perjantai 23. syyskuuta 2016

Kupissa



On aika kääntää jälleen sivua, ja sanoa perjantai huomenta! Näin se on taas yksi viikko lopuillaan, ja samalla syyskuu myös jo paremmalla puolella. Ensi viikolla alkaa jo lokakuu, kuukausista ehkä rakkain itselle?! :-) 

Tänään hyppään vielä aamuvuoroon, ja sitten vapaillaan yhdessä viikonloppu. Suurempia suunnitelmia ei ole, mutta josko pääsisi kunnolla ulkoilemaan, tekisi hyvää ruokaa ja asioilla pitää käydä. Kenties myös ehtisi uimaan menemään?! 




Viime viikon perjantaina kauppareissulla poikkesin Marimekon myymälään, kun sähköpostiin oli kolahtanut mainos että ihanat Siirtolapuutarha astiat ovat -15% alessa vielä viikonlopun ajan. Mainoksesta oli eritoten jäänyt mieleen tuo uusi kippo, jota siis halusinkin mennä kurkkaamaan. 

Näinhän siinä sitten kävi, että ihastuin kippoon heti, enkä sitten sen kummemmin jäänyt miettimään parempaa ajankohtaa kipon hankinnalle. Olihan tuo myös viimeinen kappale, joten sitäkin suuremmalla syyllä...




Kovasti teki mieli kasvattaa sarjaa jälleen enemmänkin, mutta jätin suosiolla seuraavaan kertaan, ja kenties voisi vaikka joululahja listaankin laittaa kyseistä sarjaa. 

Astioille kun ei luonnollisesti " huutavaa pulaa " ole, ennemmin päinvastoin, niin onhan tätä mustavalkoista sarjaa mukava kartuttaa hiljalleen. 




Kuppiin pääsi ensimmäisenä ihania tuoreita tämän syksyn luumuja. Tuntuu, että vuosi vuodelta tykkään enemmän ja enemmän näistä pienistä violeteista herkuista. Nyt näitä odottaakin iso pussi jääkaapissa, kun saatiin vanhemmilta :-) 


Mutta, nyt on aika aloittaa aamupuuhat ja suunnata reippaasti töihin! 

12 kommenttia:

  1. Kaunista <3 Luumut ovat kyllä hyviä :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! <3

      Luumut ovat kyllä omppujen ohella ihana syysherkku :-) Nam!

      Kiitos paljon, ja iloa uuteen viikkoon! <3

      Poista
  2. Ihana kippo, voisi eksyä täälläkin joululahjatoivelistalle. <3 Ja luumut on kyllä parhautta! Mekin ollaan niitä aina mökiltä saatu mukaan, mutta tänä vuonna kävi niin ikävästi, että sattui raju myrsky viime reissulle ja luumupuusta putosi kaikki paria luumua lukuunottamatta maahan. Tosi kurjaa, mutta onneksi kaupastakin saa.

    Ihanaa perjantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Tuo sarja ihastuttaa ja ihastuttaa aina vaan, ja hiljalleen kasvaa sarja kotona :-) Ehdottomasti täälläkin listalla :-)

      Luumut on niin hyviä, ja niitä tuleekin nyt naposteltua :-)
      Oi että, voi kurjuus kun myrsky vei niin kaikki. Näissähän taitaa muutenkin olla vähän, että joka toinen vuosi saa paremmin ja jokatoinen huonommin.

      Kiitos paljon, ja iloista että aurinkoista alkuviikkoa! <3

      Poista
  3. Noi ovat kyllä niin kauniit astiat ja itse haaveilen, että saisin lisää!! Ajattelin, että voisi joka kuukausi ostaa yhden kokoelmaan ;). Kuppeja en tarvitse, mutta tarjoittimen haluaisin ja pari muuta juttua!

    Oikein mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat haaveet siellä ja täällä :-)
      Tuo ajatuksesi kuulostaa varsin hyvältä, ja sellainen kävi itselläkin mielessä juuri, ja siksi en sitten enempää ostanutkaan :-) Pienesti on hyvä ja mukavakin kerätä :-)

      Kiitos S, ja mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  4. Niin ihana kippo ja herkulliset luumut, ihan mun lemppareita. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo ovat ihania astioita! :-)

      Kiitos kiitos, ja uuden viikon iloa! <3

      Poista
  5. Ihania ovat! Itselläkin vasta muutama löytyy, ja tekis mieli kasvattaa sarjaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä ihastuttaa kovasti! :-) Pikku hiljaa on mukava kasvattaa sarjaa :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...