torstai 6. kesäkuuta 2013

Mökillä ♡





Perjantaina töiden jälkeen suunnattiin mökille. Auto täyttyi taas tavarasta ja aurinko paistoi kauniisti suurimman osan matkasta. Tästä oli hyvä aloittaa viikonloppu vapaa :-) 

Mökillä vastassa oli kyllä aivan huima hyttysparvi! Eipä sitä turhaan lukenut lehdessä että tämä kesä on oikein valtava hyttyskesä! Kyllä se tuli todellakin huomattua heti ensimmäisen viiden minuutin aikana mökillä ollessa.  :-D Mutta se kumminkin oli pientä kun päästiin kaupungista pois ja viettämään yhteistä aikaa, parhautta

Vanhempani olivat lähdössä juuri mökiltä kun me sinne mentiin ja aivan ihanaa, he oli lämmittänyt savusaunan, voi mitä ihanuutta työviikon päätteeksi päästä savusaunaan ja aloittaa viikonloppu! 







Savusaunasta saisin kirjoiteltua oman jutunkin mutta viime kesänä kirjoitin niin jääköön tällä kertaa kuva asteelle. Kerrassaan ihanaa siellä oli saunoa näin kesän aloittajaisiksi. Se tuoksu! ♡ 

Tähän on ihan pakko laittaa koska myös jotain ihmeellistä mökki reissulla oli! Minä kävin nimittäin uimassa, ja empä olis malttanut tulla edes pois! ;-) Viime kesänä kävin pikaisesti, mutta sitä ennen en varmaan viiteen kesään ole uskaltautunut järveen koska vesi ollut niin kylmää! :-D Mutta talviturkki lähti tällä reissulla ja vielä hehkutan että vesi oli todella l ä m m i n t ä ! Empä olisi uskonut että toukokuunpuolella talviturkki voisi itseltäni lähteä! 




Ihastelin äitini laittamia ihania kukkia moneen paikkaan.. .. sekä kuvasin! ;-) Kyllä nyt on vaan mahtava fiilis kun kesä on tullut ja monta ihanaa asiaa se on tuonut jo mukanaan. Alkukesän kauneutta. Kesä on niin ihanaa aikaa. 
Voi kuinka odotankaan että kesälomalla päästään mökille pidemmäksi aikaa nauttimaan kesästä :-)







Lauantai aamuna herättiin aikaisin kun aurinko valaisi niin ihanasti ikkunasta sisään. On muuten jännä huomata että kotona nukkuu aavistuksen pidempään koska makuuhuoneessa on kotona pimennysverhot, ja nyt kun valo pääsi tulvimaan sisälle niin heräsi tähän kauniiseen aamuun jo hyvissä ajoin. 

Ihana kosteus nurmikolla aamulla kun paljain jaloin käveli, kesän tuoksu ilmassa ja kamera kaulassa ihastelin tätä ihanaa ja aurinkoista kesä aamua. 






Lauantaina tehtiin ruokaa yhdessä murun kanssa ja katettiin pöytä kauniiksi. Ihana kesäinen lounas. Olisi ollut huippua nauttia pihalla lounasta mutta kauniin aamun jälkeen pilvet alkoivat ottaa vallan ja hiukan alkoi sateleenkin joten sisätiloissa sitten lounastettiin. Teen oman postauksen tästä meidän herkku lounaasta, molemmat oltiin tosi tosi tyytyväisiä! :-) Tehtiin itse pitaleipiä ja grillattiin lihaa sekä paljon tuoreita kasviksia ja mukaan tulista kastiketta. :-) Nam. Kyllä taas jaksoi jatkaa päivää :-)







Kun se lauantai nyt osottautui kumminkin aika harmaaksi päiväksi niin lähdettiin vähän ajelee naapuri kuntaan. Siellä mentiin laivarantaan käveleen ja oli kyllä oikein mukavaa. Ihana pieni tuuli puhalteli ja oli mukava katsella siellä maisemia hiukan uusissa ympyröissä. 

Eikä reissu ollut pelkästään siinä. Poikettiin myös marimekon myymälässä kun mukavan iso myymälä olikin. Löysin sieltä pari kesämekkoa aivan pilkkahintaan! Kylläpä ne on nyt tällä viikolla käyttöön heti tullutkin. Olipa siis oikein onnistunut reissu lähteä viettämään harmaata päivää :-)





Ensimmäinen virallinen kesä viikonloppu sekä synttärit, niiden kunniaksi ostettiin hiukan kuohuvaa joka maistui hyvin jäähdytettynä saunan jälkeen :-) Olipas pitkästä aikaa kuohuva oikein maukasta! 



