sunnuntai 24. marraskuuta 2013

I ♡ Stockholm



Terveiset vielä kerran kaikille harmaasta mutta jouluisesta Tukholmasta! :-) 

Alkuviikosta reissasin muutaman päivän matkan kaverini kanssa Tukholmaan ja reissu meni kaikin puolin hyvin. Oli enemmän kuin mukavaa päästä vaihtamaan hetkeksi maisemaa tämän syksyn myllerryksissä. 
Sää ei meitä kovinkaan suosinut, tai miten sen nyt sitten sanoisi, tietysti paras oli kun vettä ei satanut. Kovin harmaa päivä kohdalle osui mutta Tukholma on koristeltu niin kauniisti jo tulevaan Jouluun että nämä kaikki ihanat koristeet ja valot piristivät ihan huippu paljon! Siellä kyllä jos jossakin koristeiden päälle on panostettu ja ne olivat kyllä todella hienoja! :-) 








Tuollaiset ihanat tähdet olisi mitä parhainta nähdä tutuissa kaupunki kuvissa, joko Helsingissä tai Tampereella, niin jaksan nuita ihailla. :-)
Vuosi sitten olin liki samoihin aikoihin reissussa Tukholmassa ja myös silloin nuo jo ilahdutti kovasti ja nyt tällä kertaa osasin jo odottaa että näen Tukholman kauniissa valoissa ja jouluisessa ilmeessä. 







Tähdet myös tuossa joen varren seinämässä oli omaan mieleen suuresti. Valoja ei ollut liikaa ja ne olivat persoonallisia, se on mielestäni kaupungille erittäin hyvät kulmakivet. 
Pallovalot ovat myöskin muotisana tänä päivänä hyvin monella joten tuossa Åhlenssin ympäristössä olevat pallot ilahduttivat suuresti, punaisena ja harmaana toisella puolen. 
(Kuvia olisi tuhottomasti jälleen laitettavana joten koetan vähän edes supistella! ;-)) 







Meillä oli suunniteltuna muutama paikka missä on ehdottomasti päästävä käymään ja sitten loput fiiliksen mukaan. Aika riitti hyvin ja jalat kyllä tuossa kävellessä koko päivän kaupungilla väsyikin hyvin! 
Ensimmäinen ehdoton paikka oli Lagerhaus. Ihan huippu paikka, vähän vastaava kun Tiger mutta laajempi valikoima sisustukseen(kin!) ja muutenkin. Halpa ja hyvä kauppa, ihan yksi lemppareista Tukholmassa. 
Toinen paikka jossa oli päästävä käymään oli Brukan oma myymälä.... Bruka faneille suosittelen enemmän kun kovasti jos Tukholmassa poikkeatte! Sieltä löytyy..... kaikkea! :-) 
Kassi määrä kasvoi mitä enemmän kauppoja kierrettiin, muutaman lemppari ostokseni vilautan tässä postauksessa, ja erikseen tulee sitten juttua muutamista.
 Oli erittäin kannattava reissu ostosten kannaltakin ;-) 




Meno matkalla mentiin syömään herkulliseen seisovaan pöytään jossa oli juuri alkanut Joulu kattaus. Ensimmäiset joulun ruoat tuli siis korkattua tällä matkalla. Kyllä masu kiitti! :-) Kaikessa rauhassa syötiin ja juteltiin, juteltiin ja syötiin, oli kyllä jotenkin tosi mukava hetki. Pysähtyä ja olla hetki irti arjesta. Nauttia herkullisista ruoista ja kauniista tausta musiikista! Lasi viiniä maistui ruoan kanssa herkulliselta. 





Sitten muutamiin lemppari ostoksiini. :-) 

Indiska, niin ihana kauppa kun se onkin mutta yllättävän harvoin siellä pistäydyn. Kuppeja ja kippoja olen enemmän kun monia kertoja pyöritellyt käsissäni siellä ja nyt viimein kotiutin jouluiset mukit meille kera ihanan jouluteen! Voi kumpa saisin sille ruudun toiselle puolelle tuon ihanan tuoksun tuosta teestä, se on aivan hurmaava! :-) Nuista mukeista nyt maistuu monet joulun herkku juomat, ehdottomasti! 

