keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Minilomalla Långvikissa



Menneenä viikonloppuna oltiin minilomalla Lånvikin kylpylähotellissa. Tämä reissu tulikin kuin onni eteen koska lomat menee nyt tyystin ristiin joten tälläisiä pikku reissuja täytyy nyt joka välissä koettaa tehdä kun vaan pienikin sauma sellaisille löytyy! :-) 

Tämä oli paikkana uusi tuttavuus, mutta positiivisia kokemuksia olin kuullut joten mielenkiinnolla ja hyvällä mielellä reissuun lähdettiin. 

Lähtiessä sää oli sateinen mutta ennusteesta olin katsonut että illan pitäisi olla kaunis. Perillä jo odottikin mahtava auringon paiste joka jatkui pitkälle yöhön asti. Mahtava juttu. 

Kuvia tuli otettua tapani mukaan r e i p p a a s t i reissussa ja luvassa onkin aikasmoinen kuvatulva! :-D Toivottavasti jaksat loppuun asti! 





HUONEET: 

Hotellin huoneet olivat todella siistit ja viihtyisät sekä persoonalliset. 

Hotellissa on meri että metsä näköalalla varustettuja huoneita. Meillä oli meri näköalalla joka oli oikein mieleinen juttu. Huoneessa oli mahtava iso ja rauhallinen meri aiheinen kuva ja vieressä kun ikkunasta katsoi niin siellä aito meri liplatti, mikäpä sitä oli auringossa katsellessa :-) 

Huoneessa odotti tullessa mahtava lautanen erilaisia herkkuja, mahtava yksityiskohta! :-) Tänne hotelliin todella tunsi tervetulleeksi olonsa. 







YLEISET TILAT:

Erittäin tyylikkäät ja siistit. Ja eritoten viihtyisän näköiset yleistilat / ravintolat. 

Ulko-oven lähettyvillä oli aivan mahtavat tilat jossa varmasti mukava viettää kesäiltaa rauhassa istuen. 
Sisälle astuttaessa tilat olivat oikein avarat ja kaikki paikat oli selvästi merkitty. Tämä oli kyllä todella positiivinen juttu omasta mielestäni! :-)







ILLALLINEN: 

Illallisella kävimme hotellin omassa ravintolassa: Långvik bistrossa. Palvelu ravintolassa oli erittäin ystävällistä ja myös nopeaa vaikka emme huomanneet tehdä pöytävarausta niin silti kaikki sujui oikein hienosti.  Henkilökunta kertoi mielellään annoksista enemmän iloisesti. 

Aluksi saimme itse leivottua herkullista leipää joka vei heti jo kielen mennessään ja tämä oli vasta alkusoittoa....

Muru valitsi luonnollisesti liha annoksen ja itse valitsin kasvispainotteisen annoksen jotta oli myös herkulliselle jälkkärille tilaa ;-) 

Tästä jäi oikein hyvä mieli! 







AKTIVITEETIT: 

Alueelta löytyy todella paljon erilaisia aktiviteetti mahdolliuuksia. Mukavia lenkkipolkuja, kävelytietä meren rantaa pitkin, tenniskentät, leikkipuisto lapsille, polkupyöriä.... 

Långvikin hotelli sijaitsee todella kauniilla alueella meren rannan tuntumassa ja mikä sen ihanampaa onkaan kesäisin ihastella tälläistä maisemaa, niin sitten kävellen tai pyöräillen. 

Me kuljettiin muutamaankin otteeseen rannalla kun lämmin kesätuuli puhalsi ja lokit lauloivat. Tämä oli todella rauhoittavaa ja ihanaa! :-) 
Alueella on ehdottomasti paljon nähtävää ja koettavaa! 

Hotellissa löytyy lisäksi hyvä kuntosali alue joka testattiin aamiaisen päälle, olisi ehkä voinut toimia myöskin toisinpäin ;-) Tästä oli parhautta siirtyä ihanalle kylpylä osastolle....







KYLPYLÄ:

Vaikka yhtä vaikeaa suosikkia on vaikea valinta mutta tiukasti valintani osuu kylpylän puoleen. Ihanin kylpylä missä olen itse ollut. Ihana rauhallinen ja tilava alue ja hyvin monipuolinen valinnan vara. 

