perjantai 27. syyskuuta 2024

Nolla x Marimekko

 


Kuulkaas! Jos piha olis isompi tai olisi jokin muu hyvä paikka mihin voisin // saisin pystyttää pienen mökin, niin hetkeäkään ei tarvitsisi miettiä mikä se mökki olisi! 

Se olisi nimittäin tämä Nolla x Marimekko mökki. 

Olen vieraillut tässä hurmaavassa mökissä kerran aikaisemmin itsekseni vuonna 2020 aika pian sen jälkeen kun olimme muuttaneet uuteen kotiin. Reissu on jäänyt rentouttavana irtiottona muuton keskellä mieleen nimittäin. 

Keväällä tämä tuli jälleen vahvemmin itselleni mieleen ja halusin ehdottomasti näyttää tämän paikan myös miehelleni. Tämä olikin siis yksi kesäloman must retki kohde. 

Päivä vaan antoi hieman odotuttaa, koska monena päivänä kuitenkin sateli ja koska olimme suunnitelleet viettää rannalla samalla myös piknik reissua niin sopivaa päivää piti siksi hieman odotella. 





Josko silloin ekalla visiitillä olin ihan intoa piukeena tästä mökistä niin olin sitä kyllä nyt vähintäänkin saman verran! Eihän meinaa edelleenkään riittää sanoja! 

T Ä Y D E L L I N E N ! 

Siinä on oma ajatus tästä mökistä. Ja tottakai juuri tämän kyseisen mökin kruunaa tämä mitä kaunein sijainti tässä meren rannalla hotelli Rantapuiston kupeessa Helsingissä. 

Tämä on muuten maailman ainut Marimekko kuosinen mökki! Mainittakoon tähän, että tämä konsepti itsessään on jo itselle niin todella mieluisa, mutta kun siihen on yhdistetty Marimekon design niin ei varmasti enempää tarvitse mainita! 

Kyseistä mökkiä pystyy varaamaan siis hotelli Rantapuiston kautta jos yöpyminen meren rannalla ekologisessa mökissä kiinnostaa! Kannattaa ehdottomasti kurkata, pääset sinne tästä

Nyt mielestäni kuvat saa puhua puolestaan ja samalla jään itsekin muistelemaan tätä mukavaa retkipäivää. 



Mainittakoon tähän lopuksi vielä, että kyseessä on ihan vaan oma innostus tähän mökkiin. Tiedustelin mahdollisuutta kuvaamaan tätä hurmaavaa paikkaa ja lupaa tehdä blogiin tästä juttua :) 

Onko kyseinen paikka sinulle ennaltaan tuttu? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...