lauantai 9. helmikuuta 2013

Puhtaat & raikkaat lakanat ♥

Mikä on sen ihanampaa kun vapaapäivän aamuna tuulettaa makuuhuone kunnolla, imuroida sänky ja laittaa siihen puhtaat ja raikkaat lakanat?

Illalla se tunne kun väsyneenä pääsee raikkaaseen sänkyyn nukkumaan! Pieni asia mutta kumminkin ainakin itselle todella suuri ilo! 

Lakanoissa itse tykkään että väriä saa olla sekä kuviota. On ilo vaihtaa aina erilaiset lakanat. Meiltä löytyy monet erilaiset lakanat ja pyrin että käytän monia lakanoita ettei vaan muutamat kierrä. Joululahjaksi kumminkin saatiin aivan ihanat unikko lakanat ja ne kevään raikkaan värinsä vuoksi kutsuu nyt usein laittamaan. 

Millaisista lakanoista sinä tykkäät? Värikkäät, vai onko rauhallisemmat paremmat? Onko lemppari lakanoita? :-)




Syksyllä, hieman ennen kun uutta sänkyä ostettiin, niin ostin meille uuden peiton. Se on yksi viime aikaisista todella hyvistä ostoista. Paksu, lämmin mutta ei kumminkaan kuuma. Hyvää peittoakaan kun ei liian helppo ole löytää, nyt onneksi onni oli matkassa ja löytyi todella hyvä peitto.



Nämä ihanat unikko lakanat ovat niin kevään tuoja makuuhuoneeseen, niin pirteät ja raikkaat. Ja itse asiassa nämä ovat ensimmäiset satiinilakanat meille, hyvin tyytyväinen olen ollut.



Näissä tunnelmissa tänään. Makuuhuone postausta on tulossa kun viimein se on kuntoon saatu.



MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE IHANAT LUKIJAT! ♥



21 kommenttia:

  1. Onpa ihanan raikkaat lakanat, kivan piristävä väritys Unikossa! :) Itse tykkään, että on vain parit lakanat, joita vaihtelen. Lempparit on Gantin ruudulliset lakanat, jotenkin ne pysyvät ihanan viileinä. :)

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tuo niin kevään makkariin :-)

      Gantin tekstiilit ovat kyllä niin laadukkaita ja hyviä, tykkään myös paljon :-)

      Samoin sinulle Jenni ♥

      Poista
  2. Ruusuissa ja raidoissa tulee nukuttua... eli väriä kyllä löytyy :) Itse asiassa en vois ainakaan tyynyliinoina käyttää mitään vaaleaa, hiuksissa kun on punaisen sävyistä väriä... niin sitä on sit melko varmasti siellä tyynyliinassakin aina hiukan :)
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värikkäät on mukavat :-) Pirteät käydä nukkumaan :-)

      Iloista lauantai iltaa!

      Poista
  3. HIH!! Hassua, että samasta aiheesta postailtiin :):):) great minds think alike :):):) ihihihi

    ihanaa vapaata wiikendii!!!

    VastaaPoista
  4. Minun nyt on varmaan turha vastatakkaan, jos on yhtään blogiani lukenut... :)
    Värikästähän sieltä löytyy. Usein kyllä talvella tummempia sävyjä käytän ja keväisin sekä kesäisin hennomman värisiä lakanoita.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan totta, värikkäät on mukavat :-)

      Samoin :-)

      Poista
  5. Meillä on usein Muumi-pussilakanat, koska niitä löytyy ainakin kolmet erilaiset :D Myös Marimekon lakanat löytyvät kaapista ja noi sun Unikko lakanat ovat todella uneliaan kauniit. En tykkää liian räiskyvistä väreistä makuuhuonessa, koska se on rauhoittumisen tyyssija :) Ihanaa lauantaita ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumilakanat on meilläkin, ihanat viidakko muumit, ne on myös niin ihanat :-D

      Samoin sinulle lauantain iloa! ♥

      Poista
  6. Mikään ei ole ihanempaa kuin kömpiä suihkun jälkeen puhtaisiin lakanoihin :) Mulla ei nyt sen kummempia lempparilakanoita ole, paitsi noi uusimmat anttilasta ostetut anno-merkkiset tavislakanat :D
    Kivaa iltaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, se on vaan ilon tunne :-) Anno on yllättävän hyvä merkki, olen viime aikoina siihen kovasti ihastunut :-)

      Kiitos samoin :-)

      Poista
  7. Sinulle on huomenna blogissani tunnustus, jollet ole jo saanut kyseistä tunnustusta :)

    VastaaPoista
  8. Puhtaat ja raikkaat lakanat ovat parhaat, minulla on itse asiassa ihan lakana neuroosi, en kestä yhtää sellaisia "ei puhtaan tuntuisia lakanoita". Ihana tuo kehys sängynpäädyssä, noin minäkin olisin halunnut meidän kehyksen ennen kuin se otti ja hajosi... Mukavaa illan jatkoa! (Mun piti olla jo nukkumassa, ainakin oman postaukseni mukaan:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta mitä kirjoitit, se puhtauden tunne on vaan jotain niin parasta :-) Iloisin mielin saa käydä nukkumaan :-)

      Tuo ikkuna on niin tärkeä minulle ja oli niin tärkeä uudessa kodissa myös saada se pian seinään :-) Tampereella se oli olohuoneessa ja nyt löysi makuuhuoneeseen paikan :-)

      Poista
  9. Blogissani on sinulle jotain. :)

    VastaaPoista
  10. Mun silmät vain tapittavat noita todella ihanan värisiä marimekon lakanoita sekä tuota kehystä/ikkunankarmia tms ! Miten kauniita ovat molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :-) ♥ Ne ovat kyllä niin ihanan pirteät :-)

      Poista
  11. Puhtaat lakanat on ihanuutta. Kotona meillä on sekalainen valikoima etupäässä värikkäitä lakanoita. Aluslakanoissa löytyy vielä valkoisia - ja tyynynpäällisissä - minulla on säilössä muutama äitini nuorena tyttönä kapioihinsa tekemä tyynyliina. Ja hotelleissa pitää ehdottomasti olla puhtaan valkeat lakanat!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...