keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Ihan uusia suunnitelmiaHeipat taas pitkästä aikaa tänne bloginkin puolelle! :) 

Kirjoittelinkin viime postauksessa, että viimeiset pari viikkoa ovatkin olleet hurjan kiireiset, ja vielä tällekin viikkoa kiirettä riittää. Josko sitten päästäisiin vähäksi aikaa hengähtämään, ennen kun kalenteri alkaa taas uudestaan täyttymään... 

Mistä sitten on oikein kyse? 
Instagramin puolella kerroinkin asiasta jo viikonloppuna, mutta nyt vielä raapustellaan tänne bloginkin puolelle asiasta. 

Nimittäin, me ollaan v i i m e i n löydetty uusi ja ihana koti! 
Tie on ollut pitkä, ja toivokin on meinannut mennä ( ja ehkä mennytkin?! ), mutta lopunkaiken odotus kuitenkin palkittiin, ja tällä hetkellä odotamme todella suurella innolla, että kesällä valmistuu meidän ikioma paritalo! 

Uutta kotia on todellakin siis etsitty pitkään, välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta kokoajan kuitenkin. 
Kaikki tapahtui sitten todella nopeasti, ja oikeastaan suurten sattumien kautta. Piti olla nopea, ettei jäänyt tällä kertaa "junan kyydistä" pois. 

Sisustus suunnitelmia oli nykyiseen kotiin kevättä silmällä pitäen kovastikin, mutta nyt katse alkaa olla kuitenkin uudessa kodissa tilanteen muutoksen myötä. 

Päivittelen varmasti blogin puolelle kuulumisia myös uuden kodin rakentumis vaiheilta, onhan tämä nimittäin todella jännittävää aikaa! 

Sitä ennen kuitenkin olisi tarkoitus saada vanha koti myytyä, ja tavaraa karsittua, joten hommaa riittää nyt pitkin kevättä. 

Palataan taas linjoille! :) 

Iloista päivää kaikille! <3
10 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! <3 Kotien kanssa välillä kyllä käy noin, että ensin ei meinaa löytyä ollenkaan ja sitten se onkin siinä ja pitää olla mahdollisimman nopea! Ihanaa kevättä ja sisustuksen kanssa suunnittelua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! :) Ja tämänkin kanssa meinattiin olla myöhässä, onneksi tuli uusi mahdollisuus, ja sitten ei enää aikailtu. Sitten kaikki kävikin todella nopeasti! :)

   Kiitos paljon, ja sinulle myös mukavaa kevään odotusta! <3

   Poista
 2. Kovasti onnea sinne ja ihana seurata tätä matkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Jenni <3 Ja aivan ihana kun olet matkassa mukana! <3

   Poista
 3. Helmikuun lapsi iloitsee!!

  VastaaPoista
 4. Tämä uutinen on kyllä ihanimpia tänä keväänä! Iloitsen sydämeni pohjasta kanssasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenna kaikista ihanista sanoistasi, kuinka ilo onkaan kun olet niin mukana tässä <3

   Poista
 5. Onnittelut löydöstä. Odottelen postauksia uudesta tulevasta kodista, kiitos etukäteen. Jaksamista muutto/tyhjäys hommissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle sanoistasi! :) Kyllä tässä varmasti jännitysten jälkeen on sitten vielä raskaita aikoja edessä! :D Mutta toivottavasti aikataulut menevät niin, että hiljalleen onnistuu :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...