Saunassa oli todella ihanan pehmeä löyly sekä ihanin valaistus, tätä kokemusta paransi aina vaan rauhallinen musiikki taustalla. Tähän vaan ihastuin niin suuresti ja täällä jos missä rentoutui. 

Infrapuna saunaa kokeilin myös ensi kertaa joka oli kokemuksena mahtava. Täällä sai myös todella rennon olon ja olisi toki voinut vieläkin pidempään istuskella. 

Infrapuna saunasta oli mahtava siirtyä Amazon erikois-suihkuun jossa oli valittavana  erilaisia suihkuvaihtoehtoja, tämä oli rentoutumista parhaimmillaan pitkästä aikaa! :-) 

Perinteisessä porealtaassa aikaa saattaa viettää tovin jos toisenkin ja katsella samalla merimaisemaa tai sulkea hetkeksi silmät. 

Täydellinen elämys! :-)






AAMIAINEN:

Aamiainen ansaitsee ehdottomasti oman kohtansa tässä postauksessa. Joten tässä sitä tulee! 

Aamiaisella oli ihanan rauhallinen tunnelma, tarjolla oli toinen toistaan ihanampia herkkuja joten nälissään tästä ei tarvinnut todellakaan lähteä. Samalla oli jälleen ihana katsella kaunista merimaisemaa, tällä on kyllä mahdottoman suuri vaikutus ollut tällä reissulla. 

Ihania juustoja ja mitä parhainta leipää sekä sämpylöitä, tällä päivä kyllä pyrähti käyntiin ehdottoman loistavasti! :-)



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



Itselle jäi erittäin hyvä mieli ja mahtava kokemus mieleen ja sydämeen tästä ihanasta viikonlopusta! :-) Långvikin kylpylähotelli teki ehdottoman vaikutuksen ja tänne varmasti palaamme uudelleen rentoumaan. Pieni irtiotto arjesta tekee todella hyvää ja aina ei tarvitse lähteä toiselle puolelle Suomea :-) 

Långvikin kylpylän löydät Kirkkonummelta, noin puolentunnin matkan päässä Helsingistä. 
Tarkempaa tietoa voit kurkata tästä . 

Kaunis kiitos yhteistyöstä Långvikille! 


34 kommenttia:

  1. Oi, ihania kuvia ja tunnelmia, paikka näyttää ja kuulostaa juuri niin ihanalta kuin miksi sitä on kehuttu! Teillä oli varmasti rentouttava ja ihana viikonloppu, oli mukava lukea tarkka arvio hotellista, tuonne voisi itsekin mennä rentoutumaan. :)

    Ihanaa päivää Seija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni ihana! <3

      Ihan samaa itse ajattelin, olin kuullut todella hyviä juttuja paikasta ja itselle kokemus oli vieläkin ihanampi paikka kun odotus silti oli :-)
      Tuo oli kyllä aivan ihana rentoutus viikonloppu, se oli ennen omaa lomaa niin tervetullut juttu! :-)

      Suosittelen kovasti, varmasti viihdytte! :-)

      Kiitos Jenni, aurinko on hellinyt tänään! :-) <3

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää täydelliseltä rentoutumispaikalta♡ Tuolla olisi niiiiiin ihana päästä joskus käymään! Teillä oli aivan varmasti upea ja erityisen onnistunut irtiotto arjesta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli parhaimmillaan ehdottomasti! :-) Nautittiin kyllä niin suuresti tuosta ajasta :-) Teki aivan mahtavaa itselle ennen omaa lomaa johon on vielä aikaa :-)
      Lämpöiset suositteluni! :-)

      Kaikenkaikkiaan niin onnistunut reissu! <3

      Poista
  3. Ihanan näköinen miniloma ollut teillä <3 mekin pähkäillään täällä ristiin meneviä töitä... Joku tuon tyylinen miniloma olisi kyllä pakko päästä tekemään yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli todella onnistunut ja tuolla kyllä onnistui niin rentoutumaan! :-) Antoi kovasti voimia tähän puristukseen vielä ennen lomaa! :-)

      Tuollainen miniloma oli ehdottomasti mahtava juttu näin kun lomat menee ristiin, suosittelen! :-)

