torstai 22. elokuuta 2013

Betonista

Instagramin puolella jo lomalla vilahti kuva kesän yhdestä "kokeilusta". Pakko tosiaan sanoa tästä ensi kerrasta että se meni ihan kokeilu asteen piikkiin mutta toisella kertaa ollaan jo paljon fiksumpia ja loppu tuloskin toivottavasti sitten miellyttää vielä enemmän silmää kun nämä ensimmäiset. ;-)
Kyse oli siis näistä ihanista betoni hommista. Ihastuin täysin kun näin ihanan Jennin blogissa Keski. kauniita tuikku kuppeja, niitä olisi saatava myös itsellekin. 
Kesälomalla, mökillä oli aikaa alkaa touhuaan (lue sotkeen) betonin kanssa :-D

Kun sitä sitten alettiin tekemään niin sitä meinaan sitten tulikin aikas kovasti koska vettä oli meillä ensin aivan liikaa. Piti kehitellä hiukan muutakin kun paria tuikkukippoa. Täytyy sanoa että vähän huonosti olin itse varautunut että olisi voinut olla enemmänkin kippoja kun mitä meillä oli koska paljon meni nyt hukkaankin. Tehtiin lisäksi pari kukkapurkkia mutta toinen aikaslailla halkesi ja sitten toinen, no ihan ok ;-) 

Olin vaan lukenut yhdestä ohjeesta että laittaisi kelmua ympärille, se oli kyllä vihon viimeinen ohje, koska eipä se lähtenyt irti tokikaan betonista sitten, eli se oikeastaan loppu viimein pilasi nämä meidän työt. Kun siis lopun kaiken irti saatiin ne kupeista niin kelmu oli kiinni :-D Eli siksi kaikkinensa tämä oli tälläinen harjoitus työ ja nyt kun ehdimme niin teemme uuden satsin uusilla ohjeilla. 

Kiitos Jenni suuresti niistä! ♥♥


Kelmun ainoaksi hyväksi puoleksi tarvitsee sanoa nuissa korkeammissa kynttilän jaloissa tuo kuvio mikä tuli pintaan, aika hauska, eikös? Ja kun massa ei asettunut tasaisesti myöskään kelmun vuoksi niin tuli kumminkin persoonallisen malliset loppujen lopuksi. Joten kaikkinensa ilman tuota kelmun jämiä nämä olisi oikein kelpo työt. :-) 
Nuo työt jätettiin kumminkin nyt mökille muistoksi tästä kerrasta ja harjoittelusta :-D 


Touhukasta päivää kaikille! ♥
P.S. Arvontaan ehtii vielä osallistua hyvin! :-) Sivupalkista! 

26 kommenttia:

 1. Oih, mun rakkaus betonia kohtaan vaan kasvaa, kun näen näitä ihania DIY- jutskia!! Kaunista!!!

  Mun olisi kanssa pakko päästä testaamaan tätä, mutten oikein tiedä missä...voiko partsilla?? Tuskin...en edes tietäisi mistä aloittaa!! Uskon, että ihanalta Jenniltä varmasti saisi apua!!

  Kaunista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlainen tunne kävi itselle :-) Ensin vain ihastelin mutta ajatus jäi päässä sitten pyörimään että olisi kiva kenties kokeilla kunnes tuli se tunne että pakko! :-D

   Ei varmaan parvekkeella kannata, aika sottuistakin puuhaa on, ulkotiloissa parempi tehdä :-) Yllättävän simppeliä kumminkin kun hankkii oikeanlaista betonia, mikä meilläkin seuraavaksi ohjelmassa että ei ole liian karkeaa ja kun oikeassa suhteessa sekoittaa :-)
   Jenni minullekin antoi kovasti vinkkiä kun kysyin tämän erän jälkeen <3

   Kiitos samoin, aurinko näyttää kauniisti paistavan :-)

   Poista
 2. Nuo on tosi hienoja Seija! Ihana materiaali tuo betoni, siitä tulee jotenkin niin kauniita juttuja :)
  Aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Susanna suuresti! <3

   Kyllä, aivan samaa mieltä, betoni kaikessa rouheudessa on aivan huippu ihanaa :-)

   Kiitos samoin, kaunis viikonloppu tulossa! <3

   Poista
 3. Oi tällaisia kun näkee niin kovasti tekisi mieli alkaa itsekin sotkemaan. Pitäisi vain osata tuo taito. Luulen, että tarvitsisin siihen myös miehen apua ja yhteisiä hetkiä ei paljon ole.

