lauantai 9. marraskuuta 2013

Tähdellistä postia & alennus koodi



Yllä oleva Brukan pieni postilaatikko on ollut pitkä aikainen haave. Niin yksinkertainen, mutta niin mahdottoman ihana ja kaunis. Tämä on kuitenkin ollut listalla, joskus kotiutuu varmasti. 

Nyt oli ihana onni matkassa sillä yhteistyön merkeissä sain valita tuotteen ihanasta Living Deauville sisustuskaupasta. Kun näin että heillä on kyseistä tuotetta niin nyt se viimein kotiutuisi. Murukin oli tyytyväinen että valitsin jotakin todella käytännöllistä ;-) Sehän oli tietenkin todella plussaa. 
Mutta.... värejä on monta! Ja olette varmasti enemmän kun useasti huomannut että se on aina itsellä se vaikein valinta monessa tuotteessa. Nythän kovasti mieli ensimmäisenä teki vaaleanpunaista, niin suloinen. Mutta jotta se hiukan enemmän olisi myös murun mieleen niin ajattelin että vaaleanpunainen saa nyt olla. Valkoinen tai harmaa, siinä ne olivat, pitkän tikun kautta päädyin harmaaseen kun paikkaakin mietin, tosin, tähän taas liittyy oma tarinansa jonka kohta kerron :-D





Paikka laatikolle oli siis tiedossa, keittiön ja eteisen välissä olevalle kapealle valkoiselle seinälle. No mutta, kelloja käännettiin talvi aikaan ja kun muru kellon otti seinältä pois, se lipsahti kädestä ja alla oleva taulukin tipahti, nämä yhdessä tekivät aika "kivat" jäljet seinälle. Vahinkoja sattuu, eihän siinä mitään. Tästä kumminkin saimme idean että maalattaisiin hiukan harmahtavalla se pätkä seinää, se olisi mukava piristäjä. Nyt sitten ollaan kahden vaiheilla minkä väriseksi seinä maalataan ja jäljet peitetään. 

Tämä harmaa pirteä laatikko kun kuitenkin siihen seinälle tulee :-) Tästä syystä kuvat ovat otettu vanhan laatikon päällä siis myös koska ensin odottaa seinän maalaus. 


Samassa postissa tuli myös jotain muuta aivan ihanaa, jotain mitä odotin malttamattomana kovasti! :-D 





Niin paljon kun tykkäänkin paperipilleistä ja niin paljon kun tykkään tähdistä.... ne yhdistettynä, oi! :-) Enemmän kun kovasti mieleeni, todella ihanat pillit. Oli pakko ottaa heti pari pakettia ettei lopu! Aivan niin suloisia kerrassaan, kyllä täytyy sanoa että kaakao on maistanut niin hyvälle! ;-) 

Keväällä ostin Annon pienen lasisen maljakon jossa pillit saa olla näkyvillä, tuosta olen tykännyt hurjan paljon ja nyt maljakko sai vielä nuin kaunista täytettä! :-)


Tämä ihana sisustuskauppa mistä ylläolevat tuotteet on, sijaitsee Naantalissa ja lisäksi heillä on aivan ihana nettikauppa jos et paikan päälle pääse kurkkimaan. 
Klick ja pääset heidän kotisivuilleen ja  klick klick heidän ihanaan nettikauppaansa. 
Putiikista löytyy monia ihania merkkejä kuten: Bruka Design, Lexington, Broste ja Asa Selection.... ja monia muita. 
Tyylisuunnaltaan liike edustaa vaaleaa ja skandinaavista tyyliä. 

Nyt teillä ihanat lukijat on mahdollisuus viikon ajan (9-16.11.2013)  saada 5€ alennus nettikaupasta tehdyistä ostoista koodilla: LD1000. 


Nyt tämä toivottaa mukavaa päivää teille kaikille ja isot kiitokset Niinalle Living Deauvilleen! :-)



32 kommenttia:

  1. Oi, tuo postilaatikko on omallakin haavelistalla ja monta kertaa olen sitä hypistellyt, mutta tosiaan, aina on kaatunut siihen, etten osaa valita väriä! :D Tuo harmaa on kyllä todella kaunis! <3 Näin muuten sellaisiakin versioita, joissa on tuon tekstin tilalla tähti... ;)

    Ja Living Deauville on yksi suosikkiputiikeistani, joka Naantalin reissulla on sinne päästävä käymään. :) Kiva, että tuli koodi, tämä pääsee käyttöön! :)

    Mukavaa lauantaita Seija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama mikä itselläkin oli! :-) Tuo vaan on niin kerrassaan ihana / hauska sisustus elementti :-) Ihastelin myös niitä tähtilaatikoita, ja olisin taatusti sen ottanutkin mutta se oli ilmeisesti pienempi kun tämä laatikko :-/ Se olisi ollut kerrassaan namu :-)

      Tosi mukava kuulla että liike oli tuttu :-) Itsekin täytyy ehdottomasti päästä siellä käymään joskus :-) Mukava että koodille on käyttöä! :-)

      Kiitos toivotuksesta Jenni! <3 Nyt toivottelen mukavaa alkuviikkoa! :-)

      Poista
  2. Mäkin rakastan paperipillejä! Jokin niissä vaan vetoaa ja niitä on oltava kotona pakettitolkulla :). Kiva sisustuskauppa, voisin ottaa tuolta vaikka mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paperipillit on todella ihania, niistä pidän itsekin niin hurjan paljon, niitä on nykyään aina löydyttävä kotoa! :-) Hih :-)

      Tuo on kyllä tosi suloinen kauppa, kerrassaan! :-) Sieltä todella voisi kotiuttaa heti vaikka ja mitä! :-)

      Poista
  3. Postilaatikko on tosi söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkä aikainen haave :-) Niin monesti tätä ihanuutta on tullut mietittyä :-)

      Poista
  4. Suloinen postilaatikko, sopii varmasti kivasti teille! Iloista päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi hauska kerrassaan :-) Olen sitä niin mahdottoman pitkään miettinytkin että kyllä se sitten oli kotiutettava :-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  5. Onpas suloinen postilaatikko, ja aivan ihania nuo tähtipillit! Pitääkin käydä tutustumassa nettikauppaan, itse liikekään ei tosin sijaitse kaukana meistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtipillit olivat kyllä löytöjen löytö :-) Ei voi kun tykätä, näin tähti hulluna ;-) Hih.

