maanantai 25. marraskuuta 2013

Arjen luksusta

Sain ihanan haasteen Jenniltä, Juhlahuuma blogista. Klick ja pääset tutustumaan tähän ihanaan blogiin ja maittaviin resepteihin joita Jennin blogista löytyy :-) 

Haasteen tarkoituksena on kertoa kolme itselle tärkeää asiaa jotka tuovat luksusta elämään. Hauska haaste ideana ja aivan ihana oli päästä toteuttamaan tätä. 

Kiitos vielä Jennille tästä! 


Kun oikein miettii niin kyllä oikeastaan jokaisessa päivässä on jotakin luksusta. Itselle se voi olla niinkin pieni asia esimerkiksi kun pään särytön päivä. Siitä osaan iloita kyllä kovasti! :-) Auringon pilkahdus näin harmaan syksyn keskellä on myös kyllä luksusta todellakin! Tai väsyneen työpäivän päälle ystävän kanssa hauska puhelu :-) Mutta, mennään seuraavaksi listaan. 


Alla listattuna minun kolme asiaa jotka tuovat luksusta elämään: 







KYNTTILÄT 

* Yksi arjen ehdottomista luksus asioista on kynttilät ja tunnelmavalot. Olen pitkin syksyä blogissa kirjoitellut kuinka paljon tykkään kynttilöistä / erilaisista tunnelmavaloista ja juurikaan kattovaloja meillä ei päällä ole koska monesta paikkaa löytyy jokin valosarja vähintään ;-) Itse nautin suuresti kun on hieman hämyisää, se luo ehdottomasti sen parhaan tunnelman. Iltaisin on aivan parhautta kun saa laittaa kynttilöihin tulen ja nautiskella sohvalla kaikessa rauhassa. 









HERKUTTELU / LEIPOMINEN / AAMIAISET

* Tähän toiseen asiaan yhdistin nyt saman otsikon alle muutaman luksuksen. 
Ensimmäisenä mainitsisin pitkät, kiireettömät aamiaiset kullan kanssa viikonloppuisin. Tämä on todellakin luksusta näin vuorotyöläisellä. Kun minulla on viikonloppu vapaa, on se todellakin ihanuutta aloittaa aamu rauhassa hyvän aamiaisen ja seuran kera :-) 

Toisena asiana leipominen ja herkuttelu. Olen todella kova leipomaan, se on niin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Monia reseptejä on täällä blogissakin nähty ja tullaan jatkossakin näkemään. Mikään gourmet leipuri en todellakaan ole, enkä mitään pikku tarkkaa leipomis työtä tee mutta perus leipominen on vapaapäivän luksus muummoassa, unohtamatta sitä herkuttelua sen päälle ;-) 






LUONTO / VALOKUVAUS

* Kun näitä luksus asioita oikein alkaa miettimään niin ihan parasta kolmea on vaikea laittaa riviin tai järjestykseen. Joten tämänkin otsikon alle tulee väistämättä kaksi asiaa, liittyen hieman toisiinsa.
Luonto on itselle hyvin tärkeä osa elämässä, mikä sen ihanampaa kun vapaapäivällä päästä kunnon lenkille tai vieläkin parempaa mennä pitkälle eväsretkelle luontoon. Luonnosta löytyy myös paljon asioita joita voi käyttää sisustuksessa.
Ja unohtamatta valokuvausta, sitä tärkeää harrastustani! Luonnostakin löytyy kuvattavaa joka vuoden aikana ja paljon, erittäin paljon. Muutenkin kamera keikkuu liki aina mukanani tänä päivänä joten arjen luksus asia myös kun pääsee koko aika opettelemaan enemmän ja enemmän tätä ihanaa harrastusta ajan kanssa.

Yllä olevat luontokuvat on napattu viime joulun alla kun pakkanen paukkui yli -20 asteessa mökillä! Luntakin oli huima määrä, sitä täksikin jouluksi olisi aivan ihana saada, tätähän me toivomme!





