tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesän alun tunnelmia

Kyllä sai koko viime viikosta nauttia kunnolla, kaiket päivät aurinko paistoi, kesä on tullut kuin salaa :-) Hyvään saumaan oli pitkät vapaat.

Viikonloppu alkoi lauantai aamulla ostoksilla käydessä ja pikaisesti ruokaa tehden ja sitten päästiin nauttimaan niin lämpimistä ilmasta ja auringosta kunnolla :-) Lähdettiin kävelemään Pyynikin näkötornille. Miten voikaan ihminen nauttia auringosta näin hurjasti!! :-) Monta tuntia hurahti pienessä hetkessä, aika valuu käsistä. Kotona odotti ihana persikka rahka, täydellinen vapaa päivä :-)

Sunnuntaina oli ihan uusia makukokemuksia minulle kun alettiin tehdä Sushia piknikille. Erittäin mielenkiintoista ja erittäin positiivinen kokemus minulle, tahtoo lisää :-) Ei muuta kun eväät reppuun ja kohti Arboretumia. Ihmisiä oli hurjasti puistossa viettämässä vielä lämpöisempää päivää kun lauantai oli. Hyvä piknik paikka löytyi ja siihen oli hyvä levittää viltti ja ottaa auringosta kaikki ilo irti! :-)
Koskaan ei voi oppia että myös tässä vaiheessa voi ihonsa polttaa... molemmat sai olkansa palamaan.. jälleen vahingosta viisastuneena pääsee aurinkorasva kaupoille! ;-)

Erittäin hyvä ja onnistunut viikonloppu takana, tästä se viikko lähtee hyvin alkuun :-)

Aurinkoa kaikille! <3

Ratinan rantaa


Pyynikin näkötorni

Uusi herkku :-)

        Iloa ja aurinkoa kaikille! :-) <3

4 kommenttia:

 1. Ompa herkullisen näköstä ja kauniita maisemia! :)

  VastaaPoista
 2. Täytyis kans maistaa joskus sushia!Tiedä vaikka tykkäis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle oli suuri positiivinen yllätys, suosittelen kokeileen! :-) Jos kala ja riisi maistuu niin sitten maistuu sushi ;-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...