keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Betoni ♡



Huomenta ihanat lukijat! :-)


Muistatteko kuinka innostuin loppu kesästä, tai no kesäloman aikana b e t o n i s t a?! Se vei kerrassaan sydämen mennessään, kerralla, heti. 
Kiitos vielä hyvästä inspiratiosta Jennille Keski. blogiin. 

Tehtiin tosiaan murun kanssa varsinainen kokeilu erä lomalla, mökillä. Kyllähän periaatteessa kaikki sitten lopun kaiken sujui ihan ok mutta oli se nyt sellainen eka erä kuitenkin :-D Joten päivä päivältä odotin koskahan olisi aika uudelle erälle, toivottavasti erälle joka onnistuisi kokonaan. 

Kaikkea touhua riittää ja aika taas ei anna periksi. Kuitenkin pari viikkoa sitten päätin että NYT alan betoni hommiin kun muru oli metsällä. Vuorasin parvekkeen hyvin ja kasasin kaikki tavarat sinne ja istuin maahan sekoittelemaan betonia! :-D 





Tällä kertaa tein pelkkiä tuikkukippoja mutta niitä sitten kyllä sitäkin enemmän. :-) Laittelin tällä kertaa kertakäyttö kahvikuppeihin,ts. pahvimukeihin ja sitä ennen voitelin ne ruokaöljyllä jotta ne lähtee hyvin sitten irti kun ovat ensin rauhassa kuivuneet. 

Tein osasta hiukan matalampia ja osasta sitten ihan koko mukin korkuisia. Olisi voinut tehdä vieläkin matalampia, ne olisivat olleet todella kivat. Ajattelin kyllä vielä kokeilla yhtä erää tässä jokin päivä kun saan aikaiseksi, hiukan vielä erilaisiin kippoihin, katsoa mitä siitä sitten tulee :-) Ja jos vaikka jotain muutakin vielä tekisi kuin tuikku kippoja! 




Rottinkiselle tarjoittelimelle tein sitten asetelman näistä ihanista tuikkukipoista ja muutamasta callunan oksasta sekä kuusen oksasta. Keskelle vielä ihana kastehelmi tuikku ja astelma on valmis. Ihanan syksyinen mutta hiukan jo talvisenkin tuntuinen tämä koristus nyt :-) 
Koristaa ruokapöytää ja kyllä joka ilta kun hiukankin alkaa hämärtää niin kynttilöihin on pistettävä heti tulta ja nautittava näistä pimeistä illoista näin ♡







51 kommenttia:

  1. Wow onpa kivan näköisiä taas! Mistä sellaista betonia saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna! :-) Onneksi tämä kerta onnistui paremmin kun se edellinen kerta :-)

      Tuo on byggmaxista ostettu tuo betoni mutta myös esim bauhausista saa :-) Tuota tosiaan nyt ihan parvekkeella värkkäsin koska tein pienen erän vain tällä kertaa. Joten hyvin onnistui sielläkin :-) Ihan hiljalleen betonia veden joukkoon ja kun alkoi tuntua sopivalta niin aloin sitten vaan purkittaan :-)

      Poista
  2. Tulipas betonikipoista hienot! Mun yritykset kesällä eivät oikein onnistuneet, mut ehkä minäkin vielä innostun yrittämään uudestaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-) Kova jännitys oli että meneekö nytkin pieleen mutta nyt olen kyllä enemmän kun tyytyväinen :-) Koska kesällä juurikin samoin kävi että eipä niin onnistunutkaan :-D Toinen kerta oli sitten todellakin opiksi :-)

      Poista
  3. Kauniin asetelman olet tehnyt ja tuo betoni näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! :-)

      Olen loppu tulokseen itsekin tällä kertaa tyytyväinen, onneksi onnistui :-) Hiukan jännityksellä kun lähdin projektiin :-)

      Poista
  4. Kaunis asetelma! Ehkäpä minäkin jossain vaiheessa innostun kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      Tämä ei onneksi ole vaikea homma, kannattaa rohkeasti ilman muuta alkaa tekeen betoni töitä :-) Itsekin ensin ajattelin paljon moni mutkaisemmaksi mutta sitten jo tällä toisella kertaa huvitti kun parvekkeella sekoittelin mössöä ja laitoin kippoihin kuin hiekka leikkejä lapsena :-D Eli rohkeasti vaan kokeileen :-)

      Poista
  5. Todella kauniin näköisiä ja tuo asetelma on hieno. Harmaan ja kanervan värit ovat yhdessä kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos suuresti! :-) Minusta nuo kanssa sopi niin hyvin yhteen kerrassaan. :-) Tuo tarjotin / alusta on ollut tosi vähäisessä käytössä mutta tähän se oli niin oiva kerrassaan kun voi olla, sai tehtyä mukavan asetelman :-) Tosin, kissa neidit pitää tästä myös ja hiukan saa välillä kuusen oksat kyytiä ;-)