Nämä arjen hemmottelut jotka tuovat luksusta elämään liittyvät Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta. Tuo Lambin Deluxe on uusi, astetta ylellisempi wc-paperi.

Mainitse siis postauksessa vähintään kolme asiaa jotka tekevät arjesta ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen lähetä yhteystietosi osoitteeseen: lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500€ kylpylä lahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomen. Lahjakortti oikeuttaa seuraavaan: 3vrk kylpyläloma, aamiaiset sekä kylpylän vapaa käyttö, 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Haaste postaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata yltä.


Nyt olisi mukava kuulla seuraavilta bloggaajilta arjen luksus asioita:







ja



37 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja kivoja juttuja olit listannut :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit kuvat.

    Ehdottomasti olen sitä mieltä, että arjen pienimmistäkin jutuista voi ja löytääkin niitä asioita mitkä tekevät arjesta luksusta. Ei siihen paljoa tarvita jos aletaan ihan todella miettimään.

    Kaunista huomenta ja hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Aada! <3

      Kyllä, ja niin sen pitää ollakin, olen kanssasi samaa mieltä. Oikeasti kun pysähtyy miettimään asioita niin pienistä se ilo aina kuitenkin liikkeelle lähtee ja ne on juuri niitä arjen ihania piristäjiä :-) Siitä sitten voi aina suunnata eteenpäin :-)

      Sinulle myös aurinkoista huomenta ja hyvää marraskuun viimeistä viikkoa! :-)

      Poista
  3. Kyllähän sitä luksusta löytyy ihan arkisista asioista <3 Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, näin se vaan menee. Aina sitä ei vaan tule ajatelleeksi kun jokin asia alkaa kiukuttaa mutta kun pysähtyy hetkeksi miettimään niin arjen pieniä iloja / luksusta löytyy jokaisesta päivästä ehdottomasti :-)

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  4. Ihania arjen luksuksia sinulla♥ Nuo todellakin ovat juuri niitä! Ja suuri kiitos haasteesta! Olenkin tämän jo aiemmin ehtinyt tehdä:) Mutta kiitos silti♥ Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli yllättävän vaikea valita kolmea tärkeimpää :-) arjessa on paljon luksus hetkiä kun pysähtyy miettimään :-)

      Kiitos samoin ♡

      Poista
  5. Kiitos Seija, tämä oli oikein luksus haaste:) Sinulla on tosi ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos susanna sinulle ihanista sanoista ♡

      Poista
  6. Vähän samoilla linjoilla täällä nautitaan arjen luksuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuollaiset perus asiat on niitä parhaimpia :-) ja kaikista ihan perus arkisistakin saa tosi luksus asioita esim juuri kauniisti katettu pitkä aamiainen ♡ pienillä teoilla suuria iloja :-)

      Poista
  7. Onni löytyy pienistä asioista, toden totta. ♥ Ihania kuvia jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noin, näin se vaan menee :-) pienistä iloista kasvaa suuri puro :-)♡

      Kiitos kaunis sinulle ♡

      Poista
  8. Kiitos haasteesta Seija! Näitä haasteita onkin kertynyt jonkin verran, katsotaan ehdinkö vastaamaan kaikkiin. :D Parasta sunnuntaita sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja siis maanantaitahan me tässä eletään! :D Mulla on aivot vielä viikonloppu-moodissa kun olen lomalla tämän päivän :)

      Poista
    2. Sattuuhan sitä että menee väärässä päivässä :-) itsellä kävi viime viikolla samoin kun vapaat osui hassusti niin omin koko aika päivää myöhässä :-)

      Mukavaa maanantaita myös sinulle ♡

      Poista
  9. Ihania kuvia Seija! <3 Kiitos haasteesta, eiköhän vähän samoja juttuja löydy omaltakin listalta. :) Tartun tähän ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos jenni ♡

      Tuollaiset arjen asiat ovat kyllä luksusta ja pienillä mausteilla niisyä saa vielä enemmän luksusta :-)♡

