keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kynttiläpurkki osa 2 + tuikut

Syksyä mennään vasta alkupuolella mutta musta tuntuu että olen polttanut jo niin mahdottomasti kynttilöitä että! Se on vaan niin ihanaa laittaa illalla valot pois ja kynttilät pelkästään antamaan valoa. Parasta.

Tampereen kotiin halusin kanssa tuunata kynttilä purkin. Laatikko missä kynttilät ennen oli sai nyt mennä sivuun. Joten ei kun vaan jälleen hommiin. Vielä pääsen tuunaamaan kolmannen purkin meidän omaan pesään maalle :-) Täytyyhän joka paikassa olla sellainen kun siihen nyt olen niin ihastunut kerrassaan p a l j o n ! ! 

Nauha puuttuu kun hajamielinen sen unohti ostaa :-D Eli melkein valmis.Ja sitten! Seuraavaan tuunaukseen. Olen monessa blogissa ihastellut "teippi juttuja" mutta en ole kumminkaan tiennyt mihin sitä itse juuri käyttäisin. Kovin hienoja ovat olleet mutta se oma juttu on puuttunut! Kunnes näin täällä Tirlattan blogissa J U U R I sen oman jutun teipille! :-) Tuikku kynttilöiden tuunauksessa! Siis ihan mahtava upea ihana idea! :-) Ja kun näitä aloin tekemään niin eipä siitä meinannut loppua tulla koska siihen jäi niin koukkuun kun niitä alkoi väsäämään! Illan ratoksi, kynttilän valossa tätäkin, ihanaa! :-) 


Ostin kahta erilaista teippiä. Kangasteippi (punainen) oli selvästi parempaa.


Iloista syyspäivää kaikille! :-)

13 kommenttia:

 1. Ihania tuunauksia! Aivan mahtava tuli myös edellispostauksen kaapista. Piti heti mennä katsomaan, että mistä tuollaisia nuppeja löytää:) Yritin eilen laittaa sulle kommenttia mutta aina kun painoin julkaise, niin tuli vaan tyhjä ruutu, että sivua ei löydy... Toivottavasti tämä nyt tulee läpi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuista tykkään itsekin niiiiiin paljon :-) Tosi paljon! Paljon kivempia kun laatikko mikä mulla oli ennen :-) Ja nuo kynttilät oli ihan huippu juttu :-) Laatikosto juttu tulee ajastettuna, en tiedä miksi se näkyi eilen vähän aikaa, mutta tein sen ajastetuksi. Siksi ei varmaan tullut kommentit läpi! Monessa netti sisustuskaupassa on nuppeja, nuo oli aivan ihanat :-)

   Poista
 2. Tuokin purkki on todella hieno, tuo on kyllä kiva idea! :) Ja nuo tuikut on ihan yli söpöjä! :) Tehtailen kyllä itsekin viikonloppuna! Toivoo: Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuo tuikut onkin, ihan mahtavia :-D Niitä tulee lisää :-)

   Poista
 3. Lasipurkki on hyvä kynttilöiden säilytykseen. Nätti purkki ja hauska tuunaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :-) Aivan ihanaa kun pääsen vielä yhden purkin tuunaamaan :-D Olen nyt niin innostunut! :-D Ja nuo kynttilät on niiiiin ihania :-)

   Poista
 4. Hih, täällä on kans kynttilöitä polteltu jo niin hirveästi, että juuri mietein, että joudun vielä talven aikana vararikkoon näiden kynttilöiden kanssa ;D

  Ihania tuunausjuttuja! Toi teippi-idea tuikkuihin olikin tosi hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen ajatellut että vararikkoon menee kynttilöiden kanssa :-D Tiimarissa oli nyt iso määrä kynttilöitä -40% niin kannattaa hamstrata! :-D
   Tuo teippi homma olikin ihan huippu! :-)

   Poista
 5. Minä olen kanssa ihastellut noita teipattuja kynttilöitä monessa blogissa. Tosi kauniita. Täälläkin on jo muutamana iltana ollut kynttilät palamassa. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihanaa, valot vaan pois ja kynttilät saavat tuoda oman valonsa :-)

   Poista
 6. Eikös jääkin ihan koukkuun noihin teippaamisiin? Kivan näköistä pienellä vaivalla ja rahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täysin koukkuun, ihan täysin :-D Mä vaan tehtailin ja tehtailin niitä, ei pystynyt lopettaa! Alkuviikosta pääsen meidän toiseen kotiin tekeen samaa hommaa :-D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...