Ja ja ja ja.... sanaton kun tuo HM:n homen puinen laatikko osui silmiini siellä! Tuo on myyty loppuun ilmeisesti parikin kertaa suomessa ja nyt tuo oli siellä, voi, ihanuuden ihanuus. Molemmat, kaverini kanssa napattiin omamme heti mukaan! Nyt se jo palvelee keittiössä paraati paikalla, nam! 

Muihin ostoksiin tosiaan palataan omien postausten myötä lisää :-) Laukku ja reppu ja kassi olivat täynnä joten tyhjin käsin ei tälläkään kertaa tullut lähdettyä siis koti puoleen ;-)

Pieniä ongelmia meillä oli reissussa hyttimme kanssa mutta palautteen kautta saimme hyvän hyvityksen ja uuden reissun tilalle joten..... uutta matkaa vaan odottelemaan ;-)

Mukava jos jaksoit tänne asti katsella tätä reissu postausta! :-)


LEPPOISAA PÄIVÄÄ! :-)


41 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana matka varmasti ollut! Tukholma on kaunis paikka, ja huippu löytöjä olet tehnyt :) Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli kyllä kaikin puolin onnistunut :-) Ja teki hyvää tähän keskelle harmaata syksyä lähteä vähän vaihtuviin maisemiin :-)

      Löytöjä tosiaan tuli tehtyä paljon, ihan liikaakin kaikkea kivaa löytyi :-)

      Kiitos Susanna, samoin teille! <3

      Poista
  2. Onneksi ei tarvinnut tyhjin käsin palata! :-D
    Riemukasta sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ei tosiaan tällä reissulla ollut pelkoa että tyhjin käsin olisi tarvinnut palata :-) Harvinaisen paljon vielä löytyi kaikkea mieluista :-) Mutta toki tarpeellista ;-)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  3. Mukava reissu näyttäisi teillä olleen, mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi mukava reissu :-) Molemmat oltiin tosi tyytyväisiä ja mukava mieli, hauskoine muistoineen jäi, tätä reissua on kiva muistella jälkeepäin :-)

      Samoin :-)

      Poista
  4. Aivan ihania reissukuvia! Eipä sitä tarvitse kauas lähteä kun jo heti piristää :) Tukholma on kaunis kaupunki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan :-) Tukholma on ihana kaupunkin, siellä kyllä viihdyn varsin hyvin, tekee ihmeitä tuollainen pienikin reissu pois ja katkaisee arkea :-) Tukholma on tosiaan ihana kaupunki <3

      Poista
  5. Voi, mitä ihania kuvia ja tunnelmia Tukholmasta! <3 Oma matkakuume vain kasvaa tätä lukiessa. :D Ja onpa tosiaan ihana tuo H&M:n laatikko, täytyy vain (edelleen) odotella omaa, josko se vielä saapuisi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos hurjasti Jenni! <3

      Kyllä matkakuume täälläkin vaan kasvaa, olisi voinut jatkaa tätäkin pientä "lomaa" ja suunnitella jo seuraavaakin ;-)

      Kyllä sitä laatikkoa kannattaa odottaa, on se aivan huippu tapaus! :-) En ajatellutkaan että tuolta sen voisin edes löytää, ja aivan sattumalta silmiin osuikin, mutta sitäkin onnellisempi sitten että sen sain :-) Kuten myös kaverikin :-) Toivottavasti sinäkin saat omasi pian :-)

      Poista
  6. Todella jouluinen kaupunki, tunnelmallista! Tukholma on mielenkiintoinen kaupunki viipyä vaikka pidempäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, tuollaisessa reissussa kun mekin nyt oltiin niin tulee kuitenkin käytyä ne samat paikat aikalailla läpi koska ei aikaa niin liiaksi ole. Täytyisi mennä vaikka edes yhdeksi yöksi Tukholmaan niin ehtisi kunnolla kiertämään :-) Vähän laajemmin :-)