Siinä se viikonloppu meni nopeaa tahtia tapansa mukaan. Paljon mukavia hetkiä jäi muistoksi tältä kesän ensimmäiseltä mökki reissulta, näitä vaan lisää odottaen, ehkä vaan hyttysiä hiukan vähemmän?! :-D 

Loppuun muutama kuva vielä ihanasta synttäri kimpusta ja niiden myötä


IHANAA PÄIVÄÄ! ♡





22 kommenttia:

  1. Ihania mökkifiiliksiä! Mökki kuuluu kyllä Suomen kesään.
    Olisi kiva nähdä kuvia niistä mekoista. :)
    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökki on ehdoton kesä juttu, siinä jos jossakin sitä kesän tunnelmaa saa :-) Ihana päästä välillä pois kaupungin vilinästä ja hiukan rauhoittua :-)

      Kiitos ehdotuksesta, kokoan sellaista postausta :-)

      Samoin, ihanasti aurinko tänään hellikin <3

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia! Ja ihana teksti, pystyin oikein samastumaan mökkifiilikseen täällä ruudun toisella puolellakin :)
    Mökillä on kyllä aina niin ihanaa, siellä se kesä oikeasti näyttäytyy parhaimmillaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3

      Kirjoitit kauniin kommentin, tulipa mukava mieli :-)

      Sanoit kyllä hyvin, siellä se kesä todella on, vaikka toki kaupungissa oma kesä fiilis mutta kyllä mökillä / maalla on vaan niin ihanaa kesällä :-)

      Poista
  3. Ihania fiilistelykuvia<3 Meilläkin menee varmasti suurin osa kesästä mökille ja se tunne on kyllä ihan mahtava, kun saa kamat purettua ja pääsee nauttimaan maisemista. Aivan mahtava tuo savusauna, sellaisen kyllä haluaisin meillekin:)Mukavaa loppuviikkoa! Josko sitä itsekin yrittäisi koneella jonkun postauksen näpytellä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Alexandra! <3

      Juurikin niin, se tunne on kyllä mahtava, silloin on aika heittää vapaalle ja nauttia rauhasta, mahtava fiilis :-) Sitä tunnetta taas odottaen :-) Mukavia mökkeilyä myös teille! <3

      Savusauna on kyllä ihana juttu, myös talvella on ihana käydä, se tunne! <3 Ihana! :-)

      Poista
  4. Onpas ollut rentouttava viikonloppu ja savusauna on niin parhautta <3 Ihanaa torstaita sinulle Seija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savusaunan ihanuutta voi vaan "hehkuttaa", se tuoksu ja olo ihanassa saunassa, se on vaan niin hienoa :-)

      Kiitos kovasti, samoin sinulle, tosin iltaa jo <3

      Poista
  5. Ihana tunnelma kuvistasi välittyy! Tuo savusauna on multa ainakin vielä kokematta... eipä ole koskaan tullut tilaisuutta vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, todella mukava kuulla :-) Kesä ja mökki, se on vaan jotain ihanuutta :-)

      Jos vaan mahdollisuus savusaunaan on niin kovasti suosittelen, ihanaa :-)

      Poista
  6. Voi miten pääsin itsekin ihan ihanaan mökkifiilikseen postauksesi ansiosta! Kuulostaa aivan ihanalta viikonlopulta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukava kuulla että kuvista välittyi ihanaa mökki fiilistä :-) Mökkeily on vaan niin ihanaa kesällä :-) Tuolla vanhempieni mökillä myös talvella on aivan ihana tunnelma takan ääressä :-) Mutta onneksi nyt ollaan vasta kesän alussa ja kesän mökkeilyt edessä :-)

      Poista
  7. hei teillä on samanlaiset lautaset kattauksessa kun meikäläisen taloudessa joka päiväis käytössä. oliskohan teillä mahdollisesti myydä mulla matalia ruokalautasia? tai vaihtaa, kun miulla liika tarjontaa tas vastaavasti keittolautasista. jos näin on ni laittelahn viestiä mehtaemanta@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kysyä äidiltäni, mutta en tiedä kuinka innokkaasti hän luopuisi kun taitaa tykätä aika lailla myös :-) Mutta kysäisen ja jos on innokas niin voin laittaa sinulle sitten sähköpostia :-)

      Poista
  8. Ihana mökkitunnelma välittyi näistä kuvista. Olisi ihana käydä joskus savusaunassa, en ole koskaan vielä päässyt käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on mukava kuulla :-) Mökkifiilis on niin ihanaa, mukava että oli ilo katsella ja välittyi ruudun toisen puolelle myös :-)

      Savusauna on kyllä niin ihana paikka, jos vaan suinkin mahdollisuus tulee niin kannattaa ehdottomasti mennä :-)

      Poista
  9. Voi että, mikä ihana tunnelma kuvista ja tekstistä välittyy. Mökkeily on kyllä mukavaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! <3

      Mökkeily on mukavaa, seuraavaa kertaa kovasti jo odottaen että koska päästään :-)

      Poista
  10. Oi mitä ihania kesäkuvia! Aivan alkoi tehdä mökille mieli! :D

    Annika/Karkkipurkki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika ja tervetuloa mukaan :-)

      Mökkeily on niin ihanaa :-)

      Poista
  11. Aivan mielettömiä kuvia Seija!! IHANIA! :):) Tuli oikein kesäinen fiilis ja teillä on ollut varmaan tosi mukavaa <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Love! :-) Olipa ihana kommentti :-)

      Viikonloppu meni kyllä niin ihanasti, mutta liian nopeasti, eli uutta kertaa vaan odottamaan siis :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...