torstai 7. kesäkuuta 2012

Kauppamatkan varrella Vantaalla.. ..

Aurinko armas paistaa, miten mahtavaa, tätä olen tilannut koko kesäksi, lämpöä vaan lisää :-) :-) Kyllä saa paistaa, varsinkin kun loma lähenee. Enään 9 työpäivää ennen lomaa! :-)

Kyllä huomaa kevään/kesän etenemisessä eroa kun kahta kotia asumme, Tampereella että Vantaalla. Vantaalla on huomattavasti pidemmällä ollut kevät ja nyt alkava kesä. Aina pääsee ihastelemaan vähän etukäteen Vantaalla ollessa, tätä kesää niin odottaen niin kovasti, kaikki kesän merkit on tervetulleita :-) Joka paikka vihertää ja kesä tuoksuu kovasti kun tulee kovasti käveltyä päivisin :-) Kaikesta saa voimaa, voi vaan hymyillä kilpaa auringon kanssa :-)

Muutama kuva kauppamatkan varrelta mitä nappailin, ihanaa kun K E S Ä on täällä! :-) Eikö vaan?


Kauppareissulta löysin iki ihanan munakorin, tai mikä nyt virallisesti on,olkoon mikä on ;-) Meillä se kumminkin tulee muuhun käyttöön allergian vuoksi. Joka tapauksessa, ihanaa vanhaa henkeä :-) Ja cittarissa vielä -70% joten hinnaksi jäi vaan 2,5€ :-)

Yksi synttärilahja oli Rivieran vesikannu, niitä löytyy nyt 2kpl joten molemmissa kodeissa on nyt, se vaan on niiiiiiiiiin ihana <3 <3


Synttäri tunnelmiin palaan vielä seuraavassa postauksessa ;-) Kaikille mukavaa ja aurinkoista loppu viikkoa! :-) <3 Voikaa hyvin! :-)

2 kommenttia:

  1. Upea tuo kori,upea! En ole itse moista löytänyt,toi tosin ehkä minun tarkoitukseen iso mutta paremman puutteessa menisi kyllä:) Kiitos vinkistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, toivottavasti löydät mieluisan :-) Nuita oli myös pienempänä.

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...