sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ovi apua / vinkkejä?Nyt olisi kuulkaas tarvetta vanhalle ovelle. Kunnosta sen verran että elämisen jälki saa näkyä ilman muuta mutta ei nyt mitään ihan mahdottoman huonoakaan olla etsimässä. 

Olisiko jollakin antaa vinkkiä mistä voisin etsiä, mielellään pääkaupunki seudulta mutta myös Tampereen lähistöltä onnistuu? :-) Kaikki vinkit ovat kultaa kalliimpia! 
Koko ei tarvii olla mikään mahdottoman suuri eli pienetkin ovet kelpaavat! :-) Ihanteellinen koko olisi korkeudeltaan noin 150-170cm. Mutta kaikki otetaan huomioon etsinnässä! 

Kiitos teille etukäteen jos osaatte vinkata jotakin paikkaa! :-)

Kuvat lainattu: Pinterestistä . 


Mukavaa sunnuntain jatkoa! ♥
19 kommenttia:

 1. Nyt en osaa yhtään auttaa, mutta tuollainen sängynpääty kelpaisi kyllä meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli meilläkin toisena vaihtoehtona lava päädylle, aivan ihastuttava! :-)

   Poista
 2. Kannattaa kurkata Torista sekä Huuto.netistä sekä muista myyntipalstoilta netistä. :)

  VastaaPoista
 3. Onko sulle tuttu paikka sellainen kuin Metsänkylän navetta? Sieltä uskoisin löytyvän ihan varmasti. Kotisivu on varmaan metsankylannavetta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kuulin eilen veljeltäni siitä paikasta, tuttu ei aikaisemmin ollut paikka, kiitos kun vielä muistutit paikasta kun muistin vaan tuon navetta :-D Sama pää kesät talvet! :-D

   Poista
 4. Vanhat ovet ovat kyllä niin kauniita, meillä oli onni kun löysimme pari sellaista aivan meidän omasta ulkovarastosta tänne muuttaessamme :) Me yleensä löydetään kivasti juttuja findit.fi sivulta, sinne voisi vaikka laittaa ilmoituksen että ostaisitte vanhan oven... Onnea etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on käynyt huippu tuuri kerrassaan :-) Sellaiset ovat oikein aarteiden aarteita kerrassaan :-) Kova on nyt metsästys meilläkin :-)

   Kiitos tuosta sivu vinkistä, aivan ihana kun olette antaneet kultaa arvokkaampia vinkkejä, varmasti ovi meillekin kotiutuu vielä :-) <3

   Poista
 5. Metsäkylän navettaa oisin myös ehdottanut!:)

  Ihania kuvia!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle kovasti! :-)

   Pinterest on kyllä huippu paikka! <3

   Poista
 6. Metsäkylän navettaa oisin myös ehdottanut!:)

  Ihania kuvia!♥

  VastaaPoista
 7. Hämeenlinnassa sijaitsevaa Metsäkylän navettaa täälläkin huudellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, se taitaa olla oikea aarre aitta :-)

   Poista
 8. Mulla olikin tää postaus jäänyt ihan huomaamatta... Mä vinkkaisin ihan niinkin "arkista" (ja edullisempaa kuin Metsäkylän navetta) kuin Tampereella oleva rakennuskirppis. Se sijaitsee Nekalassa ja sieltä olen itse ostanut vanhoja ikkunoita, ovia sieltä löytyy myös pilvin pimein ja jos vaikka mihin tarkoitukseen. Mun pitäisi itseasiassa hakea tuollainen pienempi ovi kunnostettavaksi lopputyötä varten sieltä. Harmi, että haluat varmaankin sellaisen vähän karskimman, olisin voinut kunnostaa sen sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan muuten tietää paikan :-) Olen muutama vuosi sitten käynyt siellä jos nyt samasta puhutaan :-) Ikkunanpokan ostin silloin sieltä. Sepä onkin tosi hyvä idea, kun Tampereelle tullaan niin poiketaankin siellä sitten myöskin! :-)

   Palataan tuosta ovi asiasta vielä tarkemmin asiaan Jenni! <3

   Poista
 9. Mitäs ajattelit tehdä ovella ;)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain laittaa olohuoneen "nurkkaan" ja koristella valoilla (ihan kun tunnelmavaloja ei olisi riittämiin muuten :-D) ja siis vain koristeeksi :-)

   Poista
 10. Minulla on myynnissä huuto.netissä vanha kauniiisti kulahtanut ovipari: https://salattu.huuto.net/kohteet/vanha-peiliovi--vasikkaovi/290064914

  Laitoin SInulle myös meiliä tästä.

  T. Elsa

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...