maanantai 5. elokuuta 2013

Terveisiä Tallinnasta!



Kesäiset terveiset Tallinnasta! :-)


Matka on onnellisesti ja suht hyvin sujuneena takanapäin, muutamaa pientä tapahtumaa lukuunottamatta. 
Lähtö päivä oli harmaa sekä seuraavakin päivä, mutta sitäkin parempi shoppailu päivä ;-) Loppu matkan aurinko helli urakalla ja ilma oli erittäin lämmin sekä kaunis. 
Matka sujui tosiaan muuten ihan hyvin mutta parina päivänä sain kovan vatsakivun illalla / yöllä. En sitten tiedä oliko ruoassa jotakin vai eikö laktoosipillerit toimineet kunnolla vai mikä oli, kaikki kumminkin helpotti ajallaan eikä sen vakavammasta ollut kyse. Lisäksi kun kotiin päästiin niin muru huomasi pankkikortin hävinneen, tiedä sitten missä välin, laivalla oli vielä tallessa. No, kaikesta on kumminkin selvitty ja pääosin matka oli oikein onnistunut :-) Laatuaikaa aivan kahden, lomalla!






Ensimmäinen yö vietettiin laivassa ja heti aamusta sitten käppäiltiin kohti hotellia. Oltiin samassa hyvässä hotellissa kuin kevään reissulla eli Hotelli Euroopa. Suosittelen kaikille, erittäin lämpimästi edelleen kyseistä hotellia jos Tallinnaan on matka. Erittäin siisti ja hyvä palvelu ja sijainti on loistava. Hotelli siis sijaitsee ihan satama alueella ja kaupunkiinkin on juuri mukava matka kävellä.

Tämä ensimmäinen päivä oli tosiaan aikas harmaa, välillä vain vähän aurinko vilkkui joten päivän teemana oli shoppailu! ;-) Kiitos murulle kun jaksoi hienosti kanssani olla mukana! :-) Suunnattiin mukavaan kauppakeskukseen, Rocca el Mareen johon menee ilmainen bussi satamasta muutaman kerran päivässä. Olipa meinaa bussi sitten aivan tupaten täynnä, huh! 
Päivä vilahti nopeasti, niinkö tietysti aina ostoksilla ollessa. Hassu juttu mutta lähinnä löytyi vaatetta sekä kengät tällä kertaa, kotiin pientä. Nykyään tulee niin katseltua aina kotiin kaikkea niin oli ihan vailu olo kun tällä kertaa vaatekaappi sai hyvää täydennystä lähinnä :-D Mutta ihan hyvä niinkin. 

Kun oltiin päivä kierrelty kaupoilla mentiin hotellillemme syömään, nam, kyllä olikin jo kova nälkä tässä vaiheessa, jestas sentään! Loppu ilta hujahti hotellilla, kummasti se alkoi väsyttää kun koko päivän oli liikkeessä ollut, iltaan kuului herkkuja ja parasta seuraa, oma muru









Seuraava päivä valkeni kauniina ja suuntana oli vanha kaupunki. Siellä menikin kirjaimellisesti koko päivä! Lähdettiin aamusta heti liikkeelle ja palattiin hotellille vasta illalla. Niitä ihania pieniä ja kapeita kujia pitkin oli vain kerrassaan niin ihana kävellä ristiin rastiin. Päivä meni niin siivellä. Välillä pysähdyttiin kaakaolla ja taas jatkettiin matkaa. Iltapäivästä poikettiin syömään kun viimein saatiin päätettyä ravintola mihin mennään. Päätös oli kerrassaan loistava ja nyt harmiksi täytyy sanoa että nimeä en muista! Vanhan kaupungin aukiolla se oli, kerrassaan loistava paikka, vaikka siitä löytyy varmasti montakin sellaista. 

Päivän aikana poikettiin myös vanhalle linnoitukselle joka on vanhassa kaupungissa. Paikka oli kerrassaan upea! :-) Sisäänpääsy oli vain 3€ ja täytyy sanoa että oli aivan mahtavasti kunnostettu linnaa. Modernia suhteessa vanhaan ja mahtavat näkö ala maisemat korkealta, suosittelen! :-) Ihan alhaalla oli myös vanhojen pullojen museo, kerrassaan käymisen arvoinen paikka! 


Vanhaan kaupunkiin kun astuu niin tuota kukkaloistoa ei voi myöskään olla ihailematta, toinen toistaan kauniimpia kimppuja sekä irtokukkia, voi ihanuus! 










Hiukan vanhan kaupungin  tunnelmia ja jos sitten poiketaan kurkkaamaan hiukan sinne linnaan :-)














Toivottavasti olet vielä mukana? Kuva saalis matkalta oli jälleen erittäin runsas, kuvattavaa oli kyllä joka paikassa, koetan hiukan rajata kumminkin ettei postaus ihan tavattoman pitkäksi venyisi :-)

Päivä kun oltiin kierrelty pitkin vanhaa kaupunkia niin illalla kyllä väsy / se vatsa kipu kyllä veti sänkyyn pian. Päivä oli kyllä muuten ollut niin mukava ja todella ihanaa kun se aurinko paistoi mukavasti koko päivän, hurjasti siitä nautimme! 