      Poista
  7. Tukholma on ihana kaupunki ja mukava reissu näyttää olleen. Kivoja kuvia ja ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikin puolin onnistunut reissu, molemmille jäi hyvä mieli reissusta :-) Hauskoine muistoineen ja uutta reissua suunnitellen :-)

      Poista
  8. Mahtavalta näyttää sun matka! En ookaan ite vähään aikaan käynyt Tukholmassa, mutta pitää ehdottomasti ottaa to do -listalle kevääksi. Aika hyvältä näyttää noi herkutkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväällä Tukholma on kyllä myös tosi kauniina :-) Muutama vuosi sitten siellä keväällä kävin ja siellä on niin hurmaava kuja kirsikkapuita kukissaan, aivan uskomattoman ihana näky :-)

      Seisovassa pöydässä oli kyllä varsin hyviä joulu herkkuja :-)

      Poista
  9. Pieni irtiotto piristää aina! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, niin totta :-) Tosi mukavasti katkaisi tätä syksyä. Tätä reissua oli odotettu :-)

      Poista
  10. Ihan mahtavan kuuloinen reissu, ei tarvi omaa enää montaa päivää ootella :)
    Sama puulaatikko pitäis tännekkin tulla, heti kävin sen koriin kllikkaamassa kun huomasin että niitä taas saa, onneks kävin, on se vaan ihana!
    Ja voi onko siellä indiskakin!Nuo kupitkin kyllä huolisin :)
    Ompa harmi et joudutte uutta reissua alkaa suunnitella ;)

    Mukavaa päivää Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kun pääset reissuun lähteen pian :-) Ihan mahtava juttu! :-) Toivottavasti teidän reissu on myös oikein mukava :-)

      Itse katsoin sitä laatikkoa kanssa silloin netistä mutta EN heti klikannut koriin joten niin kävi että seuraavalla kerralla oli eioota tarjolla vain :-/ Joten sattuman kanssa nyt tuolta löytyi sitten :-) Onneksi! :-)

      Parikin indiskaa on siinä ihan mainitsemieni kauppojen läheisyydessä, me käytiin vanhassa kaupungissa Indiskassa ja se oli kyllä aivan ihana kauppa, se talo missä se oli <3

      Tosi harmi juu kun uutta reissua pitää miettiä, yhtään ei huvittaisi ;-)

      Kiitos kiitos Niina! <3 Mukavaa iltaa! :-) <3

      Poista
  11. Kauniita reissu kuvia :) Tollaiset pienet matkat on aina kivoja arjen piristyksiä!
    Innolla odotan postausta muista ostoksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo vaan kovasti piristi arkea, pienikin reissu raskaan syksyn keskelle teki ihmeitä :-) Ja niin hyvää :-)

      Pikku hiljaa tulee blogissa näkymään myös muita ostoksia :-)

      Poista
  12. Kivoja kuvia ja kuulostaa kivalta matkalta. Mäkin kävin ekaa kertaa Lagerhousessa viime reissulla ja oli kiva kauppa :))

    Mitähän olet ostellut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lagerhaus on niin huippu juttu! :-) Totesin matkalla että miksi tätä ei ole Suomessa, kuinka kiva se olisikaan, mutta toki, onhan se aivan ihana käydä nuinkin siellä ettei ihan joka päivä mahdollisuus ole ;-) Vähän sama olo kun Porvoossa tulee myöskin :-) Kiva siellä käydä on :-)

      Ostoksia tulee vilahteleen hiljalleen :-)

      Poista
  13. Ihana Tukholma ja ihanan tunnelmallisia kuvia!<3 Kivoja ostoksiakin mukaan tarttunut!

