torstai 27. elokuuta 2015

Syksyn sävyä



Elokuun viimeisiä päiviä jo viedään. Tämä kuukausi on kyllä mennyt niin nopeaa, ettei tosikaan. Voisimpa liki sanoa, että tuntuu kun kuukausi olisi alkanut viime viikolla! 

Syksylle on annettu jo kotona tilaa ( mielessä sitäkin enemmän ), ja mukavasti syystunnelma alkaa hahmottua. :-) Pienin askelin on kuitenkin mukava edetä ja saada hiljalleen pientä muutosta aikaan. Tämä on itselle enemmän kun toimiva tapa sisustamisessa :-) 




Kellekään ei varmasti tule yllätyksenä innostukseni pallovaloihin. Ne on pysynyt sisustuksessa mukana jo pitkän aikaa, ja olen aina yhtä innoissani niistä. 
Rakastan ylikaiken kun ilta hämärtyy ja saan napsauttaa pallovalot päälle, se tunnelma! <3 

4 eriväristä pallovalo sarjaa on ajan saatossa kotiutunut, josta jokainen on mieleinen. Vuodenajan mukaan olenkin vaihdellut kotona valoja. 




Tästä voit kurkata viime vuoden syksyisen sarjan. Kyseinen sarja poikkeaakin sen verran muista, että se on 35 pallon sarja, ja muut ovat 20 pallon sarjoja. 

Vielä ( ainakaan ) en laittanut kyseistä sarjaa esille vaan päätin pienesti tuunata esillä ollutta sarjaa. 
Ihana Jenni  olikin myös tuunaillut pallovaloja, ja siitä se inspis sitten lähtikin. 
Kiitos Jenni inspiksestä! <3

Laitoin viime talvena olohuoneen korkean hyllyn päälle puulaatikon ja pallovalot saivat sieltä oivan paikan. Paljonhan ne ei sieltä ylhäältä näy, mutta ihanasti kuitenkin valaisee tunnelmallaan. 
Tämän kyseisen sarjan nyt tuunailinkin, ottamalla muutaman harmaan pallon pois, ja laitoin keltaiset pallot tilalle. 





Hiljalleen on aika luopua ihanasta roosan sävystä, joka on tämän vuoden ilahduttanut kotona pieninä pisteinä. Syksyn sävyt tulevat hiljalleen kotiutumaan. Tämä oli ensimmäinen päivitys kotona syksyyn, ja kun se syyskuu uhkaavasti lähenee niin lisää tulee :-) 

Kaunista päivää! 


22 kommenttia:

  1. Voi tuo sinapinkeltainen? Sävyin ihan uskomattoman kaunis <3 täälläkin jo on syksyinen mieli, mutta en tiiä mitä syksyistä sitä kotiin laittais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana keltainen sävy, siitä sävystä tykkään kovasti! :-)

      Toivottavasti jotain ideaa alkaa syntymään miten syksy alkaa näkymään kodissa :-) Kanervat taisi olla viime vuoden hitti meillä, myös sisällä?! :-)

      Poista
  2. Voi ihanaa, jos sait inspistä pikku tuunailuistani! <3 Valosarja näyttää kyllä aivan upealta ja sinapinkeltainen on niin ihana! Täällä samat sävyt jo roikkuu ikkunanpielessä. :D

    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se inspis siitä tuunailustasi lähti! :-) Olenhan sen sata kertaa miettinyt, että jo olemassa olevia yhdistän, mutta joka kerta se on ollut ajatus asteella :-D Joskus asiat vaan on niin :-D Eli tämä oli tosi huippu juttu! :-)

      Teillä on niin ihanat siellä ruokapöydän ikkunanpielessä! <3 Syystunnelma, ja siitähän tää tykkää! :-D

      Iloista viikonloppua Jenni! <3

      Poista
  3. Voi mikä ihana ja pirteä pallovalosarja <3 Täällä myös pallovalot ovat lemppareita ja niitä löytyy kolme 20 pallon sarjaa sekä pari Annon paperipallosarjaa. Tuollainen missä on enemmän kuin 20 palloa olisi ihana :) Syksy mielessä täälläkin ja vaihdoin myös jo vaaleanpunaiset tyynynpäälliset tummempiin, jotenkin vaan haluaisin jotain uusia tyynynpäällisiä, mutten tiedä minkälaiset, parempi odottaa ja katsella jos joku kiva sellainen tulee vastaan :) Mukavaa päivää sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-) <3

      Annon sarja roikkuu myös täällä on jo oma hurmauksensa :-) Voi pallovalojen keksijää, aivan loisto keksinnön on tehnyt kyllä :-) Ne ovat niin vastustamattomia ja ihania! :-)

      Eiköhän mukavia päällisiä tule vastaan, syksy alkaa hyvin näkyä kaupoissa / nettikaupoissa joten nyt vaan mieleisiä hakemaan :-)

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  4. Kivaa kun saa jo laittaa vähän syksyisempiä juttuja esille ja poltella kynttilöitä :) Onhan niissä oma ihana tunnelmansa. Pallovalot ovat kyllä aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Kyllä täällä on heinä - elokuun taitteessa alkoi se syksyn odotus lujaa kun ei meinannut kesä tulla edes :-D Ja nyt se vasta päällä onkin :-) Hih.

      Pallovalot on parhaat! <3

      Poista
  5. Olen hypistellyt noita myös kaupoissa, mutta vielä ei ole tarttunut mukaan. Olisi kiva nähdä, miltä ne näyttää käytössä, varmasti ihana tunnelmanluoja... Ehkä mun on kans pakko lähteä ostoksille. Mietin sitäkin, kuinka laittaa esille, tuo laatikko on hyvä idea. Valonauhana ikkunassa voi olla vähän liian karnevaalimeininki..? Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minultakin jossain postauksissa näkyy valot päällä :-) Kannattaa vaikka klikata pallovalot tunnistetta niin varmasti joku kuva näkyy :-) Ja kaupassa on joissakin paikoissa esillä niin kannattaa kurkkia :-) Tuovat kyllä ihanaa tunnelmaa :-) Värin valitseminen vaan meinaa olla vaikeus :-D

      Mukavaa viikonloppua Anna sinulle! :-)

      Poista
  6. Valkoinen, harmaa ja keltainen <3 Niin ihana väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  7. Pallovalot ovat kyllä niin ihania ja kodikkaita <3

    VastaaPoista
  8. Onpa kiva väriyhdistelmä! Harmoninen mutta samalla pirtsakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu Jenna! :-) <3 Tykkään tuosta yhdistelmästä! :-)

      Poista
  9. Ihanat sävyt palloissa! Niin syksyiset! :)

    VastaaPoista
  10. Oooh,aivan ihanat <3 Nuo värit sopivat superhyvin yhteen ja tuo keltainen, juuri oikean sävyinen :))

    Kohta 500 lukijaa täynnä ! YEY!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta keltaisesta tykkään itsekin kovasti, se on nyt viime syksyn jälkeen tullut varmasti jäädääkseen syksyn värinä kotiin :-)

      Niimpä, olen ihan ihmeissään! :-)

      Poista
  11. Niin ihana keltainen sävy tuo <3
    Parhautta kun tulee syksy <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keltainen on hyvä sävy, se oikein todella viime syksynä iski, ja tänä syksynä mennään ihan samalla :-)

      Sanos muuta, aivan ihanaa kun syksy alkaa olla ovella! :-) <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...