tiistai 22. lokakuuta 2013

Paketointiin



Keväällä mainoksesta katselin että IKEA:an on tulossa paperi osasto. Innolla sitä odotin, ajattelin että se ei voi olla muutakun aivan i h a n a. 
Tällä kertaa kumminkin hiukan petyin. Kun ensi kertaa menin katsomaan paperi puolta IKEA:ssa niin en löytänyt sieltä mitään mieleistä ja sehän on minulle aika paljon ;-) 
Toisellakaan kertaa en löytänyt vielä mitään ihan oikein sitä must juttua mutta toiveekkaana jäin odottamaan josko Joulun aikaan sinne tulisi jotakin mieleistä. 





Yllätys yllätys, tällä kertaa en sitten pettynyt. Viime viikolla kävin kaverin kanssa IKEA:ssa ja itsellä olikin tarkoitus alustavasti katsella jo joulua joten yhtälailla paketointi tarvikkeita. Ja löytyi kun löytyikin aivan ihana paperi setti sekä pakettikortteja!

TYKKÄÄN! :-)

Halusin paperit nätisti esille myös ja Riviera Maisonin kori oli kuin tehty näille ihanille papereille. Nyt ne koristaa makuuhuoneen yhdessä nurkassa ja odottaa että joulu tulisi. 




Itse tykkään paketoida lahjat "persoonallisesti" tai sanotaanko "ei niin perinteisesti", ja nämä paperit mitkä IKEA reissulta nyt löytyi ovat juurikin mieleisiä. Yksi värinen nauha vain ympärille, mielellään paperinauha ja paketit valmiina :-) 

Miten sinä tykkäät paketoida? Onko paketointi mieleistä puuhaa? 

Itselle paketointi on todella mieleistä puuhaa, olen jo monen monta vuotta tykännyt siitä. Ihanaa ja hauskaa sekä haastellistakin, meillä siitä vaan tekee varsinkin yksi karvatassu joka on vähintään yhtä innokas kun minäkin ellei vielä innokkaampi ;-)


ILOISTA SYYSPÄIVÄÄ! 



32 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti paketoinnista! Nuo paperit on ihania, täytyypä itsekkin mennä etsimään kivoja lahjapapereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketointi on niin eri mukavaa kerrassaan :-) Joulun aikaan laitan lempparini Celine Dionin taustalle ja paketoin, voi sitä tunnetta :-)

      Poista
  2. No onpa nätit paperit! Mäkin rakastan paketointia ja tykkään tehä myöskin vähän erikoisempia paketteja. Kaikki värikkäät disney-paperit jätetään meillä ostamatta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, sellaiset paperit jää meilläkin kauppaan pää asiallisesti :-)

      Paketointi on kerrassaan leppoisaa puuhaa :-) Ihana kun sen aika pian koettaa! <3

      Poista
  3. Oi, oi kuin ihania, tykkään kyllä. Harmi kun meillä on niin pitkä matka Ikeaan . Itsekin tykkään paketoida lahjat kivoihin papereihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös?! :-) Tuo oli kyllä nätti trio kerrassaan ostaa, en vaan meinannut löytää mistään, näin vaan malli paketeissa ja etsin ja etsin :-)

      Poista
  4. Nuo on tosi kivoja papereita, itsekin niitä olen ihastellut! Paketti on osa lahjaa, siksi paketointiin on kiva satsata. Ollessani töissä eräässä lahjatavara-liikkeessä paketointi tuli tutuksi. Ja vieläkin muistaa miten tehdä nätti rusetti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoit Jenna muuten hyvin, paketointi on todellakin osa lahjaa :-) Mielestäni on niin mukavaa kun paketit ovat todella kauniita :-)

      Rusetin teko ei olekaan mikään itsestään selvyys, se on taito myös oppia :-) Minäkin olen ollut yhden joulun alla aika nuorena tovin pakkaileen :-)

      Poista
  5. Paketointi on ihan parasta ja kivan paketin saaminen vielä kivempaa!:)
    Ikean paperiosastoon hurahdin heti, kun se "avautui"!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketointi on todellakin niin mukavaa :-) Tuskin malttaa odottaa että pääsee taas siihen puuhaan :-) Pian sen aika onneksi on :-)

      Nyt viimein itsellekin "aukesi" tuo paperi osasto, nyt oli kivoja juttuja :-)

      Poista
  6. Viime lauantaina kävin minäkin Ikeassa ja mielestäni esim. se joulu osasto oli suuri pettymys....mitään kivaa en löytänyt. Nuo paperit ovat kauniita ja tykkään paketoida joululahjoja...persoonallisesti...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persoonallisesti, todellakin :-) Kaunis paketti on osa lahjaa kuten Jennakin tuossa yllä totesi :-) Se on kyllä totta :-)