Viimeinen päivä koetti ja matkalaukkujen pakkaus, laukut olivat kyllä kerrassaan hyvin täynnä, hyvä kun kiinni saatiin, niin siinä aina käy vaikka kuinka koettaa ja tekisi mitä. No kotiin asti kumminkin selvittiin onnellisesti. 







Laitan alle vielä pari (ehkä) lemppari ostostani tältä reissulta, ompa vaikea jälleen eritellä mutta.. .. ehkä ;-)





Loma jatkuu nyt mökkeillen ja pieniä reissuja tehden, ihanuutta :-) Kyllä lomalla on vaan kerrassaan mukava olla, eikös?! :-)


IHANAA PÄIVÄÄ TEILLE! 

22 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kuuloinen reissu teillä, jos ei lasketa vatsakipuja ja kortin katoamista! Reissukuvat on kyllä niin ihania ja Tallinna näyttää houkuttelevalta! :) Tosi kivat shoppailut myös, kauniit värit uudessa padassa vai onko se tunika?

    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kommentti Jenni ♡

      Tuo on lindexistä holly&white syysmallistosta neule, mukavan kevyt kumminkin niin menee kivasti loppu kesän illoissa nuinkin :-) ihastuin no raitoihin tietty mutta nuihin väreihin :-)


      Kiitos samoin ♡

      Poista
  2. Ihania kuvia olet taas ottanut Seija :) Tuo vanhakaupunki on niin tunnelmallinen! Hauskoja mökkeily päiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha kaupunki todella houkuttaa, siellä kevyesti meni koko päivä :-) se tunnelma on vaan niin ♡

      Kiitos kaunis, mökki terveisiä täältä lomalta, ihanuutta ♡

      Poista
  3. Tuo vanha kaupunki on kyllä ihana :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella idyllinen ja kaunis :-) paljon tuli uuttakin nähtyä tällä reissussa :-) onneksi aurinko oli seurana :-)

      Poista
  4. Voi miten kauniita reissukuvia! Tallinna on niin tunnelmallinen paikka kaikkine katuineen ja pikkuliikkeineen. Ja Rocca Al Mare on myös mukava shoppailupaikka :)
    Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kaunis ♡

      Pidän myös tuosta kauppa keskuksesta, todella siisti ja hyvä valikoima :-) no.... sisustusta voisi ehkä olla enemmän :-) mutta muuten todella kiva paikka :-)

      Kiitos kovasti ♡

      Poista
  5. Kiitos terveisistä!
    Huomen aamusella ollaan tuonne lähdössä...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihanaa reissua teille :-) toivottavasti aurinko paistaa reissulla :-)

      Poista
  6. Niin kauniita kuvia taas! :) Tallinnaan olisikin kiva päästä monen vuoden tauon jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ♡

      Tallinna on kyllä viehättävä kaupunki, kauaksi ei tarvii mennä että pääsee loman makuun :-) uutta näkemistä aina löytyy :-)

      Poista
  7. Kiitos näistä kuvista, meidänkin on tarkoitus lähteä käymään jossain vaiheessa käymään Tallinnassa. Harmi se sinun vatsakipusi ja tuo pankkikortti-juttu mutta onneksi selvisitte. <3
    Mukavaa alkuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos jenna ♡ mukava että postauksen jaksoi loppuun asti lukea :-) tuntui et se venyi aina vaan ;-)

      Toivottavasti tekin pääsette pian reissuun, pieni irti otto arkeen :-)

      Samoin ♡

      Poista
  8. Kauniita reissukuvia olet nappaillut <3 pitäisi itsekin joskus Tallinnassa käydä, noloa myöntää etten ole ikinä siellä käynyt. Kovasti sitä mietimme Maarianhaminan matkaa ennen. Tuollahan on helppo pistäytyä pienellä viikonloppu reissulla koska vaan ;) Teillä on riittänyt vipinää pankkikortin ja vatsakivunkin kanssa. Hyvä juttu, että kaikki kuitenkin kunnossa ja reissusta hyvä jälkimaku kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♡

      Suosittelen lämpimästi kyllä poikkeamaan tallinnassa ehdottomasti :-) pieni matka piristää kummasti ja paljon nähtävää nuinkin lähellä kumminkin :-) matkaa vaan varaamaan :-)

      Poista
  9. Aivan ihania kuvia. Pitäisi itsekin käydä tallinnassa. Ehkä vähän syksymmällä :)

    Oliko hotelli kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Love! <3

      Varmasti kauniina syyspäivänä on ihana tapsutella tuolla kauniissa maisemissa :-)
      Hotelli ei nyt mikään mahdottoman pahan hintainen ollut, monen hintaista kyllä löytyy :-)

      Poista
  10. Aurinkoisia ihania reissukuvia :)

    VastaaPoista
  11. Onneksi se aurinko oli myös reissussa mukana, se oli kyllä suuri toivomuskin (luonnollisesti) ja pääsääntoisesti kelit meitä suosikin :-) Onneksi sateenvarjot olivat turhaa matkassa :-)

    Kiitos kommentistasi! <3

    VastaaPoista
  12. Olen ollut vain kerran Virossa, Viru-hotellissa. Vesi ei toiminut huoneessa, sain vatsataudin, ja se oli ihan kauheeta! En ole sen jälkeen Virossa käynyt

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...