      Poista
  6. Ihana asetelma ja nuo betonituikkukipot ovat ihan mielettömän hienot!!!!! :) Noistahan saisi niin kauniit joululahjatkin!!! :) Ihanaa päivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kaunis kiitos Jenni sinulle! <3

      Betoni on kyllä elementtinä todella ihanan rouhea ja ihana, olen kyllä täysin ihastunut siihen :-) Se on vienyt mennessään, jälleen on uusia ideoita mitä tehdä, saapi nähdä ehtiikö tässä syksyllä vielä vai jääkö kevään puuhiksi sitten. Kovasti kyllä nyt polttelisi aloittaa vielä yksi erä tekemään.... silti varmasti ideaa jää vielä ensi keväällekin :-)

      Joululahjaksi on hiukan ideanakin ;-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  7. Aivan ihana asetelma, todella kauniin talvinen! <3 Ja nuo betonituikut on ihan täydellisiä, hienoa, että sait innostuksen! <3

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni sinulle vaan edelleen tästä aivan mahtavasta inspiraatiosta sekä mahtavista ohjeista jotta tämä toinen erä tuli nyt onnistuneeksi! :-) <3 Olen todella kiitollinen sinulle! :-)
      Edelleen on intoa tehdä lisää, hiukan erilaisia ja lisääkin, kuppeja on taas kerätty :-) Saa vaan nähdä riittääkö aika enää nyt syksyllä alkaa vielä tähän hommaan, halu kylläkin :-)

      Kiitos samoin sinulle! <3

      Poista
  8. Ihanat tuikkukupit teit, betoni sopii kyllä pieninä ripauksina sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! <3

      Olen samaa mieltä, ei tietenkään liikaa betonia, mutta pieniä osia, se on mukavaa rouheutta sisustukseen :-)

      Poista
  9. Vau, niiiiin kauniit tuikkukupit ja asetelma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Emilia! :-) Tuo on itsellekin todella mieleinen :-)

      Poista
  10. Nuo kaikki betonijutut on kyllä niin ihania! Onko se kovinkin vaivalloista touhua ja pöllyääkö tekovaiheessa paljon? Mä olen elänyt tässä luulossa ja sen vuoksi jättänyt itse nämä ainakin toistaiseksi väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ainakin itse yllättynyt kuinka yksinkertaista se sitten lopun kaiken olikin :-) Ensi kertaa kun tehtiin lomalla mökillä ja ajattelin että on kovin sottaistakin puuhaa niin yllättävän kivasti kumminkin tosiaan tuolla ihan parvekkeellakin sujui :-) Kun siis pienen määrän teki jonka sai hyvin kädellä sekoitettua ilman konetta. :-) Katsoo vaan että betoni massa tulee sopivan vahvaksi ja sitten että purkit ovat valmiina tai mitä nyt sitten tekeekin ja kuivumiseen sitten menee toki aikaa :-) Suosittelen lämpimästi aloittamaan jos yhtään kiinnostaa :-) Tämä on kyllä eri koukuttavaa, ainoa miinus puoli jos niin voi sanoa :-D Rohkeasti kokeilemaan!

      Poista
  11. Hienot ja kivan rosoiset betonikupit ja kaunis asetelma. :)

    Tunnelmallisia syysiltoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kovasti! :-) Olen todella tyytyväinen itsekin :-)

      Poista
  12. Kauniita♡♡♡ Mun on pitänyt betonista jo pitkän aikaa tehdä jotain, mutten ole vielä(kään) saanut aikaiseksi:/ Pitäisi kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun alat betoni töihin niin helposti se koukuttaa ;-) Tahtoo sitten tehdä lisää ja lisää.... mutta mukavaa se on toden kanssa että ilman muuta vaan kun mielessä ollut niin kannattaa ryhtyä kokeileen :-)

      Kiitos kovasti sinulle! :-)

      Poista
  13. Täällä huokailen ihastuksesta ruudun toisella puolella.. Niin karuja, mutta niin kauniita tuikkukuppeja. :) Ja et usko, mutta just tuollasia oon mielessäni kuvitellu ja haaveillu et teen joskus itelle. Saankohan aikaseksi, toivottavasti!
    Mukavia tunnelmahetkiä sulle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Ilona kauniista kommentistasi! :-) Ja oikein hyvin kirjoititkin! :-)

      Kokeile rohkeasti vaan, yllättävän helppoa tämä olikin, vaikka itsekin ajattelin ensin että mitä tästä oikein syntyy :-)

      Kiitos kaunis :-)

      Poista
  14. kauniita...tuo rosoisuus niistä juuri kauniita tekee...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin se! :-) Sitä samaa mieltä itsekin olen :-) Antaa hyvää vastapainoa romanttiselle :-) Ja sopii kuitenkin yhteen loistavasti :-)

