torstai 23. heinäkuuta 2015

Kesäpäivä HangossaVoihan nenä, tämä muutaman viikon takainen reissu Hankoon on jäänyt ihan koneen syövereihin, mutta eiköhän nyt viimein kurkata tähän reissuun. Olihan tämä niin ihana kesäinen päivä! 
Vietettiin tosiaan Hangossa kaunis ( ja se ainut ) helteinen lauantai päivä tänä kesänä. Olin jo pitkän aikaa odottanut tätä reissua, eikä talvella katsomamme Kesäkaverit- elokuva yhtään helpottanut ainakaan tilannetta ;-) Voinkin vaan ihmetellä, että kuinka tänne ihanaan kesäkaupunkiin ei ole tullut aikaisemmin suunnattua! 

Lähdettiin lauantai aamuna hyvissä ajoin liikkeelle, ja mukavia teitä ajellessa matka taittui nopeasti. Jätettiin auto aavistuksen sivummalle, ja lähdettiin siitä kävelemään kohti ihanaa vanhaa keskustaa. Tälläiselle joka rakastaa pieniä ihania putiikkeja, niitä oli tarjolla! Niin ihania, ja niin kuvattaviakin luonnollisesti! :-D 

Kyseisenä lauantai aamuna meno oli kaupungilla alkuun hiljaisempaa, edellispäivän Regatan vuoksi. Tähän väliin on pakko todeta, että oli kyllä kaupungilla, ja varsinkin rannalla johon kaupunki päättyy niin todella l i k a i s t a! Mikä määrä roskia ja pullon sirpaleita! Suht nopeasti ne siivottiin kyllä pois, mutta huh. Tämän vuoksi, ensi kerralla samainen päivä ei kyllä valikoidu! 


Päivä tosiaan vierähti nopeasti kuten vapaapäivillä on tapana. Ilman suurempia suunnitelmia kierreltiin Hankoa ihan fiiliksen mukaan, ja välillä pysähdyttiin syömään ja taas matka jatkui ihaillen tuota idyllistä kesäkaupunkia. Tottahan toki niissä mainitsemissani ihanissa liikkeissä oli myös käytävä, olihan se kokemus ;-) 

Alkuun ajatuksena oli viettää aikaa myös rannalla eväiden, ja hyvän lehden kera mutta tosiaan päivä ei tapahtuman vuoksi ollut paras mahdollinen. Ompahan seuraavalle kerralle odotettavaa! :-) 

Jos nousee kysymyksiä mieleen, niin parhaan mukaan koetan vastailla! :-) 


14 kommenttia:

 1. Voi että! Kiitos tästä postauksesta! Aivan mielettömän ihania kuvia olet ottanut! Siis niin upeita ja tunnelma välittyi todellakin tänne asti! Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä kuvia ja tunnelmia Hangosta! <3 Toivottavasti sattuu vielä elokuulle (ja vapaille) kauniita päiviä, että päästäisiin Hangossa poikkeamaan mekin. Kiitos kivoista vinkeistä ja herkullisista makupaloista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni, kiitos paljon <3

   Toivottavasti tekin saatte reissun tuonne tehtyä :) oli se niin hurmaava kesäkaupunki :)

   Poista
 3. Hanko on kyllä kaunis paikka! Meillä on eräs ystäväperhe sieltä ja olemme joskus käyneet Hangossa, tosi ihana kesäkaupunki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin ihana :) toistekin on päästävä :)

   Poista
 4. Ihana Hanko... itse en ole vielä edes ehtinyt tuonne tänäkesänä. Minun poikani oli myös siellä siellä Regatassa... täytyykin muistuttaa, että roskat laitetaan sitten roskikseen:))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tie vielä kuljettaa tänä kesänä Hankoon :) ihanaan kesäkaupunkiin :)

   Hih :)

   Poista
 5. Upeita kuvia ja nyt tuli valinnan vaikeus Porvoo vai Hanko vai mikä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kanssa aivan mahtava :) varmasti onkin valinnan vaikeus, omat hyvät jutut molemmissa ja toki monessa muussa :)

   Poista
 6. Hanko on kyllä ihana kesäkaupunki! Siitä on kyllä monta vuotta aikaa, kun itse siellä on käynyt. Ihania putiikkeja on kyllä osunut kohdalle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä niin kesä ja ihan oma maailmansa :) ihana irtautua välillä :)

   Ja ne putiikit.... :)

   Poista
 7. Voi vide, tänne minäkin haluan! <3 Mietin, oltaisiinko keretty jo tänä kesänä, mutta ei taideta ehtiä. Ensi vuonna sitten! Kiitos kun teet näitä kesäisiä postauksia, aivan kuin pääsisi itsekin messiin! :) Ja kyllä, Kesäkaverit-leffassa oli kuvailtu Hankoa tosi houkuttelevasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kyllä suosittelen :) ihan oma fiilis tuolla ihanassa kesäkaupungissa :) nyt vaan ensi kesäksi suunnittelemaan reissua <3

   Tosi mukava kuulla että nämä postaukset miellyttää :) itsekin tykkään lukea muilta kesä vinkkejä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...