perjantai 12. lokakuuta 2012

Elokuva

Lauantai iltana oli niin ihana todella nauttia vain vapaa ajasta, syksyn ihanuudesta, pimeydestä.. .. nämä on sellaisia asioita mistä itse suunnattomasti nautin. Illan hämärtyessä lähdettiin elokuviin katsomaan Tie Pohjoiseen. Jos suomalaisista elokuvista suinkin tykkää niin uskaltaisin luvata että tykkää tästä! :-) Itse tykkäsin kovastikin, jopa että voisin mennä uudestaan katsomaan. Mutta silti sitä suuremmin odotan että viimein ilmestyisi VARASTO elokuva JO viimein!! Sitä olen meinaan tovin ehtinyt odottaa, niin loistava elokuva on kyseessä. Marraskuun alussa se taitaa viimein tulla, jos on nettiin uskominen. Toivon ainakin! Pitkään se onkin kestänyt todellakin että myyntiin ilmeistyisi. Perjantain iloa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun kerroit leffasta Tie Pohjoiseen! Juuri mieheni kanssa juteltiin että täytyisi mennä se katsomaan! Vesku ja Samuli on niin hyvä tiimi, että tuota leffaa ei voi missata!

  Kivaa viikonloppua! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, niillä kyllä pelaa yhteen :-) Suosittelen lämpimästi, me tykättiin kanssa molemmat! :-)

   Poista
 2. Me käytiin miehen kanssa kans katsomassa tämä samainen elokuva. Kirjotin myös blogiini siitä juttua. Vink, saa käydä lukemassa. ;)
  Melkolailla samoja mietteitä herätti minullekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä kovasti! :-) Käyn katselee :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...