      Poista
  15. Onpas ihania!!!! Pitää itsekin joskus kokeilla. On pitänyt jo kauemmin kokeilla, mutta tuo vaatii jo enemmän aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Tuikkukupit on kyllä ehdottomia lemppareita itsellekin betonista vaikka googlaamalla olen löytänyt jos sun mitä voisi värkätä lisäksi :-) Luultavasti jää ensi kesän hommaksi sitten värkkäillä lisää betoni juttuja :-) Tässä on nyt hyvät harjoitukset pohjalla joten kovalla innolla sitten lisää tekemään :-)
      Kokeile sinäkin ihmeessä, todella hauskaa puuhaahan tämä on :-)

      Poista
  16. Niin betonista ja niin <3 Mulla on säkki odotellut autotallista aikaa parempaa tai aikaa ehtivämpää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niin :-) Samaa mieltä :-)

      Mukava kuulla että meitä betoni tuunaajia löytyy, se on kyllä kerrassaan mukavaa :-)

      Poista
  17. Ihanan näköinen tuo asetelma. Nuo kynttiläkupit tuo mukaan kivaa rosoisuutta. Pitääköhän itekin ens kesänä kokeilla betonitöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)

      Kannattaa kokeilla :-) Nimim. betoni töihin koukkuun jäänyt :-) Tästä saa kyllä tehtyä jos sun mitä mukavaa :-) Rohkeasti vaan kokeilemaan :-)

      Poista
  18. Hauska idea! Ja tosi nätti asetelma :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika kovasti :-) Tuo on kyllä niin hauskaa puuhaa :-)

      Poista
  19. Niin kauniita :) Mä ajattelin meidän terassille tehdä ens kesänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! <3 Tuo on niiiin koukuttavan ihanaa puuhaa! :-)

      Poista
  20. Onpas kivoja! Ja tykkään, kun eivät ole niin säännöllisen mallisia, vaan jokaisesta mukista on tullut ulos just sellainen tuikkukippo kuin on halunnutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös?! Ja vaikka mitä vinkkejä on google avannut mitä voisi värkkäillä betonista, taivas rajana! :-) Ja nälkähän kasvaa syödessä, eikös se niin mene vähän :-D Kun vaan saisi aikaa lisää jostakin.

      Juurikin niin, ei aina tarvitse olla niin justiinsa vaan erilaisuus on pop! :-)

      Poista
  21. Onpas kauniit! betonissa on ihana raffi ilme, joka iskee ainakin meikäläiseen <3 Varmasti aikamoista sotkemista? :D hauskaa varmasti ja tuostakin saa vaikka mitä tehtyä... kunhan on kunnon muotit.

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jansku! :-)

      Kyllä, se ilme on juurikin se joka iskee...... ja lujastikin :-)

      Yllättävän siistiä puuhaa oli nyt kun parvekkeella värkkäilin, ei tullut sotkua juurikaan. Ämpärissä vain kun sekoitin kauhalla niin suht siististi kävi. :-) Kesällä kun koneella jyristettiin ekaa erää ja paljon isompaa niin siitä tuli kyllä sotkua. Mutta pienempi erä käsin tehden onnistui siististi :-) Kokeile ihmeessä! :-) Googlesta vielä vaan lisä vinkkiä mitä kaikkee voikaan värkätä! :-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  22. Taitavasti olet osannut tehdä noita betoni tuikkuja! Aivan ihania ja kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Susanna! <3 Olipas mukava ja lämmittävä kommentti kerrassaan :-) Sait hymyn huulille! :-)

      Poista
  23. Ihanan rouheisia tuikkukippoja, tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri se niistä tekee niin ihania! :-) Se on se juttu mikä iskee näissä betoni värkkäyksissä! :-)

      Poista
  24. Ihanat! Hyvä tietää, että kotioloissakin onnistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuu hienosti! :-) Kannattaa kokeilla vaan rohkeasti! :-) Tosi hauskaa puuhaa! :-) Kaiken lisäksi halpaa! :-)

      Poista
  25. Aijaijaijai <3 kaunista. Eli pikkujuttuja voi tehdä partsill?? Hyvä tietää. Onko muuten joku minimi määrä mitä pitää ostaa vai niin paljo kun tarvii.. Suunnilleen paljo maksaa??

    :)

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Love! <3 Kirjoittelinkin sinulle tuolla instassa jo muutamia vinkkejä ja aina saa sitten lisää toki kysyä, parhaan mukaan auttelen :-)

      Rohkeasti vaan partsille suojat ja hommiin! :-) Tosi mukavaa ja koukuttavaa viimeistä päälle! :-) Siitä ei pääse yli eikä ympäri millään keinolla :-D
      25kg säkistä saa tehtyä jo vaikka ja mitä :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...