      Itsekin täytyy mennä tuonne liikkeeseen heti kun suunta sinne päin on :-) Niin ihanalta vaikuttaa :-)

      Poista
  6. Ihan loisto vinkki!! Kiitos!!! Löysin jouluksi etsimäni pillit ja kuppikakkuvuuat tuolta sisustuskaupan sivuilta!!! Jeeee!!!! :) Ja ihania paketointi juttujakin ja ja!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla että postauksesta oli iloa :-) Tuosta tulee aina niin ihana ja hyvä mieli kun voi olla iloksi / avuksi! <3 Mukava että löysit ihanuuksia kaupasta :-)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Totta, se on niin hauska ja ihana, tykästynyt päivä päivältä enemmän siihen :-) Oli todella kannattava kotiutus! :-)

      Poista
  8. Hyvin valittu postilaatikon väri ja niin suloiset pillit!♥

    Kivaa lauantaita!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merita kovasti! <3 Kyllä pitkään sai valkoisen ja harmaan väliä miettiäkin mutta olen kyllä todella tyytyväinen tuohon :-) Sopii todella kivasti kotiin :-)

      Kiitos kovasti, nyt sinulle mukavaa alkuviikkoa! <3

      Poista
  9. Itsekkin olen monet kerrat miettinyt tuota postilaatikkoa! Joku kerta se täytyy vielä hankkia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama kun itsellä :-) Joskus jotkin tuotteet vaan jää tuollaiselle riippuma listalle ja niitä tulee sitten hiljalleen vasta kotiutettua vaikka olisikin kuinka ihana tuote kyseessä :-)

      Poista
  10. Hauska postilaatikko, ja ihania pillejä! Paperipillit on niin ihania, etten muita enää halua käyttääkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niin Annika! :-) Nuo ovat vaan niin ykköset! :-)

      Poista
  11. Onpas kaunis laatikko ja väritkin ovat täydelliset. Tollaisia paperipillejä pitäisi itsekin ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo paperipillit ovat niin ihania, niistä ei voi kun tykätä :-) Erityisesti nuo tähdet nyt kolahtaa kovasti tällä hetkellä vaikka monia muitakin kauniita pillejä on :-)

      Poista
  12. Mä olen kanssa kauan haaveillut tosta postilaatikosta meidän etupihan terassille, mutta vielä se on jäänyt ostamatta :) Ehkäpä sun postauksen innoittamana tilaan sen meillekin odottamaan kevättä... Noi pillit laitoin tilaukseen mahdollisia yllärisynttäreitä varten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo postilaatikko taitaa olla monen sisustajan suosikki, mutta niin ihana kun se onkin, niin :-) Värimaailma laatikoissa antaa mahdollisuuden monelle :-)

      Pillit olivat tai siis on niin huippu ihania, niitä tulee kyllä kovasti käytettyä :-) Mukava kun postauksesta oli iloa! :-)

      Poista
  13. Aivan ihania tuotteita!!! Olen myös haaveillut tuosta postilaatikosta ja harmaa olisi kyllä kiva. Myös valkoinen. Eikä kyllä vaaleanpunainenkaan kuulosta huonolta :) Ja nuo pillit ovat aivan ihania. Minun on kyllä niin pakko päästä paikan päälle Naantaliin katsomaan ihania tuotteita. Ehkä jopa ensi viikolla jo suunnistan liikkeeseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoja aatoksia ja ajatuksia kävin laatikon värin kanssa :-D Juuri noin, eli olisi voinut kotiuttaa vaikka useammankin laatikon ja sitten vaihdella :-) Hih.

      Tuonne liikkeeseen on kyllä tosiaan päästävä käymään, niin ihanalta se vaikuttaa :-) Kaikkia ihanuuksia pullollaan :-)

      Poista
  14. Voi että, postilaatikko on mainio!!! Ja nuo pillit♡ Meillä lapset rakastaa pilleillä juomista ja nuo tähtipillit on niin kauniit! Pitääköhän hankkia tuollaiset meidänkin mukeihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värejä pilleistä löytyi useampiakin tuolta liikkeestä jos nuo ei ole omat suosikit :-) Kannattaa kurkkia kauppaan :-)

      Itsekin löysin jutun jos toisenkin tuolta :-) Ihanuuksia täynnä oleva liike! :-)

      Poista
  15. Auts, ikävä tapaturma seinälle.. Mutta tuo ihana postilaatikko varmasti kruunaa seinän korjauksen jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu Eija! :-) Niin itsekin tässä ajattelin että kun laatikko seinälle saadaan niin on varmasti todella hyvä :-)

      Poista
  16. Tähtipillejä?!?! Mä en ehkä kestä!!

    Kauniita kuvia olet saanut otettua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Love! <3

      Tietkö mitä, ajattelin ihan ihan samoin kun nuo näin, ne ovat aivan huippu ihania, kerrassaan! :-) :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...