      Itsekään en vielä ihan suuremmin joulua ikeasta ostanut, saapi nähdä tuleeko toinen keikka vielä :-)

      Poista
  7. Ihania löytöjä olet tehnyt. Minäkin tykkäisin paketoida persoonallisesti, mutta useimmiten lahjat ovat lapsille, joten tulee vain kääräistyä tavalliseen paperiin. Hmm... miksei lapsillekin voisi tehdä persoonallisempia paketteja... ehkä olen laiska. :) Heitin sinulle haasteen blogissani. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsille toki jos enimmäkseen menee niin se ei ole niin juuri se juttu, lapset kun ei ihan samalla silmällä katsele kun aikuiset ;-) Hih.

      Kiitos, kävin kurkkaamassa :-)

      Poista
  8. Hyvä kuulla, että joku muukin on ollut pettynyt paperikaupan valikoimaan! Nuo nyt ostamasi paperit ovat kuitenkin tosi kauniita, sopivasti maanläheisiä, joten voi olla, että noita täytyy napata matkaan seuraavalla reissulla, jos niitä on jäljellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin varmaan liikaa siltä paperi puolelta niin se sitten ei iskenyt niin lujaa :-/ Mutta nyt tosiaan joulu valikoimassa oli nuita ihania maanläheisiä papereita ja ne ovatkin enemmän kun hienoja :-)

      Toivottavasti sinullekin löytyy niitä :-) Itse en meinannut ensin löytää niitä mutta hetken etsinnän jälkeen löytyi. Näin vaan malli paketeissa ensin.

      Poista
  9. Ihania paketointitarvikkeita, noista tulee varmasti ihanat paketit! <3 Täytyykin käydä kurkkaamassa, josko olisi jotain ihania löytöjä itsellekin. :) Tykkään kovasti paketoinnista, olempa sitä tehnyt työksenikin parina jouluna opiskeluaikaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivoen :-) No eiköhän, on sitä sen verran tullut paketoitua että varmasti luulisi onnistuvan :-)

      Käy ihmeessä kurkkaan nyt kun valikoimaa on vielä paljon Ikeassa, nimittäin ne tähtimaljakotkin oli jo loppu! Nopeasti mennyt.

      Paketointi palvelussa on varmasti riittänyt ruuhkaa :-) Minäkin olin pienemmässä kaupassa pahimpana kiire apuna nuorena :-)

      Poista
  10. Ihania papereita! Mäkin tykkään paketoinnista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketointi on todella ihanaa hommaa :-) Sitä pian tiedossa onneksi :-)

      Poista
  11. Kaunista paperia, tollaiseem voisi kääräistä kummilasten paketit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa setissä oli varmasti moneenkin makuun :-) Kauniita kuoseja :-)

      Poista
  12. Täälläkin tykätään paketoida! Tykkään itse myös hieman erilaisesta joulupaperista kuin siitä iänikuisesta punaisesta joulupukki-kuvilla koristellusta paperista. Mäkin ostin lahjapapereita juuri Ikeasta, en tosin noita ihan samanlaisia :)
    Voi kun pääsisi jo paketoimaan lahjoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pian pääsee :-) Täällä on yksi malttamaton myöskin :-) Odottaa että joko voisi aloittaa ;-)

      Totta, sellainen paperi ei ole yhtään niin nättiä, vaikka toki lapsille mieluista :-)

      Poista
  13. Ihanaa paperia!Mä ostin plain ruskeeta ja mulla on projekti jo meneillään..ei pakettien pakkausta ;))!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän mukavaa on tulossa sinulla :-) Oi! :-)

      Poista
  14. Ihania papereita, kyllä noihin kelpaa paketoia! Mää myös tykkään paketoimisesta, kivasti paketoitu lahja on ihana antaa ja saaha. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä samaa mieltä :-) Kun vaan jo pääsisi paketti hommiin :-D

      Poista
  15. Mä haluan kans tollaisia paperirullia!! :) Haluan haluan haluan! :D

    Mä tykkään kans ihan hirmu paljon paketoimisesta, lahjojen ostamisesta ja tärkeiden ihmisten muistamisista. Kaunis paketti on jo puolilahjaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan Ikeaan kiireen vilkkaa ennen kun loppuu :-) Vasta toki tullut joulu kuormassa sinne :-)

      Kyllä, tuo on niin totta, kuten Jennakin yllä totesi samoin, se on todellakin puolilahjaa :-)

      Poista
  16. Kivoja papereita! Minäki tahdon ikeaan. Ostoslista vaan kasvaa entisestään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se Ikean(kin) paha puoli kun aina sitten löytyy vielä jotakin ja jotakin pientä koriin viimeistään viime hetkellä ;-) Tyhjin käsin ei tarvii lähtee :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...