lauantai 16. marraskuuta 2013

Joulun tuoksua kotona ♡



Nyt kuulkaa on luvassa k u v i a ! Pientä joulun tuntua, tuoksua ja suloisuutta. 

Torstain vapaan olin täysin pyhittänyt sille asialle että alan laittamaan meille joulua kotiin hiljalleen. Kauan tämä on kutkuttanut ja nyt kun on marraskuun puoliväli ylitetty niin sehän on sallittua, eikös? Heräsin jo kuuden aikaan aamulla ja aloitin silloin hommat! :-D Koko päivän liki värkkäsin ja loppu tulokseen olen kyllä tyytyväinen, jopa enemmän kun tyytyväinen. 
Yllätin murun täysin kun koti oli eri näköinen kun hän palasi töistä, riisipuuro hautui hellalla, glögi lämpenemässä, joulun jälkiruoka resepti koe tehty ja koti hieman joulu asussaan 

Kurkkaillaan nyt pienesti mitä kaikkea kotiin torstaina tuli ja katsellaan vielä vähän lähempänä joulua sitten kokonaisuutta :-)





Vanhat harmaat puulaatikot molemmat tulivat olohuoneeseen. Laitoin ne päällekkäin, täten niistä tuli todella kiva "hylly". Olen katsellutkin joskus inspis kuvia kun näistä puulaatikoista on rakennettu isompaakin kokonaisuutta ja täytyy sanoa että ne ovat omaan makuun enemmän kun hienoja! Sellainen iso rykelmä kelpaisi myös meillekin, ainakin minulle! ;-) 




Tähän väliin pakko laittaa tuollainen juuri hetkessä otettu kuva. Helmi-neiti oli jälleen aika innokas pikku apuri ja kaikki piti tarkkaan nuuskia mitä uutta kotiin tuli :-) Saa nähdä saako hiiret tänä vuonna kyytiä kuinka.




Voi kuinka tätä porotyynyä odotinkaan! Siis ensinnäkin odotin kun kuuta nousevaa että tämä tulee postissa koska toimitus aika oli pitkä.... sen jälkeen odotin kun kuuta nousevaa että saan laittaa tämän sohvalle, ja nyt se siinä sitten on! VOI ja OI, olen niin iloinen tuosta suloisuudesta! 









Yllä muutamia sneak peek kuvia mitä tähän jouluun meillä kotona mahtuu :-) Hiukan jo vihiä myös joulukuusen osalta 2013! :-)
Voi kuinka ihanaa tämä joulun alus aika onkaan, nämä hetket kun joulua saa valmistella, miettiä, suunnitella, haistella ja maistella. Vielä kun sitä lunta tulisi maahan niin tulisi hitusen enemmän vielä sellainen joulufiilis.... vaikka aika paljon sitä nytkin tuntuu olevan niin kuin varmaan kuvista näkyy ;-) 





Joulun väreiksi on tänäkin vuonna valikoitunut valko-hopea. Ihan ihan pienillä ripauksilla punaista. Se mielestäni sopii mukavasti. Muutaman kerran on mielessä kyllä käynyt että josko olisikin punainen ollut isommassa roolissa mutta silti tänä vuonna valko-hopea voitti, katsotaan sitten miltä ensi joulu näyttää! 







Rivieran tähtikulhot ovat kyllä yksiä lemppareitani Kuten taisin mainita hetki sitten että viime vuonna onnistuin saamaan vain yhden ja siitäkin pieni pala lohjennut kun en ollut tarpeeksi ajoissa liikkeellä niin tänä vuonna tilanne on korjattu ja olen ollut ajoissa liikkeellä :-) 
Nuissa ihanissa tähdissä olen ehtinyt poltella kynttilöitä, pitää koristeena sellaisenaan ja nyt joulun aikana ne saavat toimia pieninä tarjoilu astioina, aivan oivat siihen(kin) tarkoitukseen. 





Kokeilin tehdä suklaasta pannacottaa.... tarviiko edes sanoa?! Se oli ihan nam nam nam! Kerrassaan herkullista. Helppoa ja herkullista. Aikaa vie mutta on sen arvoista. Tuota on ehdottomasti jouluna jälkiruokana, vie kielen mennessään :-) 

Tähän loppuun tarvitsee vielä sanoa että tykästyin kovasti kun laitoin soimaan meille Michael Buble:n joulu levyn, se oli kerrassaan ihana! :-) Vaikka Celine Dionin joululevyä ei mikään kyllä voita, se on ihan ehdoton lemppari, mutta tuli hyvä kilpailija rinnalle ;-)


Huh, oletko selvinnyt tänne asti? Tästä tuli nyt varsin kilometri postaus ja todellakin koetin karsia kuvia mahdollisimman hyvin, vaikka sitä ei ehkä uskoisikaan! :-D 


Nyt toivotan teille hiukan joulun tuoksuista lauantaita! ♡



42 kommenttia:

  1. Ihanan jouluisia kuvia! :) Tämä suuntaa nyt valokuvauskurssille! Mahtavaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutunnelmaa vaan kaipaa tähän harmauteen, piristystä ennen lunta :-) Hiljalleen lisäillen joulua :-)

      Oikein ihanaa valokuvauskurssia sinulle! <3

      Poista
  2. No kyllä jaksoin, aivan ihania kuvia!! <3
    Tuoksut melkein tuntee ruudun tällä puolen :) Nautinnollista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että loppuun asti jaksoit :-) Tuntui että tuli aivan liikaa nyt kuvia laitettua mutta vaikea oli karsia ;-) Kuvia olisi ollut ja ollut vieläkin :-D

      Joulun tuoksua piristykseksi kaipasin jo, tämä vaihe ennen lunta tuntuu nyt niin pitkältä.

      Kiitos samoin sinulle! <3

      Poista
  3. Oi että, mitä ihania jouluisia kuvia ja herkkuja!♥ Oot ollut ahkera!:)
    Jouluntuoksu ja valmistelu on niin ihanaa!♥

    Ihanan tunnelmallista lauantaita sinne!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merita! <3

      Aloitin niin aikaisin touhuaan kaiken vapaapäivänä niin paljon ehti :-D Koko aika liikkeessä ja loppu tulokseen tyytyväinen. Nyt hiljalleen vielä lisää :-)

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  4. Kyllä jaksoin loppuun asti lukea. Upeita kuvia ja ihana jouluinen tunnelma. ♥ En oo vielä laittanut joulukoristeita, yleensä itsenäisyyspäivänä laitan kyntteliköt ikkunaan ja hiukan koristeita. Koristetyynyihin vaihdan joulutekstiilit ja keittiöön jouluverhot, näin saan ripauksen punaista. Pikkujuttuja, mutta niin oleellisia. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että jaksoit loppuun asti! :-) Ajattelin että liian pitkäksi nyt postaus venähti mutta hyvä jos ei :-) Joskus on vaan niin paljon samaan aiheeseen kuvia että on sitten vaikea tosissaan karsia ;-)

      Mukava perinne sinullakin joulukoristeille :-) Itselle tähän harmauteen kaipasin piristystä niin oli pakko alkaa jo laittamaan :-)

      Hyvin sanottu, pikku juttuja mutta sitäkin oleellisempia! :-) Olen samaa mieltä! :-)

      Poista
  5. Mahtavan jouluisat kuvat! Näistä tulee ehdottomasti joulufiilis,vaikka lunta ei vielä kuulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :-) Ja kiitos kauniista kommentista! <3

      Lunta tosiaan voisi tulla tähän pitkään (ainakin tuntuu siltä) jatkuneeseen harmauteen! :-)

      Poista
  6. Se on ollut varmasti ihana päivä, ja tuli niin kaunista! Minäkin eilen laittelin jo tähtiä ikkunoihin ja tuli kyllä heti niin tunnelmallista! Huomaa heti kuinka pirteämpi olo on aamusinkin kun saa herätä tähän kauneuteen. Tämä oli tosi huippu postaus, ihana päivää Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti Susanna lämmittävästä kommentista! <3 Häkellyin ihan <3

      Totta, valoilla saa niin ihanaa tunnelmaa aikaan ja loistavaa että ei tarvitse kattovaloja pitää päällä, en itse tykkää kattovaloista nimittäin yhtään ;-)

      Tuo myös niin totta, aamulla on kiva napsauttaa heti tunnelmavalot päälle :-) Koti on kyllä jouluisin kauneimmillaan :-)

      Kaunista alkuviikkoa sinullekin! :-) <3

      Poista
  7. Ihaniakuvia, tulipa jouluinen mieli heti aamusta♥

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ja kuvat<3 tää suunnittelu ja pikkuhiljaa jouluisten juttujen lisäily on kyllä niin parasta!:)
    Mukavaa viikonloppua sinne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! <3

      Todellakin on parasta, välillä oon ihan miettinyt että tämä vai itse joulun aika, kumpi on ihanampi?! :-)

      Kiitos kovasti, mukavaa alkuviikkoa! <3

      Poista
  9. Ihana postaus just mullekin kun täällä vielä pyjamapäällä pähkäilen jotta mistä alottasin... Vihdoinkin saa aloittaa joulun laiton vaikka mies vähäsen toppuuttelee ♥ Tosi kaunista tunnelmaa teillä !!! Meilläkin ruokailuhuoneen ja kattauksen jouluvärit on valkonen ja hopee, ehkä ripaus vaaleenpunast atai jotai sinnepäin ;) Nautitaan jouluvalmisteluista !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit hyvin sanoa miehelle että joulu on niin lähellä niin nyt saa jo hiukan joulutella ;-) Päivä päivältä lähempänä :-)

      Kiitos kauniista sanoistasi :-) Nuo värit ovat vaan niin ihanat, tykkään suuresti vaikka viime jouluna samat olivatkin :-)

