lauantai 3. elokuuta 2013

Huvila(valot)

Kävin yksi päivä tarjoustalossa ja mitä näinkään heti kun sisään astuin?! Jotain aivan ihanaa, mahtavaa, upeaa! :-D Ihastuin kerrassaan heti, näitä vaan en voinut vastustaa vaikka valoja meillä on kyllä ihan riittämiin mutta aina yhdet lisää mahtuu ja vaihtovaraahan on aina hyvä olla, eikös?! :-D









Kyseessä on siis Airamin huvila nimiset rottinki valot. En ole aikaisemmin tämän tyyppisiä nähnyt mutta kun nämä näin niin.... olin myyty! :-D

Sijoitin ne nyt heinäseiväs tikkaisiin, välillä tykkään pitää valoja tikkaissa, toisinaan otan ne pois, mutta nyt kyllä löytyi sellaiset valot että uskon että siinä ne tulee pitkään olemaan. Sopii mielestäni kuin oksa puuhun. 

Näissä on todella kaunis ja lämmin valo ja rottingista se tulee todella kivasti läpi, oi ihanat elokuiset pimenevät illat!

Nautitaan vielä kumminkin päivät auringosta, illalla voi sitten hiljalleen hiukan jo syksyyn eksyä ;-)

22 kommenttia:

  1. Aivan ihanat huvilavalot! <3 Tosi kauniit, en ole itsekään törmännyt vastaaviin, kiva uutuus! Ja sopivat tosiaan tikkaisiin mainiosti. :)

    Iloista lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni kauniista kommentistasi! <3

      Mielestäni nuo oli myös aivan huiput! :-) Valo tulee kerrassaan niin kauniisti läpi nuista rottinki kupeista :-) Nytkin kun alkaa olla pimeää jo tähän aikaa illalla niin on aivan parhautta sytyttää nuo ihanuudet päälle :-) Lämmin valo tulee elokuiseen iltaan :-)

      Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

      Poista
  2. Mä näin nää valot vähän aika sitten Tarjoustalossa ja sä tulit mieleen :) Kyllä nousi hymy huulille, kun huomasin että olit ostanut nämä valot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa Jonna! :-) Olipas todella hauska juttu kuulla :-) Varmasti oli hauska sattuma kun postausta luit :-)

      Kun näin nämä valot heti kun sisään astuin liikkeeseen niin ensimmäisenä tuli olo että nuo heti meille! :-D Että ne jos mitkä on minun näköiset! Sitten oli pakko hetki miettiä koska valosarjoja alkaa oleen kiitettävästi mutta pakko oli sitten ottaa koska nämä oli mielestäni niin persoonalliset ja hauskat ja tosiaan minun näköiseni :-D Tyytyväinen olenkin kovasti tähän ostokseen :-) Nytkin tuossa vieressä mukavasti tuo tunnelmaa tähän iltaan :-)

      Poista
  3. HongKongissa myös kyseistä valosarjaa myynnissä, myös valkoisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vinkistä :-) Olisikin muuten ollut todella paha valinta jos olisin itse nähnyt, valkoiset on varmasti todella hienot myös :-)

      Poista
  4. Sopivat kyllä niin ihanasti tikkaisiin!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, mielestäni myös sopii niin kivasti, täydentävät toisiaan :-)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Samaa mieltä, olen niin ihastunut nuihin valoihin :-) Tälläkin hetkellä valot ihastuttavat kun ilta hämärtää jo kovasti :-)

      Poista
  6. Tunnelmalliset rottinkivalot ja sopivat kyllä tosi hyvin noihin tikkaisiin! Kyllä kelpaa pimenevissä illoissa tunnelmoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juuri, aivan ihanat ovat kun nytkin laitoin palamaan, ulkona on jo pimeä ja nuo päällä sekä pari tuikkua, ihana elokuun ilta! <3

      Tikkaissa ovat myös mielestäni kuin nakutettu :-) Jaksan vain ihailla :-) Tämä ostos todella kannatti, ei niitä valoja ole liikaa ;-)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Samaa mieltä täällä, ehdottoman hyvä ostos! :-)

      Poista
  8. Just katoin samoja valoja tänään jostain lehdestä! On kyllä kivat!
    Ostin muutes tiistaina niitä violetteja liinoja, parasta-aikaa eka on testis..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, itse en olekaan vielä bongannut lehdestä mutta mielessä kävi että tuleekohan näistä suositutkin valot :-) Mukava nähdä.

      Hyvä juttu, ne kyllä todella toimii :-) Kannattaa käyttää, itsekin olen tänään pari koneellista niiden kanssa pessyt tyytyväisenä ettei tarvinnut kovasti lajitella reissun jälkeen :-D

      Poista
  9. Onpas kauniit valot! :) Ihanan tunnelmalliset pimeneviin kesä/syysiltoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :-) nuihin ihastuin heti kun näin :-) ihana lämmin valo :-)

      Poista
  10. Voi miten valot on ihanat!<3 Pitääkin mennä metsästämään valkoisia, bambutikkaat suorastaan huutaa uusia valoja!:D Ja niitä ei kyllä koskaan ole liikaa!:D

    Aurinkoa sunnuntaihin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa siis katsoa honkkarista valkoisia :-) ovat varmasti ihanat nekin :-) tuo on kyllä yksi parhaista viime ajan ostoksista :-)

      Lämmintä alkuviikkoa ♡

      Poista
  11. No mutta nehän ovat ihan sinun näköiset :))!

    Nuo tikkaat on ihanat ja uskon, että itsekin ostan sellaiset nytkun on paikka johon laittaa ne :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti ♡ olen kyllä samaa mieltä ;-) heti ne piti saada :-)

      Tikkaat on kyllä pysyneet tiukasti matkassa vaikka tyyli hiukan muuttunut, pidän niistä valtavasti :-) nyt onkin mukava kun sait lisä tilaa :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...