lauantai 9. tammikuuta 2021

DIY yöpöytä

 Hyvää uutta vuotta myös tänne blogin puolelle! 

Kuinka nämä päivät ovatkaan vilahtaneet niin nopeasti tässä alkuvuodesta(kin!) Taitaapa tämäkin vuosi vilahtaa ihan yhtä nopeasti kun viime vuosikin. Eli pidetään hatusta kiinni ja pysytään mukana. 

Alkuvuosi on pitänyt heti myös sisällään erinäisiä sisustus juttuja. Siinä missä joulua on hiljalleen riisuttu kotoa pois, niin samalla on toteutettu muutamia pikku projekteja loppuun, jotka olleet x ajan mielessä jo. 

Yksi niistä on yöpöytä joka valmistui tällä viikolla, ja kyllä, olen nyt tyytyväinen tähän ( ainakin toistaiseksi :D ) koska tämä yöpöytä on ollut varsinainen projekti... 
Pidemmän aikaa yöpöytä on ollut itselleni yhtä kysymysmerkkiä! Siis jo vanhassa kodissa jonkin aikaa, ja sitten niinikään uudessa kodissa myös. Mikään idea ei vaan ole tuntunut hyvältä ja olen sitten päättänyt odottaa ( vaikka se ei oikein itselle asetu se odotus! ), että idea tai pöytä tulee vastaan kun sen aika on. 

Loppuvuodesta jo aloin sitten haaveilla jostakin seinään kiinnitettävästä yöpöydästä ja selailinkin monia vaihtoehtoja. Kuitenkin kun joissakin asioissa olen kovinkin mieltäni muuttava, niin aloin hieman arastella ajatusta, että kiinnitettäisiin seinään yöpöytä. Jospa sitten en jaksakaan kauaa katsella?! 

Syksyllä löysin torista ihanan vanhan puulaatikon ja se on hieman seilaillut kotona siellä sun täällä, mutta asettui kuitenkin eteiseen lopulta. Kuitenkin laatikko on ollut uuteen kotiin nappi ostos, ihanan rouhea kaiken uudemman keskelle. 

Siitä se ajatus sitten varmaan lähti liikkeelle. Tämän jälkeen googlailin vanhoja laatikoita yöpöytinä ja ne näyttivät kovin kivalta. Varsinkin seinään kiinnitettynä! 

Noh, sitten vaan laatikko ostoksille ja tuumasta toimeen. 
Vaikka ajatus kovasti kiehtoi, että laitettaisiin tämä seinään, niin päädyin ostamaan alle pyörät ja täten sai hieman korkeutta lisää. Ja aikas kiva siitä sitten näinkin tuli. 
Yksi ilta vielä näitä yöpöytiä googlaillessani silmiin osui äärettömän hauska kello yhdessä kuvassa. Se oli sellainen joka iski silmiin heti ja seuraavaksi aloinkin etsiä kelloa! 
Noh, kaikeksi onneksi kellokin löytyi ja saapuikin äärettömän nopeasti joten kun yöpöytä tuli valmiiksi niin sai uuden kellonkin siihen heti :) 

Vapaapäivän kukkia hakiessani  torstaina odottikin kukkakaupassa i s o yllätys, nimittäin helmililjaa oli sinne jo saapunut! Varmasti joka vuosi sen blogiin kirjoitan, niin myös tänä vuonna. Tämä jos joku on minun kukkani! Olin aivan onnessani löytäessäni tämän ihanuuden tähän talven keskelle :) 

Täällä vietetään tänään vielä vapaata ja huomenna taas palataan töihin kiinni. 
Mukavaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ihana diy ♥
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti Sari! <3

   Iloista uutta talvista viikkoa! :) <3

   Poista
 2. Kiva yöpöytä ja kiva herätyskello! Mistä löysit kellon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelloon ihastuin itsekin tosiaan näkemässäni kuvassa ja oman bongasin sitten Have a design shopista 😊 Oli myös tummana versiona 😊

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...