maanantai 26. elokuuta 2013

Terveisiä

Nimittäin sairastuvalta. Täällä vällyjen alla ollaan korva & keuhkoputken tulehduksessa :-/ Olo sen mukainen. Viime viikon tauti teki hiljaa tuloaan ja viikonlopun ristiäis juhlien jälkeen se iski kunnolla. Eilen kävin lääkärissä ja nyt sitten pitäisi pari päivää lepäillä ainakin. 

Tulin kiittämään kaikkia teitä arvontaan osallistuneita! :-) Arvonta päättyi eilen ja koetan tänään illalla suorittaa arvonnan ja ilmoittaa voittajan sitten huomenissa! Olkaaan kuulolla! :-)
Kiitos kaikille teille osallistuneilla ja uusille lukijoille tervetuloa! :-)


Muutama räpsy sairastuvalta.


Perjantaina pika pyörähdys Askossa, sieltä löytyi poistokorista aivan ihana pastelli sävyinen torkku peitto, se oli ostettava valmiiksi ensi kevättä vasten, mutta olen nyt todennut sen erittäin hyväksi tässä sairastaessa. Mukavan kevyt mutta lämmittää kumminkin palelevaa. 

Tarjotinpöytä siirtyi sisälle mutta kohtalo on vielä hiukan epävarma. Mieli tekisi suhauttaa valkoiseksi tuo jotta sopisi paremmin sisä käyttöön, parvekkeella palveli erittäin hyvin kesän tuossa värissäkin. Vaikka kiva piristys se nuinkin on mutta.... syksy tekee tuloaan ja kaipaa harmoonisempaa yleisilmettä. Katsotaan kuinka pöydän nyt sitten tulee käymään. 


Nyt teetä lämmittämään lisää ja sohvalle, jospa laittaisi jälleen vaikka Uunon pyörimään :-D


Mukavampaa päivää teille kaikille! :-)26 kommenttia:

 1. No onpa tauti iskenyt pahasti! Pikaista paranemista sinulle, vaikka potemisympäristössä näyttääkin kaikki olevan kohdallaan: ihana torkkupeitto ja tarjotinpöytä, jonka väriä juuri ihastelin. En maalaisi sitä miksikään; niin kaunis väri nyt. Ja kulhossa jotain mikä varmasti parantaa, karkit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitkeä ja kova tauti hiipi hiljalleen ja on todella ottanut nyt otteeseen :-/ Kaunis kiitos, joku päivä taas terveenä :-)

   Tykkään itsekin tuosta väristä mutta se ei niin sisälle sovi, mutta en tiedä raaskinko silti sitä maalata vaan saa olla tuollainen piristys :-)

   Poista
 2. Kurjaa olla kipeänä, pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna kovasti! <3

   Ei näillä ilmoilla juu (ei tietenkään koskaan) ole kiva sairastaa, kuuma asunto ja kuume niin voisi jo pikku hiljaa läteä helpottaankin päin :-)

   Poista
 3. Voi että miten kipeä oletkaan:/ Paljon nopeaa paaranemista sinne! Ihana tuo tarjotinpöytä ja asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova tauti todellakin iski, hiljaa tuli mutta kovaa iski :-/ Vielä ei näytä helpottamisen merkkiä mutta joku päivä taas ollaan terveitä!

   Kiitos kovasti, tarjotinpöytä on mukava piristys nyt sisällä :-)

   Poista
 4. Paranemisiin, hellä on tarjotin kera tarpeiden. Paljon juotavaa kuumeeseen ja lepoa kipuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sinulle kauniista kommentista! <3 Ruoka ei oikein maitakaan mutta raikas vesi tekee hyvää. Jospa se tästä.

   Poista
 5. Pikaista paranemista. Mie oon sairastanut tänä vuonna jo niin paljon, että toivon mukaan ei tule tuo paljon kiertävä tauti tännekin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella kova tauti, harvinaisen kova kun ei meinaa lääkkeetkään alkaa auttamaan. Toivottavasti siellä teillä päin ei olisi tälläistä kovaa tautia liikkeellä. Vetää niin täysin petiin kerrassaan :-(

   Kiitos sinulle kommentista! <3

   Poista
 6. ikaista paranemista!
  Tuo tarjoilupöytä on kyllä noinkin kaunis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Edelleen sängyn pohjalla ollaan mutta kyllä tästä joku päivä sitten taas noustaan. Nyt vaan lepoa kunnolla niin jospa se tästä sitten alkaisi pikku hiljaa talttumaan päin.

   Poista
 7. Parempaa vointia!!!

  VastaaPoista
 8. Uunon seurassa paranee äkkiä! Pikaista paranemista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uunot on ollut iso apu :-D Ettei ihan liian tylsäksi käy olo niin uuno dvd:t vaan vaihtuu :-D

   Kiitos kovasti Jenna! <3

   Poista
 9. Onpa kurjaa sairastaa, toivottavastilääkkeet puree pian ja pääset jaloillesi! Ihanat tuikkukipot ja peitto näyttää ihanan lämpöiseltä. :) Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova / sitkeä tauti on kyllä nyt tämä, suunta ollut huonompaan vaan koko aika :-/ Huomena uudestaan lääkäriin kun äänikin lähti.

   En ole raaskinut vielä luopua nuista kevään löydöistä (tuikkukupit) ne piristää vielä tätä loppu kesää :-)

   Kiitos Jenni! <3

   Poista
 10. Lepäilehän kunnolla, että tauti talttuu - noista on inhoja jälkitauteja nykyisin. Aurinkoa maanantaipäivääsi taudista huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Kyllä, lepoa täysin ollutkin kun voimat täysin mennyt :-/ Ja ei kyllä enään jälkitautia näin kovan taudin päälle tahdo :-(

   Kiitos kommentistasi! <3

   Poista
 11. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti! <3 Hiljalleen, toivottavasti alkaisi tauti talttumaan.

   Poista
 12. Voih! Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...