maanantai 15. syyskuuta 2014

Calluna



Mietin yksi päivä kauppareissulla mitä leikkokukkia ostaisin. Jotenkin tuntui että kaikki leikot tökki juuri silloin. Olin jo lähdössä kukka osastolta poispäin kun huomasin todella komeita Callunoita. Siinä hetkessä päätin että Calluna saa tulla piristämään ruokapöytää nyt syksyn kunniaksi. 

Ajatus kaupassa oli jo mahtava, ja kun kotiin pääsin ja laitoin Callunan purkkiin, ja keittiönpöydälle niin en voi todeta kuin että se oli ihastus! <3






Aika näyttää kestääkö tämä kuinka kauan sisätiloissa, vai onko hyvinkin lyhyt aikainen ilo ;-) Nyt on viikon verran mennyt, ja on ihan täysissä voimissa, mitä nyt toinen pikku puutarhuri on käynyt  muutaman kerran maistamassa. ;-) 

Enemmän ja enemmän tykkään sisustuksessa luonnonläheisyydestä, ja mielestäni tämäkin ihanuus on sitä juuri parhaimmillaan. Tästä taisi tulla joka syksyinen tapa, sen lisäksi että parveke saa luonnollisesti omat Callunat.

Maalta nappasin pari viikkoa sitten pienen kanervan oksan, ja se onkin ilahduttanut maljakossa. En voi todeta kuin että sisustus + luonto sopivat niin hyvin yhteen <3

Parvekkeelle nappasin myös viikonlopun kauppareissulla omat Callunat, väriä olin miettinyt etukäteen ja en oikein päässyt mihinkään lopputulokseen. Kaupassa näin aivan ihastuttavia monivärisiä, ja asia oli sitten sillä selvä ;-) Parvekkeen syysilmeeseen voidaankin sitten kurkkailla lähiaikoina myöskin :-) 




Illat ovat mitä tunnelmallisempia tähän aikaan vuodesta. On ollut aivan mahtava kaivaa kätköistä tuikut esiin ja ripotella niitä pitkin kotia. Myös valosarjat ovat kovassa käytössä :-) 
Tämä vuodenaika antaa itselle voimaa niin suuresti, monen monta asiaa mistä voi nauttia täysillä. Vielä jos hiukan mittarissa lämmöt laskisi niin olisi ihan täydellistä! ;-) 

22 kommenttia:

  1. Voi että, ihailen kykyäsi nauttia tästä vuodenajasta :-) Täällä on mittari nyt nollassa, ja ihan karmii ajatuskin lähteä kohta tuonne pyöräilemään töihin, hrr....
    Yhdyn mielipiteeseen luonnon istuvuudesta sisustukseen, ihania callunoita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua, ihana kommentti! :-)

      Nämä vuodenajat jakaa niin mielipiteitä, syksy on ollut monen monta vuotta itselle hyvin tärkeää aikaa ja se mistä eniten nautin. Kevät puolestaan ollut inhokki, mutta sekin noussut parin viime kevään aikana ihan uuteen katseeseen :-)

      Luonto ja sisutus toimii niin <3

      Poista
  2. Meillä oli viime vuona calluna sisällä ja se taisi kuivahtaa , en tosin muista kuivahtiko sen vuoksi ettei sitä muistettu kastella vai miksi :) toivotaan että sinun kestää paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ainakin näin reilu viikon jälkeen näyttää hyvältä! :-D Saa nähdä nyt sitten että alkaako varistaan vai säilyykö :-D Tänään ostin toisenkin vielä rohkeana ;-)

      Poista
  3. Callunat kuuluvat ehdottomasti syksyyn, täälläkin ensimmäinen jo hankittiin parvekkeelle. :) Ihana tuo asetelmasi, kauniisti sopii sisäkukaksikin. <3

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, ne ovat yksi syksyn ehdoton merkki! :-) Joka syksyinen perinne ehdottomasti :-)

      Kiitos kauniista ja piristävästä kommentistasi! <3

      Mukavaa syksyistä viikkoa! :-) <3

      Poista
  4. Näyttääpä kauniilta.
    Mukavaa syysviikkoa sinulle. :)

    VastaaPoista
  5. Kauniin tunnelmallisia kuvia :))!!

    Oikein mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinua, kiitos! <3

      Mukavaa syksyistä viikkoa! :-) <3

      Poista
  6. Niin samaa mieltä, aivan ihanaa aikaa tämä syksy! Callunat ovat myöskin minun mielessä pyörineet, pitäisi laittaa niitä tuonne pihalla joihinkin kivoihin ruukkuihin :) Kaunista Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy todella on <3 parhautta! Siitä ei pääse yli eikä ympäri! :-)

      Nyt vaikka viikonloppuna Calluna kaupoille, kaupoissa on ihanan värisiä ja eri kokoisia nyt runsaasti :-)

      Kiitos kauniista sanoista! <3

      Poista
  7. Callunat on kyllä ihania ja niin syksyisiä :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat yksi syksyn ehdoton juttu! :-)

      Teille myös Annika! <3

      Poista
  8. Kauniita kuvia! Minäkin kotiutin viikonloppuna Callunan sisätiloihin, sillä kuulin että pitäisi menestyä yhtä hyvin kuin ulkosalla jos saa tasaisesti kosteutta. Jos pääsee kuivahtamaan, niin saattaa kukat varista pois. Ihanaa syksyistä viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-)

      Toivotaan että siellä että täällä nuo säilyisi myös sisällä :-) Olen nyt itse ihan myyty nimittäin myös sisällä nuihin. Tänään kävin vielä hakemassa toisen, ei voinut vastustaa, ovat niin kauniita :-)

      Samoin! <3

      Poista
  9. Komea calluna! Minä pyörähdin pari päivää sitten Plantagenissa, syksy oli tullut sinnekin kun callunoita oli tarjolla kaikissa väreissä ja monen kokoisina. Saattaa jokunen päätyä minunkin syysparvekkeelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä AnuElina! :-) Kun suunnilla tänään olin niin kävin myös nimenomaan Plantagenista kurkkaan ja aivan ihania syys juttuja siellä olikin :-)

      Poista
  10. ihania nuo callunat,kuuluvat ehdottomasti syksyyn...itse ajattelin viikonloppuna viimeistään käydä ostelemassa pihalle noita,kesäkukat kun ovat jo menneet huonoiksi ja aika laittaa pihaa syksy kuntoon ja talven tuloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aivan ehdottomasti, ne tuovat oman tunnelman :-)

      Nyt onkin parhaimmillaan kaupoissa Calluna valikoimat! :-)

      Poista
  11. Oi ihana Calluna, Minäkin pyörittelin noita käsissäni toissa päivänä, mutta vielä ne jätin kauppaan. Jotenkin yritän väistellä syksyä vaikka aika turhaan. Pitäis varmaan antaa vaan periksi :) ja mennä sinne kauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan hakemaan syksyn ihania Callunoita kotiin, tuovat aivan ihanaa tunnelmaa :-) Ovat kyllä parhaimmillaan juuri nyt :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...