keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Aurinkoisen syyskuun alun kuulumisia

 


Moni on varmasti ihastellut ja huokaillutkin kuinka kauniina ja lämpöisenä syyskuu on alkanut tänä syksynä. Kyllä sitä on tullut itsekin todella ihmeteltyä, kun kaikki aamutkaan ja (yöt) eivät ole olleet ollenkaan vilpoisia, vaan lämpöisissä tunnelmissa on päivät heti alkaneet. En ihan heti tälläistä samanlaista syyskuun alkua muista. Meinaa olla jopa vaikea pukeutua, kun olisi jo valmis syksyyn, mutta edelleen kesätamineilla pärjää! :) 

Arkikin ehti alkamaan toisen lomapätkän jälkeen syyskuun alussa, vaikka taas on hieman "loma tunne" kun viettelen parhaillaan neljän päivän vapaita. 

Loman loppuun sain aivan ihanan kukkalähetyksen by: Ihana Kukkanen, k i i t o s edelleen tästä hurmaavasta kimpusta joka loman viimeisiä päiviä ilahdutti enemmän kun kovasti <3 

Syyskuu alkoi myös juhlatunnelmissa kun vietettiin murun synttäreitä. Tarkoitus olisi jos sää sallii vaan, niin tehdä vielä tulevana viikonloppuna jokin ulkoiluretki sankarin toiveen mukaan, koska sade muutti viimeksi suunnitelmia. 

Tällä viikolla ehdin jo käymään verenluovutuksessa, jossa pyrin ja käynkin todella tiiviillä aikataululla aina. Itselläni on kovin korkea hemoglobiini ja täten luovutus on hyvä apu aina hetkeksi sen laskemiseen. Tästä tulee aina hyvä mieli. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jos olet vaikka joskus miettinyt, että alkaisiko käymään! :) 

Lomalla tosiaan tuli reissattua muutaman päivän reissu Amsterdamiin ( klick ) ja hauska sattuma olikin, että murulla osui työmatka nyt samaan paikkaan. Eilen aamulla aikaisin saattelin hänet matkaan ja jäin samalla reissulla aamiaiselle lentoasemalle. Mikäs siinä oli kaunista auringonnousua katsellessa nauttia aamiaista! :)

Ihan huvittaa, mutta nyt päätin ottaa niskasta kiinni ja aloittaa "k*ronan jälkeen" uinti harrastuksen uusiksi. Asia on venynyt ja venynyt ihan liioin. Näillä vapailla se onnistuukin loistavasti ja odotankin ihan innolla taas että pääsee uimaan! 

Tällä viikolla on myös yksi syksyn kohokohdista, nimittäin Habitare messut ja sinne olenkin suuntaamassa ystävän kanssa. Muutama tärppi on itselle mielessä mitä odotan kovasti, ja varmasti sen lisäksi paljon kaikkea muuta inspiraatiota. 

Tälläisiä kuulumisia nyt tähän syyskuun alkuun täällä. Ihanaa kun syksy on vihdoin täällä, tästä olen aina yhtä innoissani! :) 


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...