      Mukava kuulla että toteutat ♡

      Poista
  10. Kiitos haasteesta! Pitää muistaa tehdä tää ihan pikimmiten ettei unohdu :)! Mullekin kynttilät ja leipominen on arjen luksusta, mutta enpä tajunnut ennen kuin nyt, että niin on kuvauskin. Rakastan ottaa kuvia ja siinä pääsee ihan omaan tunnelmaan kun suunnittelee kuvaa ja sitten pääsee räpsimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun toteutat ♡

      Tuo kuvaaminen on kyllä niin parhautta :-) se on vienyt niin mennessään ja vie enemmän koko aika :-) vielä kun vaan oppisi paremmin ja paremmin :-)

      Poista
  11. Kauniita kuvia sinulla ja ihania luksus-juttuja! Itsekin voin allekirjoittaa näistä kaikki. Mietinpä tässä vain, että miten en ole eksynyt tänne blogiisi aiemmin. Ihana blogi ja ehdottomasti tulen lukemaan tätä jatkossakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti marjukka :-) ja kovasti tervetuloa mukaan blogiini :-) mukava kun löysit tiesi tänne ♡

      Poista
  12. Kaunis uusi tunnelmallinen banneri <3

    Kauniit kuvat ja kaikki totean tosiksi, monen noista itsekkin lisäilisin omalle listalleni.
    Hauskaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jansku, eilen illalla bannerin kanssa touhusin, tahdoin vähän jouluisempaa ilmettä ♡

      Nuo on niin ihania arjen luksus asioita ♡

      Poista
  13. Kokeillaas uudestaan laittaa komenttia, jos nettiyhteys malttaisi sen verran toimia.. :)
    Oli ihana lukea näitä ajatuksiasi arjen luksuksista. Oli varmasti vaikeaa valita kolmea tiettyä, mutta ihansti olit asioita yhdistellyt. Kaikki nuo mainitsemasi asiat ovat niin tärkeitä ja suuria ilon aiheita arjen pyörteissä. Tekee kyllä välillä todella hyvää pohtia arjen iloja. Lämmin kiitos haasteesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella vaikea valita kolmea ainoastaan, ja siksi pitikin hiukan yhdistellä niin sai laitettua mieluisat ♡

      Kirjoitit tapasi mukaan niin kauniisti Jenna, kiitos tästä :-)♡

      Poista
  14. Ihania asioita olit listannut, mulla on melkein samat :) laitetaan toteutukseen, kiitos ihanasta haasteesta ja kiitos vielä kerran ihanasta lahjasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat arjen ihania pelastajia :-) Itsellä tulee helposti otettua pienestä murhetta mutta kun pysähtyy miettimään ja pohtimaan niin jokaisesta päivästä kyllä löytyy luksusta :-)

      Olehyvä, tosi ihana että pidit! <3

      Poista
  15. Ihana banneri ja juuri oikeita asioita olit listannut!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Merita! <3 Sunnuntaina taitelin sen kanssa, halu oli saada vähän jouluisempi ilme blogiin :-)

      Arjen ihania pelastajia! <3

      Poista
  16. Ihanat arjen luksukset!! ♥ Vuorotyöläiselle nuo kiireettömät viikonloppu aamut ovat kultaakin arvokkaampia!!! Love it!! :) Niitä vaan saisi olla hieman enemmän :) Mä niin fiilistelen tuota ekaa kuvaa!!! Ihana!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä tästä ihanasta haasteesta sinulle! <3

      Kyllä, niitä aamuja osaa kyllä arvostaa suuresti kun siihen on mahdollisuus! :-) <3

      Kiitos niin ihanasta kommentista! <3

      Poista
  17. Aivan ihania kuvia taasen <3 Ei voi muuta kuin todeta, että hyvin olet arjen luksuksesi valinnut. Parhautta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ihan kovasti! <3

      Kyllä nuilla luksus asioilla jaksaa :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...