      Poista
  4. Voi mikä paikka, näyttää tosi kivalta! Kiitos vinkistä Seija, iloista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihana ja rentouttava paikka, viihdyttiin kyllä paremmin kun hyvin :-) Tuo mahtava aktiviteetti määrä tuolla mahdollistaa olemaan kyllä pidempäänkin :-) Kylpylä oli kyllä niin omiaan, tässähän tulee ihan kaipuu takaisin :-)

      Kiitos ja samoin sinnepäin! <3

      Poista
  5. Kiitos tästä postauksesta! Olenkin ajatellut, että pitäisi käydä tuolla joskus ja oli mukavaa lukea paikasta enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihana kuulla että postaus oli mieluinen :-) itse suosittelen lämmöllä tuota ihanaa paikkaa :-)

      Poista
  6. Ihana paikka :) Täytyy poiketa rakkaan kera joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Sanna :-) tuo on oiva paikka juuri käydä rentoutumassa kaksin :-)

      Poista
  7. On teillä ollut miniloma upeissa puitteissa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä :-) aivan mahdottoman ihana pikku loma ja täys rentoutus :-)

      Poista
  8. Aivan mielettömän ihania kuvia ja varmasti tuli niiiiin tarpeeseen! LOVE IT! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S suuresti ♡ tosi ihana kuulla :-)
      Kuvia oli tosi vaikea valita tähän kun niitä tosiaan oli paljon :-)

      Ja tarpeeseen tuli ennen kun loma alkaa :-) teki niin hyvää :-)

      Poista
  9. Onpa kyllä upea hotelli ja paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli ehdottomasti sitä :-) todella ihana ja hyvä kuva sekä mieli jäi :-)

      Poista
  10. Ihanan kuuloinen miniloma! Oih! Tuonne on joskus mentävä itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kovasti :-) viihdyttiin niin hyvin ja mielellään vaikka pidempäänkin olisi ollut :-) onneksi aina pääsee uudelleen :-)

      Poista
  11. Näyttää ja kuulostaa kyllä tosi ihanalta lomalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se ehdottomasti oli :-) ihan mahtava kokemus ja paikka ♡

      Poista
  12. Ai että, ihania kuvia ja tunnelmia!! <3 Vaikuttaa kyllä hyvin tyylikkäältä ja kivalta paikalta! Kyllä tuollaiset pienetkin lomat tekee hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Heli ♡

      Tosi ihana paikka ja vaan lämmintä ja hyvää palautetta voin antaa :-) tosi ihana miniloma meillä oli ja varmasti se uusitaan joskus tuolla :-) niin tykättiin :-)

      Teki kyllä hyvää :-) mahtava irtiotto arjesta ennen lomaa :-)

      Poista
  13. Långvik on kyllä upea! Itse olin siellä viime syksynä 3 päivän seminaarissa - ja seminaarin järjestäjät kertoivat, että ikinä ennen ei tuo vuotuinen seminaari ollut yhtä hyvin sujunut. Kaikki pelasi. Jos pyysi vaikka messuosastolle lisäseiniä, oli ne toimitettu oikeastaan ennen kuin oli lauseen ehtinyt loppuun sanoa;)
    Ihana lomanpoikanen on teillä ollut - ja itsekin viime syksynä päätin, että tuonne palaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :-)
      Aivan ihana kuulla että tuo paikka oli sinullekin mieleen :-) hyvää palautetta olin aikaisemminkin kuullut ja tosiaan ylitti kyllä vielä oma kokemus kuulemat :-)

      Eli sinne palaamme uusiksi :-)

      Poista
  14. Aivan ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tuo oli :-) Tuonne jäi ehdottomasti kaipaamaan! :-)

      Poista
  15. Voi apuva... nyt huomasin etten tosiaan ole käynyt täällä ihastelemassa hetkeen! (liikaa oon näköjään ihastellut sua vaan instan puolella :D) Kaikkea ihanaa ole taas kuvannut ja tämä paikka näyttää niin kivalta! Tuollaiset lomat tekee hyvää! voisin mielelläni lähteä tuonne itsekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Laura ♡

      Paikka oli mitä hurmaavin :-) tuolla viettäisi aikaa vaikka kuinka :-) ihastuttiin täysin :-)

      Poista
  16. Oi mikä ihana miniloma ja onpa kyllä upeat puitteet!! Tuollainen olisi niin tarpeen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tekee niin hyvää kun pääsee rentoutuun olan takaa :-) nautittiin ihan täysin :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...