    Mukavaa sunnuntaita!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on niin ihana kaupunki :-) Tykkään kyllä todella paljon, nähtävää on mukavasti ja ostos mahdollisuudet on kyllä hyvät ;-)

      Kiitos samoin ihana! <3

      Poista
  14. Tukholma on kyllä ihana paikka. :) En vaan oo joulunaikaan koskaan käyny.
    Nuo tähtivalot tosi kiva idea, vähän erilaiset ku tavallisesti! Kyllä kattelisin mielellään täälläki päin! :)
    Kiva, että sulla ollu onnistunu reissu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun aikoihin suosittelen käymään, kaikkea ihanaa ja kaupunki niin kauniina :-)

      Sanoppa muuta, mielestäni nuo olivat myös niin huikean hienot, kumpa tosiaan Suomessakin olisi nuin nätit valot, hieman erilaiset kaupunki kuvaan :-)

      Poista
  15. Kivalta kuulostaa teidän reissu ja voi että nuo indiskan kupit on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indiska on kyllä aivan ihana liike :-) Tosiaan, yllättävän harvoin kumminkin käyn vaikka niin omaan makuun liike onkin, aina ajattelen että nyt sitten käyn useamminkin ;-)

      Poista
  16. Oi olipa kiva katella kuvia Tukholmasta sillä olen ens viikolla sinne myös suuntaamassa :) Kun nyt sataisi siellä vähän edes lunta maahan niin tulisi joulufiilistä. Ihanat ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että tästä postauksesta oli hyötyä :-)

      Lumi olisi todellakin tehnyt niin ihanan tunnelman tuonne kauneuteen, olisi saanut vielä enemmän joulun tunnelmaa <3 Toivotaan että teillä vaikka onnistaisi! :-)

      Poista
  17. Ihania kuvia, ja mukavan kuuloinen reissu! Lagerhaus on kyllä ihan huippu! :D Ja voi, olet päässyt jo jouluruokia maistelemaan… Nams! :)
    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika! :-) Tuo reissu oli niin onnistunut kaikin puolin, mahtava piristys tähän syksyyn vaikka ei tuon kauempana oltukaan :-)

      Lagerhaus on todellakin ihan huippu paikka, onneksi taitaa olla myös netti kauppa että sieltäkin pahimpaan hätään voi tilata ;-)

      Jouluruoat oli kyllä herkkua laivalla, mukava kun oli joulubuffa jo aloitettu, toi oman mukavan tunnelman reissulle :-)

      Poista
  18. Ihana, ihana Tukholma! Rakas syntymäkaupunkini. <3
    Kiitos kauniista kuvista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sinulle kauniista kommentista! :-) Nuista tulee aina niin hyvä mieli :-)

      Poista
  19. Kauniit kuvat ihanassa blogissa- ja ihana laatikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kauniista kommentista! :-) Piristi tätä alkuviikkoa :-)

      Laatikko oli kovasti haluttu juttu ja olikin yksi huippu juttu tällä reissua että se sitten sattumoisin silmään osui ja oli saatavilla ylipään, olin jo menettänyt toivon että tuota saisin! :-D

      Poista
  20. Maisemanvaihto välillä tekee niiiiiin hyvää ♥ Ihania kuvia ja noi Indiskan mukit on aivan huikean ihanat!!! :) Indiskasta ei kyllä ikinä pääse tyhjinkäsin kotiin :D Ja ihan huippu hyvitys!! pääsette suhaan vaikka alennusmyynneille alkuvuodesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, se todella piristää ja paljon! :-) Oli kyllä mahtavuutta lähteä käymään reissussa! :-)

      Indiska on niin ihana kauppa kyllä todellakin :-) Ja tuolla Tukholman vanhassa kaupungissa missä Indiskassa poikettiin niin.... voi se vanha talo ja tunnelma! :-)

      Sellaista vähän mietittiinkin että josko sitten ale myynnit olisi seuraava osoite Tukholmaan ;-)

      Poista
  21. Kiitos kivasta Stokis-postauksesta! :) Kiva että matka oli onnistunut harmaasta säästä huolimatta. Mukavaa viikonlopun jatkoa! ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...