      Nautitaan suuresti tästä ihanasta ajasta! <3

      Poista
  10. Ihania joulutunnelmia!!! Mä en malta odottaa, että pääsen rauhassa levitteleen ja katteleen joulujuttuja kotiin, niin ja laittaa Celine Dionin joululevyn soimaan!! :) Nuo Rmn tähtikulhot on aivan ihanat, ja kyllä harmittaa vietävästi etten ostanut, tosin oli kyllä aika voittaja olo kävellä kaupasta ostamatta niitä :D Ihanaa viikonloppua!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni! <3

      Celine Dionin joululevy on ollut monen monta vuotta lemppari, ihan lemppari, se tunnelma ja kaunis ääni, oi.... nytkin tekisi mieli laittaa se soimaan ja tunnelmoida vaan <3

      Niin kauniit nuo RM:t ovatkin, itseä niin harmitti kun viime vuonna jäin tuon yhden varaan vaan, onni onnettomuudessa että tänä vuonna sai lisää ;-)

      Mukavaa alkuviikkoa! <3

      Poista
  11. Oih ei voi muuta sanoa, niin ihania kuvia :) Meillä soi sama joululevy se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva joululevy se olikin, vaikka ei ihan sitä Celineä voita mutta tiukka kakkonen :-)

      Kiitos Jonna lämmittävästä kommentista! <3

      Poista
  12. Ihania kuvia :)) ja NYT saa laittaa joulua, hihih. Meillläkin ekat valot roikkuvat ikkunoissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun nyt saa ;-) Kyllä itsellä alkaa niin joulu fiilis todellakin oleen, saati kun lumi tulee niin..... :-)

      Kiitos Love ihanasta kommentista! <3

      Poista
  13. Ihanan jouluisia ja talvisia kuvia, kaunista! <3 haluaisitko tehdä postauksen tuosta suklaa panna cottasta, tekisi mieli itsekin kokeilla, on varmasti suussasulavaa! :)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni! <3 Kyllä tuota päivää niiiiin kovasti odotin, ja koko päivän sain touhuissani menemäänkin :-) Vielä onneksi on pieniä laittamisia joululle mutta aika kivaa tunnelmaa nyt jo saatiin :-)

      Suklaa pannacotasta on tulossa postaus tällä viikolla :-) Kiitos toiveesta, mielellään niitä aina otetaan vastaan :-)

      Kaunista alkuviikkoa! <3

      Poista
  14. Aivan ihania jouluisia kuvia!

    VastaaPoista
  15. Ihania jouluisia kuvia! :)) Meilläkin on tänään laiteltu joulujuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hyvä aika laittaa joulua kotiin hiljalleen :-) Pääsee tunnelmoimaan ja ennenkaikkea saa sitten pidemmän aikaa nauttia tästä ihanasta ajasta eikä vain lyhyesti :-)

      Kiitos kauniista sanoista <3

      Poista
  16. No olipas paljon kuvia, mutta aivan ihania tunnelmanluojia kaikille joulua odottaville (kuten minulle)!
    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla :-) Että ei mennyt kuitenkaan liian pitkä veteiseksi tämä postaus :-) Vaikea oli karsia ;-)

      Kiitos toivotuksesta ja mukavaa alkuviikkoa! <3

      Poista
  17. Mikä tunnelma jo välittyi kuvista!!! Valoja olen vasta lisäillyt mutta nyt kyllä alkoi kutkuttamaan jo koristeidenkin laitto... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kiitos kaunis! <3

      Nyt on jo hyvä laittaa koristeita, pääsee nauttimaan kunnolla tästä ajasta! :-)

      Poista
  18. Ihania kuvia ja tunnelmia :)

    VastaaPoista
  19. Voi että, aivan ihania joulutunnelmakuvia! Täälläkin odotellaan jo malttamattomana ensi viikonloppua, jolloin täälläkin kodissa tuodaan hieman joulua kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-)

      Tämä onkin niin ihanaa aikaa laittaa kotia kuntoon joulua vasten :-) Ihanaa kun sinäkin pääset pian laittamaan <3

      Poista
  20. Voi että miten joulusen tunnelman oot jo kotiinne saanu loihdittua.. :) Kyllä se vaan on joka vuosi ihana alakaa pikkuhiljaa haisteleen ja maisteleen joulusia juttuja.
    Mun aurinkoinen loma teki vaan hurjia juttuja joulun fiilistelylle..Uskon kyllä, että kohta asia on jo toisin, kunhan vähän palaudun reissusta enkä enää elä ihan vaan aurinkoisissa muistoissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! :-)

      Se on todellakin ihana kun tämä aika koettaa vuodesta, vaikka sitä odottaakin että koska nyt voisi jo alkaa laittamaan hiukan joulua, mutta kun se hetki tulee niin.... parhautta! :-)

      Oi kuinka mukavaa kun sait vähän aurinkoista voimaa lisää tähän harmaaseen syksyyn! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...