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samainen tunne itsellekin hiipi :-) Oli aivan pakko sitten lopun kaiken käydä itse touhuaan kun olin ihastellut ensin :-)

   Minäkään en olis kyllä yksin tästä hommasta selvinnyt, pakko myöntää :-D

   Kiitos samoin! :-)

   Poista
 4. Kauniit ! :) <3 Rupeaisin heti sotkemaan jos vain löytäisin jonkin kunnon ohjeen, autotallissa kun on betonin jämä pusseja nii pääsisivät parempaan käyttöön :) Mies vain tuskin innostuu auttamaan näissä tälläisissä hommissa, mutta pitänee kysyä ja metsästää hyvät ohjeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Yksinkertainen puuha kun osaa oikeassa suhteessa sekoittaa ainekset, mikä meillä tosiaan oli tässä erässä haaste :-) Seuraavassa erässä toivottavasti onnistuu sitten jo paremmin ettei ihan niin suurta satsia tarvii sitten tehdä kun ei kaikki kumminkaan mene :-D

   Toivottavasti sinäkin onnistuisit aloittaan, oli kyllä mukavaa puuhaa :-)

   Poista
 5. Meinasin just kysyä, että mistä sait tuon hauskan pinnan, mutta vastasitkin tekstissä. Mulla on myös suunnitteilla betonin kanssa sotkeminen, ja hieman jänskättää. Ensin täytyy lueskella muiden kokemuksia. Enpä taida siis laittaa kelmua, jos se ei lähde irti.

  Hienolta näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eli ainoa hyvä puoli oli se hauska pinta minkä elmukelmu antoi, tykkään kyllä siitä todella ja kun ovat persoonallisen mallisia :-) Mutta tosiaan kun sitä ei millään kaikkea saanut revittyä pois niin se oli todella ikävää :-/ Eli se oli hiukan + - 0. En suosittele laittaa kelmua, Jenni Keski. blogista antoi vinkin että ruokaöljy käy siihen tarkoitukseen :-)

   Kiitos sinulle kommentista! <3

   Poista
 6. kauniita.hana puumaine tuosta kelmusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kelmu kyllä antoi hauskan kuvion, se oli kyllä plussa siinä, mutta ei muuten :-D

   Poista
 7. Nuohan ovat kauniita...rouhean kauniita....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvin sanottu Irmastiina! :-) Sitä nuo todellakin ovat :-)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :-)

   Täälläkin koko aika enemmän ihastutaan nuihin ja odotetaan innolla kun päästäisi uuden erän kimppuun vielä paremmalla onnella! :-)

   Poista
 9. Ihania Seija! <3 Noista kelmuista jäi aikas kiva kuvio tuohon pintaan, vaikka uskon, että irrotus on ollut työläs!
  Ihan punastun täällä, tosi mukavaa, jos jotain hyötyä vinkeistäni on tulevaan kokeiluun! <3 Ja kaikille vinkiksi, että kelmu tulee tosiaan ihan lopuksi peittämään muottia, ettei betoni kuivuisi liian nopsaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni suuresti itsellesi kovasti! <3 Hyvillä vinkeilläsi päästään uuden alkuun kun se aika saadaan vaan otettua :-) Ja varmasti onnistuu sitten paremmin :-)

   Tuo kuvio on kyllä mielestäni todella hauska, harmi vaan tosiaan kun niitä kelmun palasia jäi :-/ Tekemällä ja kokeilemalla sitä oppii :-) Jotain hyvää kumminkin oli tuostakin kokeilusta :-)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Niina! <3 Nuo ovat kyllä ihania, kädet syyhyää uuden erän kimppuun kun pääsisimme :-)

   Poista
 11. Kivannäköisiä. Kävisivät hyvin meidän parvekkeelle :D

  VastaaPoista
 12. Nuo betonikipot ovat kivan rouheita. Tykkään myös :)

  VastaaPoista
 13. Ohhoh! Onpa hienoja ja persoonallisia!
  Hyvää viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 14. Onpa tosi kauniita! Tykkään!

  VastaaPoista
 15. Ihania! :) Jenni blogissa noita betoni juttuja jo ihailinkin.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...