lauantai 22. joulukuuta 2012

Kattausta

Joulukuun aikana on tullut kuvattua ihan mahdoton määrä! Tuntuu että olen missä vain niin olen kamera kädessä! Tuleepa ainakin monet hetket ja retket ikuistettua. Ja toivottavasti samalla jotain oppiikin lisää. 

Muutamat kuvat ovat kumminkin jäänyt kameran kätköihin ja ne tuli sieltä vasta kaivettua. Muutama viikko sitten harjoiteltiin kullan kanssa hiukan hirven lihan tekoa ja se ei nyt mennyt ihan kun strömsössä! Tai onnistui jos tykkää mediumista, mutta se ei ole sitten yhtään minun juttuni! No lopun kaiken sitten minullekin saatiin sopivaa lihaa ja oli sitten meinaan kypsää! Katoin pöytää ja kaadettiin viiniä laseihin, syötiin sunnuntain kunniaksi rauhassa, aivan kaksin. Joulukuun alun ihanaa tunnelmaa.Ruoaksi siis tehtiin :

* Hirven ulkofilettä

* Lohkoperunoita

* Uunikasviksia

&

* Mustikka rahka jälkkäriksi
Viimeisessä kuvassa liha on siis vielä minun kohdalta menossa uudelleen uuniin! ;-)Täällä mennään ihanissa jouluisissa tunnelmissa ♥ Mitenkä siellä, onko kaikki jo valmista? :-)

Iloista päivää! 


10 kommenttia:

 1. miksi ihmeess liika paistat tuon fileen?? :O tai no liika ja liika..meillä pitäs olla vieläkin verisempi. yleensä vaan minuutti per puoli isännän kanssa käytetään pannulla ja syömään. hirven liha on miusta tai meistä just parasta tollai verisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy olla ihan yli kypsää :-D Ei pysty muuten syömään :-D Hih. Mutta miehelle kelpaa juuri noin kun kirjoitit :-)

   Poista
 2. Kattaustasi ihastelemassa, ihastuttava. Joulun ajan iloa sinulle! :) Toivoo Miia

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus<3 Mä en oo koskaan tehnyt hirvenlihaa:) Hitsi, mulla on kamera unohtunut melkein kokonaan ja sikksi ei oikein postauksiakaan tuu tehtailtua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! ♥ Maista ihmeessä, minäkin suurena ronkelina tykkään ja paljon :-D Suosittelen :-) Postauksiasi odotellen :-)

   Poista
 4. Kaunis kattaus :) Aloin ihan miettiä olenko, koskaan syönyt hirvenlihaa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥

   Suosittelen myös sinulle, on oikein hyvää :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...