sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Yllätys tulppaanit

 


Kuten kerroinkin tässä postauksessa, että Amsterdamin matkalla käytiin kelluvalla kukkatorilla joka oli kyllä todella viehättävä paikka ja sellaisen ihmisen erityisen unelma paikka varmasti jolla on iso piha että voi istutella sipuleita mielin määrin! :) 

Kyllä itsekin mietin todella pitkään, että josko jonkun pussin joitakin sipuleita ostaisi, koska kyllähän ne nyt todellakin niin houkuttelivat. Meillä ei kuitenkaan pihassa ole varsinaisesti kukkamaata tai ihan sellaista paikkaa mihin sellaisen nyt ihan helposti perustaisi, niin täten sitten tyydyin ottamaan kuvia enemmän ja vähemmän ihanista paketeista ja erikoisista sipuleista! 

Kerroinkin tällä viikolla aikaisemmin, että kävi tosi hauska sattuma kun miehen työmatka suuntautui myös Amsterdamiin ja siellä nyt on täten vuorotellen reissattu. 

Yllätys olikin suuri kun mies kaivoi matkalaukusta tullessaan tuon mitä ihanimman vaaleanpunaisen pussin täynnä tulppaanien sipuleita tuliaisena! Olin niin iloinen tuosta suloisesta paketista ja innostuin kahta kovemmin miettimään kuinka nämä saadaan nyt istutettua pihalle! :) Ja kuinka iloinen olinkaan, että vaikka itse jätin sipulit ostamatta niin nyt sitten kuitenkin niitä meille kotiutui! 

Olen kertonut aikaisemmin ( varmasti muutamaankin kertaan ) blogissa, että kuinka itselle jotkin tietyt tavarat tai esineet voivat tuoda todella suuren vaikutuksen ja muiston jostakin. Tämä nyt kuuluu juuri siihen kategoriaan. Näillä sipuleilla on nyt tästä loppukesästä // alkusyksystä hauska tarina näistä Amsterdamin matkoista joten varmasti ensi keväänä on mukava sitten näitä muistella jos ja toivottavasti kun sipulit alkaisivat nousemaan! 

Nyt täytyy vaan tosiaan miettiä mihin kohtaan pihaa saisi fiksusti laitettua näille paikan. Isossa lavakaulus laatikossa meillä kasvaa pensasmustikat ja vadelmat hyvin, joten siihen samaan en nyt haluaisi näitä laitella. Joten josko siihen viereen saisi jotenkin mukavasti kehitettyä jonkin kukkamaan. 

Jos sinulla on hyviä ideoita ja muutenkin vinkkejä niin ilo mielin otan vastaan! :) Kiitos jo etukäteen tässä tapauksessa :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...