljon tilaa näiden edellä mainittujen lisäksi. Haastetta siis kerrakseen kuinka saada täysin itseä miellyttävä makuuhuone. 

Lisäksi meillä on makuuhuoneessa toiselle läppärille pöytä. Ja pöytä se ehkäpä suurin murheenkryyni itselle tällä hetkellä onkin ;-) Olen miettinyt että koskaan kun kaappi tilaa ei kumminkaan ole liikaa niin jonkin näköinen senkki olisi mukava makuuhuoneeseen jotta saisi säilytystilaa lisää sekä mikä itselle tärkeää niin senkin päälle saisi laitettua jotakin kaunista. Muru kuitenkin tykkää että välillä pääsee pöydän ääreen tekemään töitä läppärin kanssa joten ollaan alettu miettiä mikä voisi olla fiksu vaihtoehto molempien mieleen. 

Esittelen lopuksi idean mikä tällä hetkellä pyörii mielessä mutta katsotaan ensin mitä tässä yksi päivä tarttui mukaan kun piipahdin kodin 1:sessä kun halusin siihen pöydän päälle laittaa nyt jotakin mukavaa mutta samalla myös käytännöllistä miehen iloksi ;-)





Makuuhuoneeseen jo pitkään olen kaivannut jotakin kasvia mutta mitään tuoksullista ei sovi laittaa meidän makuuhuoneeseen eli jokin viherkasvi olisi mahdollinen. Rahapuusta olen pitänyt aina ja oikein nätti yksilö löytyikin joten nättiin ruukkuun ja tämäkin asia tuli hoidettua. 




Olen jo muutamaan kertaan tässä kevään aikana ehtinyt hehkuttaa että olen kovasti tykästynyt uuteen ANNO mallistoon mitä mm. kodin 1 sekä anttila myy. Mallisto on kovasti parantunut ja niin monta ihanuutta on pitänyt kotiuttaa. Myös tämä ihana meriruohokori. Se kävi täydellisesti tähän makuuhuoneen pöydän päälle mihin aloin laittamaan kaikkea tarpeellista. Juuri passelin kokoinen ja kauniin näköinen. 





Kynät, sakset yms. sujahtivat kivasti Annon perus lasiin ja ovat siitä helposti saatavissa. Eipä tarvitse enään alkaa etsimään ja metsästämään laatikoista kyniä. 
Rakkaat teipit jota tulee paljon käytettyä pääsi myös tähän koriin, ovat mukavan näköiset tuossa sekä helposti nekin käytettävissä. 





Kokonaisuudesta tuli nyt mielestäni mukava. Ja tämä nyt tällä kohtaa miellyttää molempia. :-)

Laitan tähän loppuun vielä että mikä voisi olla mahdollinen hankinta makuuhuoneeseen. Jokin alla olevan tyyppinen :-)



Tästä saisi tarvittaessa pöydän mutta koska sen verran harvoin ihan pöytää pelkäästään siinä tapauksessa käytetään niin ei olisi koko aika esillä. Säilytys tilaa tulisi myös ja olisi mukavampi kun nykyinen pöytä :-) Jokin tämän tyyppinen, mm. ikeassa olisi koko valkoinen mistä pidän kovasti. 


MUKAVAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA! :-)



15 kommenttia:

  1. Hei! Kyllähän sinä saat tuon Viktoria mallinkin valkoisena sekä löytyy myös Laulumaan valikoimasta mistä tuokin on niin Sara ja Ida mallisetkin valkoisena. Hieman enemmän valinnan varaa. -Sari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä kovasti :-) Me kartoitetaan nyt mikä olisi paras, valkoinen kyllä ainakin minun mielestä ehdottomasti olisi oikea väri ;-)

      Poista
  2. Kaunista!
    Rahapuusta tykkään minäkin, mutta jotenkin aina hoidan niitä liikaa ja mokomat kuolevat...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina <3

      Niin veikkaan kuule minäkin että tuolle rahpuulle tulee hyvinkin pian käymään. :-D Olen kyllä vaan kerrassaan niin käsi näiden kukkien kanssa että ei tälläistä tumpeloa toista voi olla :-D Silti pidän kukista hyvin paljon :-)

      Poista
  3. Kivan näköistä :) Rahapuu on kaunis kasvi, kunhan ei ole samanlainen hortonomi kuin minä joka saa tapettua kaikki kukat alta aika yksikön :D Mukavaa wiikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :-)

      Onneksi en ihan ainoa ole näiden kukkien kanssa jolla ei vaan pysy hengissä millään :-D En käsitä mikä voi aina mennä pieleen, tein miten vaan, minkä kasvin kanssa vaan. Poikkeus suuri on tämän kesän tähtisilmä parvekkeella joka on huhtikuun alusta asti kukkinut! ;-) Siihen lista sitten jääkin jotka minä olen saanut pysyy hengissä :-D

      Samoin sinnepäin <3

      Poista
  4. Tosi kaunis tuo kori! Täytyy itsekin tutustua tuohon Anno-mallistoon enemmän.. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :-) Kannattaa kipaista kodin ykköseen, siellä on kyllä ihana ja laaja valikoima tuota Annoa. :-) Ovat olleet ainakin itsellä myös laadukkaita joten voin kyllä suositella lämpimästi kaikille näitä tuotteita :-)

      Samoin <3

      Poista
  5. Ihana tuo sinun teippikokoelma ;);)!!

    Voikun rahapuu olisi oikeesti nimensä veroinen! hahahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teipit on niin ihania :-) Varsinkin niissä tuikuissa :-D Mutta myös muuten, moneen voi käyttää :-) Syksyllä pääsee taas urakalla tuikkuja tuunaan kun niitä myös kuluu :-)

      Niimpä, ei olisi sekään huono vaihtoehto laisinkaan :-)

      Poista
  6. Tänne tulee niin tiuhaan ihania postauksia ettei meinaa perässä pysyä :) <3 Kaikki jutut käyn aina lukemassa mutta kommentointi meinaa jäädä. :/
    Annon jutut on kyllä ihania, just tutkailin ihania mattoja mut eipä taida olla paikkaa eikä oikeestaan tarvettakaan uudelle.
    Ihanaa, aurinkoista viikonloppua <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina kovasti! :-) Varmaan kesällä vähän tahti hiipuu kun lomat lähenee ja aurinko paistaa :-)

      Olen kanssa katsellut niitä mattoja, ne ovat kyllä kauniita ja monet muutkin Anno tuotteet, sarja on mennyt selvästi parempaan suuntaan koko aika ja mielenkiintoisia uutuuksia tulee aina :-) Olen tykästynyt kovasti tähän sarjaan :-)

      Samoin teille sinne! <3

      Poista
  7. Ihana kori!:)

    Meillä on Ikeasta Hemnesin valkoinen kirjoituslipasto ja se on kyllä tosi kiva, nätti ja käytännöllinen!

    Aurinkoista perjantaita!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merita :-)

      Juuri viikolla sitä samaa lipastoa siellä katselin, ikeassa siis ja se näytti omaan silmään oikein hyvältä :-) Täytyy vielä miehen kanssa mennä ja katsoa mitä mieltä hän on :-) Se oli kyllä kaunis :-)

      Samoin sinulle! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...