keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Ihanat Mifuko korit + arvonta

 Löytyykö linjoilta muita jolle sisustuskorit ovat heikkous? :) 

Täällä nousee tassu heti pystyyn! Ja tähän alkuun on jaettava heti yksi hieman hauskakin muisto. Tämä muisto on ihan todella todella monen vuoden takaa. Nimittäin tosi nuorena jo kun sisustus alkoi innostamaan, niin muistan ostaneeni aivan ihanan sisustuskorin eräästä sisustusliikkeestä Tampereelta ja muistan kuinka ylpeä olin tästä ostoksesta kauniina kesäpäivänä ja kuinka innoissani sitä kiikutin kotiin. Ja mitä vielä, kori on edelleen tallessa vaikka tästä on oikeasti ainakin 20 vuotta aikaa! Tälläinen pieni ja ihmeellinen asia on vaan jostain syystä jäänyt mieleen! :) 

Kun kerran kysymään alettiin niin jatketaan vielä vähän. Löytyykö linjoilta muita kelle Mifuko:n käsintehdyt ihanat korit ovat tuttuja? :) 

Täällä nousee tassu tähänkin! Mifuko:n korit ovat niin ihania ja kertakaikkisen moni käyttöisiä. Kun yksi käyttää kukalla korikassia niin toisella se voi kulkea kesäkassina mukana. Aivan ihanaa. Mielikuvitus on siis vain rajana! 

Nämä kaikki korit ovat  käsintehtyjä joissa yhdistyy moderni pohjoismaalainen muotoilu ( iso plussa! ) ja Afrikkalainen käsityötaito ( wautsi! ). Tuotteilla on täysi läpinäkyvyys ja jokaisen tuotteen mukana tulee lappu josta löytyy tekijän nimi. Tuotteita valmistaa yli 1300 käsityöläisnaista ja toiminnalla turvataan käsityöläisten tulevaisuutta ja tuetaan koko yhteisön hyvinvointia! 

Kuten tuossa aikaisemmin kirjoitin, niin korit ovat todella monikäyttöisiä. Itse valitsin Kiondo amppeli korin, mutta tämä tosiaan menee myös hauskana kesäkassina! Oli muuten ihan pakko napata kuva tuossa ovessa kun vain siivousta varten nostin siihen hetkeksi, mutta oli niin veikeä siinä! Myöhemmin tähän pääsi ulko-oven viereen chili amppeli, josta nyt odotellaan satoa kasvavaksi. 

Toinen valintani oli Turkana kori kannella ( kuvat alla ) joka on osoittautunut ihan lemppariksi! Tämä kori oli vielä  kauniimpi kun odotin ja menee jopa pienenä sivupöytänä koska on todella tukeva. Voi näitä ihanuuksia! 

Monet raidalliset korit ovat myös ihan omia suosikkejani tästä valikoimasta, yllättäen koska raidat toimii tässä(kin!) tapauksessa. 

Nyt laitetaan kuitenkin keskikesän kunniaksi pystyyn ARVONTA! 

Arvonnan palkintona on 50€:n lahjakortti Mifuko:n verkkokauppaan. Arvontaan voit osallistua tässä blogi postauksessa ja // tai instan puolella. Mahdollisuutesi voit tuplata osallistumalla molemmissa! Laitathan seurantaan instassa tilini lisäksi myös Mifuko:n tilin. Olisi mukava kuulla: mikä voisi olla mahdollinen valintasi voiton osuessa kohdalle? :) 

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 26.6. Voittajan julkaisen mahdollisimman pian arvonnan päättymisen jälkeen! :)

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN! <3 Yhteistyössä: Mifuko

15 kommenttia:

 1. Kahvalliselle korille olisi käyttöä, joten mukaan arvontaan. hamalainentm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahvalliselle korille olisi kyllä käyttöä, joten mukaan arvontaan. hamalainentm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania tuotteita ja aivan uusia minulle. Arvontaan mukaan tottakai.

  VastaaPoista
 4. Ihania tuotteita verkkokauppa täynnä. Laukku olisi tosi kiva. T. Sanna

  VastaaPoista
 5. Kauniita tuotteita. Kannellinen kori tai laukku olisi ihana. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Tykkään säilytyskoreista minäkin, vaikkei Mifuko olekaan tuttu. Söpöjä puisia lintukoristeita siellä myös, joista tykkäisin.
  T. Nelliina
  nelliina(@) yahoo.com

  VastaaPoista
 7. Tyylikkäitä tuotteita! Kori kahvoilla olisi ihana. t. JA

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta. Valintani olisi varmastikin joku kori.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 9. Olen käynyt joskus Mifukon koreja ihastelemassa, olisi kiva saada sellainen omaksi. T. Soili soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihania koreja heillä. Mukana arvonnassa! T: Ellu

  VastaaPoista
 11. Korit ovat kovin kauniita :) Kukalle jokin sopiva kori olisi mieleen. T. SJA

  VastaaPoista
 12. Iloista kesää! Turkana-kori kannella olisi ihana. Löytäisi tien olohuoneen sivupöytänä. Nm. Päivi

  VastaaPoista
 13. Ottaisin varmaan jonkun kannellisista koreista, vaikka ihania torikassejakin oli monenlaisia. Hyvää kesää! tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Ottaisin varmaan jonkun kannellisista koreista, vaikka ihania torikassejakin oli monenlaisia. Hyvää kesää! tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 15. Ottaisin varmaan jonkun kannellisista koreista, vaikka ihania torikassejakin oli monenlaisia. Hyvää kesää! tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...