torstai 15. syyskuuta 2016

Minilomalla



Aika sen kun juoksee, ja kalenteri näyttää jo syyskuun puoliväliä! Pikkuhiljaa aletaan olemaan siinä parhaassa syksyssä kunhan ruska vielä tulee, ja jos vaan voisin, laittaisin stop nappulan päälle. Tämä kun ei kuitenkaan ole mahdollista, joten lupaan ja aijon nauttia jokaisesta kauniista syksyisestä päivästä t ä y s i l l ä. 

Toissa viikonloppuna tehtiin pieni miniloma reissu, josta kirjoittelinkin silloin. Näistäkin hetkistä nautittiin koko sydämellä, tämä teki t o d e l l a hyvää! 

Suunnattiin nokka kohti Hämeenlinnaa, ja siis Kylpylähotelli Aulankoa
Kevät-talvella tehtiin edellinen reissu tänne, ja tykästyttiin paikkaan kovasti. Aulangon hotelli sijaitsee aivan uskomattoman kauniilla paikalla, ja niitä maisemia voisi vaan ihastella, ja ihastella. Tällä kertaa ehdittiin myös hiukan rantaan kävelemään, ja kuinka ihania muistoja tuosta ajasta jäikään talteen <3





Vielä joskus palataan näihin maisemiin, oikein kunnon ajan kanssa. Voin vaan kuvitella kuinka kauniilta tämä maisema // miljöö näyttääkään ruska-aikana...







Rentoutusta oli tiedossa heti alkumetreillä, kun molemmat kävimme hieronnassa ihastuttavassa Edens Eva Spa:ssa

Itse kokeilin ensimmäistä kertaa kuumakivi hierontaa, ja täytyy sanoa että olin aivan myyty tämän jälkeen. Eipä jäänyt viimeiseksi kerraksi! Mennessäni en osannut edes kuvitella kuinka rentouttava olo tästä tulisi. Ehdottomasti tavallisen hieronnan oheen mieletön kokemus sekä r e n t o u t u s! 

Muru sensijaan kävi klassisessa hieronnassa, ja itse asiassa ensimmäistä kertaa! Kovasti olen koettanut puhua, että kuinka hyvää se tekee, mutta nyt vasta pienen yllätyksen myötä sain houkuteltua. Tämän jälkeen olen kyllä useamman kerran kuullut, että kuinka hyvää se todellakin teki.

Tästä rentoutuksesta jäi hymy huulille, ja iloinen mieli. Spa:n henkilökunta oli todella ystävällistä, ja kuinka hyvin ottikaan jokaisen asiakkaan vastaan! :-) 








Rentoutushetken jälkeen pidettiin päiväkahvi // tee paussi, ja meidän onneksemme hotellin alueella sijaitseva kesäkahvila Kavaljeeri oli viimeistä päivää auki tänä kesäkautena. 

Olen kirjoittanut nyt muutamaan otteeseen, että erilaiset kahvilat ovat nykyään suuressa suosiossamme, ja tämä ihastuttava vanha talo tunnelmineen oli todella ihana kokemus :-) 

Kuinka monta tarinaa tämäkin talovanhus pitääkään sisällään! Ihanat erilaiset huoneet sekä terassi kauniille ulkoalueelle houkuttelee viettämään kiirettömän kahvihetken. 





Kahvi hetken jälkeen oli parhautta hypätä kylpylän poreisiin, ja jatkaa rentoutumista siellä. Oli ihana huomata itse, kuinka ( harjoitukseni ) hetkessä olemissa onnistui kunnolla. Ei tarvinnut ajatella yhtään aikaa eteenpäin, vain olla ja nauttia t ä s t ä hetkestä. 

Illalla nautittiin vielä maukas lounas Aulangon ravintolassa, kaikessa rauhassa. Massu tuli täyteen ja valkoiset lakanat odottivat nukkujia! Päivä oli enemmän kun onnistunut! <3 


18 kommenttia:

  1. Aivan ihana pieni loma on teillä ollut <3

    VastaaPoista
  2. Mukavan kuuloinen minilomaa, ihania tuollaiset! Aulangon kylpylän läheltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Tämä voisi kiinnostaa: http://mariehoo.blogspot.fi/2016/06/tutustumisen-arvoisia-paikkoja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä oikein mukava miniloma 🤗 kiitos paljon vinkistä, kurkkaan 🤗

      Poista
  3. Voi miten kaunis paikka! Kyllä tuollaiset minolomat vaan kummasti rentouttaa ja antaa voimia tähän arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paikka on kyllä ihastus kokonaisuudessaan 😍

      Poista
  4. Ihanan näköistä! Olenkohan mä edes koskaan käynyt Hämeenlinnassa :) Ehkä pitäisi mennä...??

    VastaaPoista
  5. Alko niin kovasti mieli Hämeenlinnaan! :)

    VastaaPoista
  6. Onpa ihania kuvia ja täydellisen kuuloinen miniloma rentoiluineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ❤ oikein onnistunut reissu oli 😍

      Poista
  7. Ihanan näköinen paikka ja niin ihanat kuvat olet ottanut ❤️ Tuonne haluaisi kuviesi perusteella lähteä itsekin, ihana miljöö. Mukavaa perjantaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos 💛

      Tuo on kaikkineen ihana paikka ja aktiviteettiä on tarjolla todella runsaasti eli varmasti jokaiselle löytyy jotakin 🤗 upea kiipeily puistokin oli auennut sitten viime kerran 🤗

      Kiitos ja ihanaa uutta viikkoa ❤

      Poista
  8. Ihana miniloma ollut <3 Mekin mietitään minilomaa Tallinnaan, tämän kaiken muuttorumban jälkeen. :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis paikka. Mä olen ollut tuossa kuumakivihierronnassa. Se oli minusta ihanaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...