perjantai 12. heinäkuuta 2013

Korkkipurkki?

Hitaasti mutta varmasti aloitin jo noin vuosi sitten keräilemään korkkeja esim. kuohuva pulloista. Eipä niitä ole vielä monen montaa ehtinyt kertymään mutta muutamia kumminkin, ja ne muutamat alkoivat kaipaamaan jo purkkia itselleen. 
Mielestäni on hienon näköistä kun ihmiset ovat keränneet ison määrän korkkeja kauniiseen purkkiin, monessa paikkaa niitä on näkynyt joten siitä se idea sitten lähti. 





Halusin löytää täysin mieleisen purkin mihin näitä korkkeja alan keräilemään ja sehän ei tietenkään mikään helpoin tehtävä ollut. Joko oli liian iso tai liian pieni, vähintään väärän näköinen tai ilman korkkia. Monta "melkein täydellistä" purkkia matkan varrella näin mutta kaikissa oli jokin vika. 
Tässä sitten eräänä päivänä kun olin H&M home puolella käymässä niin hyllyssä se sitten komeili. Se oli kertakaikkiaan vielä parempi kun mitä olin mielessä ajatellut edes. 

Siihen alkaisin keräämään korkkeja! 





Nyt olen kerrassaan tyytyväinen. Korkit saivat nyt hyvän säilytyspaikan. Tuokaan purkki ei toki ole mikään valtavan suuri mutta, eipä niitä korkkejakaan siihen tahtiin tule että tässä mitään hätää olisi vielä ahtaudesta. Mietin kumminkin että jos purkkeja sieltä vielä löytyy niin aina voisin silti jo valmiiksi toisen purkin ostaa. Mukavathan ne on sitten kaksi vierekkäin piiiitkän ajan päästä :-)




Tietyt korkit muistaa (vielä) mistä tai koska tai mihin hetkeen ne liittyi. Purkista nappasin nyt kuviin kaksi tärkeintä korkkia itselle. 
Vasemman puolinen on meidän kihlajais viikonlopulta ja tuo oikean puolinmainen on nyt menneeltä juhannukselta ystävä pariskunnan luota, tärkeitä muistoja vaikkakin hyvin pieninä. Mielestäni kumminkin ihan hyvä idea :-)





KESÄPÄIVÄN ILOA! ♥


27 kommenttia:

 1. Korkit näyttävät kivoilta tuossa purkissa! Meilläkin on aika iso kokoelam korkkeja, avopuolisoni teki viinipullon korkeista kerran taulun meidän keittiön seinälle. Ne mahuivat kivasti sellaiseen kehykseen joka on tavallaan vähän syvä, eli sinne lasin taakse voi itse laittaa kaikenlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Susanna! :-)

   Voi että, voin uskoa että siitä tuli varmasti tosi hieno, mahtava ideakin :-) Tosi kivalta kuulostaa :-)

   Poista
 2. Minäkin keräilen aina korkit talteen...suuren määrän kerran muuton yhteydessä heitin, mutta nyt olen alkanut uudestaan kesäilemään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, varmasti harmittaa nyt jälkeenpäin kun tuli laitettua pois :-/ Vaikka aina sen voi aloittaa alusta mutta muistot osittain kumminkin meni :-/ Nyt uusia muistoja keräilemään :-)

   Poista
 3. Nättiä! Meillä on nuo samat purkit ja säilytän niissä servettirenkaita.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Aivan, hyvä idea :-) Niille minulla ei olekaan paikkaa ja nyt lyö ihan tyhjää missä muuten on, pakko lähteä etsimään :-D

   Kiitos samoin <3

   Poista
 4. Korkit näyttävät tosi kivoilta purkeissa tai puulaatikoissa sitten kun niitä on paljon. Hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, niistä tulee tosi kivan näköinen sisustus elementti :-)

   Poista
 5. Mäkin keräilen kuoharikorkkeja lasiseen maljaan. Ne on kyl kivan näköisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne ovat tosi kauniita juuri niin :-) Taas kerran saa huomata että pienellä saa mukavaa näyttävyyttä :-)

   Poista
 6. Täällä kans keräillään kuohari ja viinipullonkorkit talteen. :) Just vähän aikaa sitten vaihdon isompaanpurnukkaan kun vanha alkoi käymään pieneksi. En oo vielä päättänyt, että teenkö niistä tai osasta jossain vaiheessa jotain vai keräilenkö vain säilöön/koristeeksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Se on ihan hauska idea :-)

   Tuossa yllä Susanna kertoikin että mitä ihanaa voisi niistä myös rakennella sitten kun niitä on reippaammin :-)

   Poista
 7. Ihana keräilykohde ja tuo H&M:n purkki on tosi nätti. Itsekin olen koittanut keksiä sille käyttötarkoitusta, että voisin sen kotiuttaa. :D

  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti keksit tarkoituksen kun kotiutat, varmasti ottaa paikkansa jostain :-) Ihastuin niin tuohon purkkiin itsekin täysin, se oli niin yksinkertaisen tyylikäs :-)

   Kiitos samoin, ihanaa aikaa kun aurinko hellii <3

   Poista
 8. Aivan ihana tuo purkki!!

  Ihanaa kesäiltaa sinne :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Se onkin niin ihana, se iski heti kun sen näin ja sitä ei vaan voinut vastustaa hetkeäkään :-D

   Samoin toivon sinulle! <3

   Poista
 9. Meillä on myös kerättynä korkkeja :)

  VastaaPoista
 10. Meillä on myös korkit tallessa Mariskoolissa :)

  VastaaPoista
 11. Mä kanssa jonkin aika sitten sain noista korkeista yhden sisustus idean, mutta koska korkkeja kertyi niin hitasti luovuin asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista missä törmäsin, niin oli tehty penkkiä ja pöytää ja vaikka mitä korkeista! :-D Mutta siihen saakin muutaman korkin kerää :-)

   Poista
 12. Taidan olla varsinkin sisustamisessa sellainen, et kaikki mulle nyt heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietyissä asioissa on ihan samaa piirrettä minulla :-D

   Poista
 13. Kiva idea ja ihana purkki!<3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...